تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 566 از 645 اولاول ... 66466516556562563564565566567568569570576616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,651 به 5,660 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من یه لب تاب acer aspire 6930 خریدم .گاهی لزش هست گاهی خیلی زیاد میشه گاهی هم اصلا نیست.lcd رو که تکون میدم لرزش زیادو کم میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام.ببخشید یه سوال واقعا مبتدیانه
    یه مودم adsl دو پورت دارم. با usb وصله به pc و باهاش کار میکنم یه پورت lan داره
    میخوام وصل کنم به لپتاپ که اینترنت داشته باشم چیکارکنم؟ چه تنضیماتی انجام بدم؟

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام.ببخشید یه سوال واقعا مبتدیانه
    یه مودم adsl دو پورت دارم. با usb وصله به pc و باهاش کار میکنم یه پورت lan داره
    میخوام وصل کنم به لپتاپ که اینترنت داشته باشم چیکارکنم؟ چه تنضیماتی انجام بدم؟
    سلام
    تنظیم خاصی نیاز ندارد فقط کافی است یک کابل UTP به پورت LAN مودم و کامپیوتر وصل کنید .

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------

من یه لب تاب acer aspire 6930 خریدم .گاهی لزش هست گاهی خیلی زیاد میشه گاهی هم اصلا نیست.lcd رو که تکون میدم لرزش زیادو کم میشه
    سلام
    به شما عرض کردم گاهی ایراد از بد اسمبل کردن است ممکن است کابل LCD شل باشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض سونی-مشکل

سلام به دوستان. من لب تاپم سونی وایو هستش. متاسفانه باطری نداره و یه بار که برق قطع شد، دیگه سیستم بالا نمیاد. یعنی سه تا چراغ کنار دکمه پاور روشن میشه . ولی صفحه سیاه هست و ویندوز بالا نمیاد.
    ممنون میشم راهنماییم کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض sony-vaio

سلام به دوستان. من لب تاپم سونی وایو هستش. متاسفانه باطری نداره و یه بار که برق قطع شد، دیگه سیستم بالا نمیاد. یعنی سه تا چراغ کنار دکمه پاور روشن میشه . ولی صفحه سیاه هست و ویندوز بالا نمیاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض سلام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام به همه
    دوست من لپ تاپ 5741 g ایسر رو داره
    امروز هیمنجوری وسط ویندوز دید که کیبوردش کار نمیکنه ولی تمام چیزای دیگه درست بودن و با موس تمام کارارو میکرد
    لپ تاپو خاموش کرد ولی یه ساعت که بعد خواست روشنش کنه دیگه روشن نشد و حتی وقتی برق رو بهش وصل میکنه لامپ شارژ اون روشن نمیشه وقتی دکمه پاور رو هم میزنی هیچ اتفاقی نمی افته باتری و آداپتور رو هم چک کردیم و مشکل از اون نیست
    به نظر شما این مشکل از چیشه ؟ لپ تاپش تا june گارانتی داره گارانتیش هم سازگار ارقام هست
    مشکل سخت افزازیه ؟
    چکار باید بکنیم ؟ ببریمش گارانتی ؟
    این هم مشخصات سخت افزاری
    Core i5
    500 G
    5470 ATI
    4G DDR3
    ویندوزش هم 7 هست

داره خودمونی میشه dvd_arzan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

سلام به همه
    امروز هیمنجوری وسط ویندوز دید که کیبوردش کار نمیکنه ولی تمام چیزای دیگه درست بودن و با موس تمام کارارو میکرد
    لپ تاپو خاموش کرد ولی یه ساعت که بعد خواست روشنش کنه دیگه روشن نشد و حتی وقتی برق رو بهش وصل میکنه لامپ شارژ اون روشن نمیشه وقتی دکمه پاور رو هم میزنی هیچ اتفاقی نمی افته باتری و آداپتور رو هم چک کردیم و مشکل از اون نیست
    به نظر شما این مشکل از چیشه ؟ لپ تاپش تا june گارانتی داره گارانتیش هم سازگار ارقام هست
    مشکل سخت افزازیه ؟
    این هم مشخصات سخت افزاری
    Core i5
    500 G
    5470 ATI
    4G DDR3
    ویندوزش هم 7 هست
    به نظر من بهترین کار اینه که ببریش گارانتی
    گارانتی سازگار هم که گارانتی معتبری است

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

دوست عزیز میتونی وارد Setup سیستم شی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام به همه
    مشکل سخت افزازیه ؟
    این هم مشخصات سخت افزاری
    Core i5
    500 G
    5470 ATI
    4G DDR3
    ویندوزش هم 7 هست
    لطفا کمک کنید به نظرتون مشکل از چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •