تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 566 از 639 اولاول ... 66466516556562563564565566567568569570576616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,651 به 5,660 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

کسی در مورد این مبلغ چندرغاز سهامت عدالت می دونه چکار باید کرد تا بگیریمش تا زندگیمون عوض بشه! یه دو ماه پیش یه اس ام اس از طرف روابط عمومی بانک مسکن به من اومد که شماره شبای یک حسابم رو به من برای گرفتن سهام عدالت داد. منم نرفتم. اصلا این مبلغ به همه تعلق می گیره یا نه؟ میشه شماره شبای مثلا بانک پاسارگاد رو برای واریز ثبت کرد؟ من تا حالا هیچ برگه یا کاغذی در این رابطه نداشتم. الان که به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته و شماره ملی رو زدم گفت که این شماره ملی ثبت نشده و بزن به چاک! این شماره ملی رو کجا باید ثبت کنم تا من رو تو سیستم عدالت پرور بشناسه!؟. اگر کسی از ابتدا انجام داده بگه کجا برم و چکار باید بکنم.

ممنون رفقا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حساب 23 درصدی یکساله بانک گردشگری کف 50 میلیون هست و بعد از یک ماه میشه حساب رو بدونه جریمه بست. وقتی حساب هم باز می کنیم اسم حساب یکساله بشرط یک ماه در گواهی سپرده درج شده.
    بله درسته من هفته پیش سوال کردم ولی این هفته تغییرش دادن که این چند روز باقی مانده سپرده جمع کنن

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. این کاربر از khold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام،

این ابلاغیه کاهش سود به 10 درصد برای صندوق ها هم اومده. من تو گنجینه زرین شهر (آرمان سابق) که مال بانک شهر هست (نه اون آرمان که رفت رو هوا) حساب دارم، میخواستم ببینم پیشنهاد میکنین پولم رو کجا ببرم؟

و یه سوال دیگه، مبالغ بالا که انتقال پول نقد معنی نداره رو بانک چطوری به آدم برمیگردونه؟ چک میده مثلا؟

ممنونم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام،

این ابلاغیه کاهش سود به 10 درصد برای صندوق ها هم اومده. من تو گنجینه زرین شهر (آرمان سابق) که مال بانک شهر هست (نه اون آرمان که رفت رو هوا) حساب دارم، میخواستم ببینم پیشنهاد میکنین پولم رو کجا ببرم؟

و یه سوال دیگه، مبالغ بالا که انتقال پول نقد معنی نداره رو بانک چطوری به آدم برمیگردونه؟ چک میده مثلا؟

ممنونم.
    بانک گردشگری حساب یکساله با کف 50 میلیون داره که بعد از یک ماه میشه بدون جریمه حساب رو بست، بانک شهر هم حساب 22 درصد یکساله داره که اونم بعد یک ماه میشه حساب رو بست و کف حساب 10 میلیون هست.
    برای انتقال پول میتونید از شعبه ساتنا بزنید یا چک بین بانکی یا چک رمزدار بگیرید.
    Last edited by cotgnx; 28-08-2017 at 19:17.

6. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بانک گردشگری حساب یکساله با کف 50 میلیون داره که بعد از یک ماه میشه بدون جریمه حساب رو بست، بانک شهر هم حساب 22 درصد یکساله داره که اونم بعد یک ماه میشه حساب رو بست و کف حساب 10 میلیون هست.
    برای انتقال پول میتونید از شعبه ساتنا بزنید یا چک بین بانکی یا چک رمزدار بگیرید.
    ممنونم، پول من حدود 50 تومن هستش. شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ ده صفحه آخر تاپیک رو داشتم میخوندم در مورد بانک پارسیان هم خوندم که سود 22 درصد داره، نمیدونم چقدر قدیمیه و هنوز هست یا نه.

در مورد بانک گردشگری، دوستان نوشتن بالاتر که پول برای یک سال بلوکه میشه که خیلی ایده آل نیست.

راستی مگه از 11 شهریور سودها کم نمیشه، پس چطوری اینها هنوز 22 درصد میدن؟
    Last edited by test84; 28-08-2017 at 19:58.

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

ممنونم، پول من حدود 50 تومن هستش. شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ ده صفحه آخر تاپیک رو داشتم میخوندم در مورد بانک پارسیان هم خوندم که سود 22 درصد داره، نمیدونم چقدر قدیمیه و هنوز هست یا نه.

در مورد بانک گردشگری، دوستان نوشتن بالاتر که پول برای یک سال بلوکه میشه که خیلی ایده آل نیست.

دوست عزیز درسته صندوق اشاره شده ولی مطمین باشید خیلی رو صندوق تاثیر نداره. نهایت 1 درصد. این کار رو کردن تا مردم برن پول بلوکه کنن در بانک.
    یعنی از 11 شهریور به قبل قرارداد یک ساله 9 ماهه 6 ماهه ببندین (نه روزشمار ) اون قرارداد تا پایان دوره حفظ میشه

9. 2 کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

خیلی از بانکها ساتنا نمیزنن حالا به هر بهانه ای. میگن اینترنت یه چیزی خوندن ولی اینجا چک بین بانکی میدیم. شهر ما هم کلان شهر هست ولی نمیدونم دیگه شاید به خاطر گرفتن کارمزد چک نمیخوان ساتنا رایگان بزنن دزدها
    Last edited by shangil; 28-08-2017 at 21:37.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام

کسی در مورد این مبلغ چندرغاز سهامت عدالت می دونه چکار باید کرد تا بگیریمش تا زندگیمون عوض بشه! یه دو ماه پیش یه اس ام اس از طرف روابط عمومی بانک مسکن به من اومد که شماره شبای یک حسابم رو به من برای گرفتن سهام عدالت داد. منم نرفتم. اصلا این مبلغ به همه تعلق می گیره یا نه؟ میشه شماره شبای مثلا بانک پاسارگاد رو برای واریز ثبت کرد؟ من تا حالا هیچ برگه یا کاغذی در این رابطه نداشتم. الان که به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته و شماره ملی رو زدم گفت که این شماره ملی ثبت نشده و بزن به چاک! این شماره ملی رو کجا باید ثبت کنم تا من رو تو سیستم عدالت پرور بشناسه!؟. اگر کسی از ابتدا انجام داده بگه کجا برم و چکار باید بکنم.

ممنون رفقا
    اگه کد ملی تو نمیشناسه یعنی بی خیالش شو
    تعلق نمیگیره که حالا کار به شبا برسه.
    امیدوارم زندگیت به هم نخوره رفیق

12. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز درسته صندوق اشاره شده ولی مطمین باشید خیلی رو صندوق تاثیر نداره. نهایت 1 درصد. این کار رو کردن تا مردم برن پول بلوکه کنن در بانک.
    یعنی از 11 شهریور به قبل قرارداد یک ساله 9 ماهه 6 ماهه ببندین (نه روزشمار ) اون قرارداد تا پایان دوره حفظ میشه
    ممنونم از پاسخ شما.

جسارت نمیکنم ولی یکم سخته اعتماد به این حرف چون الان شرایط خوبی هست برای افتتاح حساب های جدید و ممکنه از دست بدیم و صندوق هم سود رو بیاره پایین و دیدیم که وقتی به نفعشون باشه چطور قانون رو تمام و کمال اجرا میکنن و تمام سیستم ها هم وصل و اینترنت هم مثل برق و باد کار میکنه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در بانک گردشگری پولی بلوکه نمیشه، بالای 50 میلیون اگه دارید بعد از یک ماه بدون جریمه میشه حساب رو بست، بانک پارسیان بالای 100 میلیون 22 درصد میده و پول هم بلوکه میشه، البته نمیدونم این حساب پارسیان الان هم هست یا نه.
    البته منظور از بلوکه شدن این هست که بستن حساب جریمه داره وگرنه در تمامیه حساب های بلند مدت پول بلوکه میشه و اجازه برداشت وجود نداره!
    خودتون میگین از 11 شهریور الان هم که هنوز 11 شهریور نشده و این سود رو میدن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •