از بابت معرفی ممنون
![]()
از بابت معرفی ممنون
![]()
به نام خدا
Harvest Moon : Back To Nature
نکات + : هر چیزی که در بازی وجود دارد
نکات - : ندارد !
یادش بخیر وقتی بچه بودم این بازی رو در پلی استیشن 1 بازی میکردم.
این بازی در سال 2000 توسط شرکت Natsume به بازار عرضه شد ولی با فروش چندانی رو به رو نشد این بازی به عنوان بهترین بازی کم فروش در 16 سایت منتخب انتخاب شد و توانست بعد از این اتفاقات فروش خود را شروع کندهر کسی که تونست این بازی رو بازی کنه از این بازی لذت زیادی برده و من خودم این بازی رو به شما پیشنهاد میکنم .
داستان ( داستان این بازی هیچ چیزی ندارد ولی شما رو به بازی امید میدهد ) :
این بازی فقط و فقط در ابتدا با یک دمو شروع میشود و در حین بازی با داستانی رو به رو نیستید مگر انکه خود شما انرا رقم بزنید . شما در ابتدا به دهکده ای که پدرتان در ان کار میکرده میروید و باید پس از مرگ پدرتون اونجا رو دوباره بسازید و برایش نامی بگزارید و دوباره صنعت دهکده رو به چرخش در اورید . شما با هیچ چیز بازی رو شروع میکنید و در بازی داستان زندگی خود را رقم میزنید مثلا زن بگیرید یا نه ؟؟؟ با چه کسی ازدواج کنید ؟؟؟ در مسابقات پیروز شوید یا نه ؟؟؟ به مردم کمک کنید یا نه ؟؟؟ به کارتون رونق بدید یا نه ؟؟؟ و هزارن کار دیگر که باید انجام بدید یا ندید تا داستان بازی رقم بخورد و میشه گفت داستان بازی رو خود ما تعیین میکنیم که به نظر من باید در بازی های دیگری هم استفاده میشد که هیچگاه به جز HM ان رو دز هیچ جای دیگر ندیدیم.
امتیاز داستان : 9
گرافیک (ما همه چیز را میبینید ولی در اصل پی نمیبریم !!! ) :
این بازی با موتور مخصوصی به نام HMN ساخته میشود که مارا به بازی جذب میکند این موتور در اصل دارای رنگ امیزی زیباییست که که سه رنگ اصلی ان سبز – آبی و قهوه ای تشکیل میدهد و تقریبا ادم رو جذب بازی میکنند . شما در این بازی با گرافیک بسیار ساده ای طرفید که رزولوشن ان متاسفانه بسیار پایین است ولی کسی به ان توجه نمکند چون سازندگان همه جوره ان را پوشانده اند و برای شما همه ی چیزهایی که در یک دهکده باید باشد فراهم کرده اند و میتوان انرا حس کرد در یک دهکده ممکن است دریاچه وجود داشته باشد و کوه و دشت و ... که همه ی اینها در یک نقشه ی کوچک گنجانده شده است . در این بازی شما با مشکلات گرافیکی رو به رو هستید و لی در واقع اینها به شما کمک میکنند و سازندگان این موضوع ها رو میونستند و انها را در بازی گزاشته اند مثلا اگر با شخصی رو به شود اگر بدوید از او عبور میکنید و از ان رد میشوید که اگر این نبود شما گاهی اوقات در یک جا گیر میکردید که این مشکل در وژن اصلی بود و با ورژن بعدی یا تنها ورژنی که توایران اومد این مشکلات حل شد در کل گرافیک در نسل خود قابل قبول بود .
امتیاز گرافیک : 8
موسیقی و صدا گزاری ( HM بدون صداگزاری به عنوان بهترین موسیقی انتخاب شد و این است تعجب ما ) :
این بازی بدون صداگزاری توانسته جزو بهترین های سال خود باشد که این واقعا باعت تعجب میشود در این بازی حرف ها فقط به صورت نوشته رد و بدل میشود و همه ی این اتفاقات با اهنگ و Subtitle می افتد . شما با همه میتوانید در بازی صحبت کنید و همه نسبت به اون روز و حال و هوای شهر و وضعیت مسابقات جواب های متفاوتی به شما میزنند و این در نوع خود جالب است این بازی هنوز این نکته ی خود رو حفظ کرده .موسیقی این بازی نسبت به فصل , شب و روز , وضعیت جوی , محلی که شما در ان هستید و ... تغییر میکند و هیچ وقت برای شما تکراری نمشود مطمئن باشید . در این بخش بازی حرفهای زیادی برای گفتن داشت وتونست با موفقیت انها رو بزند .
امتیاز موسیقی : 9
گیم پلی ( وقتی سادگی و رازها با هم در می آمیزند , کدام ما را متوجه میکند ؟ ) :
بی برو برگرد گیم پلی این بازی از نظر همه بزرگ ترین عنصر در این بازی است که شما نمیتوانید ان را انکار کنید حتی اگر از این بازی نفرت داشته باشید همه چیز در این بازی یه قدرت و به سرعت پیش میره با دکمه ی O میدوید و اگر چیزی بر سر راه شما باشد میپرید و تقریبا همه چیز بازی که همینجوری ساده است و نه ساده از لحاظ فنی بلکه ساده از لحاظ کنترل کردن . رازها در این بازی شکا رو به بیشتر بازی کردن راقب میکنند و به شما انرژی دو جندان میدهد . در این بازی شب و روز و ساعت و دقیقه و روزهای همفته دارد و حتی فصل و سال که برای گذراندن ان باید کارهای مختلفی انجام دهید میخواهید میوه بکارید ؟؟؟ به مرغها یا گاو ها و گوسفند های خودتون برسید ؟؟؟ یا به کسی که دوست دارید ؟؟؟ یا نکه به خاطر طوفان نمیتونید برید بیرون ؟؟؟ شما چه کاری میخواید انجام بدید ؟؟؟ مطمئن باشید بازی به شما هیچگونه دستوری نمیدهد و شما راحت هستید . همچنین شما میتوانید به ماهیگیری هم بپردازید که در نوع خود جالب است . سازندگان بازی گفته اند ما بازی را با مینی گیم های جالب و بزرگ و بی نهایت پر کرده ایم. درکل این بازی در این بخش به بزرگترین پیروزی خود برسد و قطعا گیم پلی بازی به رازها برتری دارد ولی اینها هیچ وقت در این بازی با در جنگ نبودن بلکه با هم HM رو به وجود اوردند .
امتیاز گیم پلی : 10
کلام اخر ( این بازی نه تنها من بلکه مطمئن باشد شما رو هم متحیر می کند , بدون توجه به رنج سنییتون ) :
بله این بازی یکی از سرگرم کننده ترین بازی هایی خواهد بود که در طول عمرتون انجام دادید این بازی هم اکنون در سایت برای دانلود و اجرا روی PC هست . شما باید این بازی رو تجربه کنید و مطمئنا" شما هم از این بازی مثل ما لذت میبرید . میتوانید امکانات ان را در بخش خودش مشاهده کنید .
ارزش : 10
امتیاز کلی : 9.5
salam man ba psp in ro bazi mikonam va dokhtare ba inke ghalbe ie pesare ghermeze vali nemitoonam aroosi konam in id mane mishe be man begin chi kar bayad bokonam?
![]()
دوستان سلام ....
من 4-5 ساله پیش این بازی رو با PS1 تا سال سوم رفتم ولی به شهر نرفت....
دو باره حوس کردم بازیش کنم اگه میشه بهترین برنامه برای بازی با PC رو بگید تا دانلود کنم .....
راستی کسی هم هست که به شهر رفته باشه؟
ممنون از دوستان گلم![]()
لطفا فیگیلیش ننویس و فارسی بنویس تا بشه سریع تر خوندsalam man ba psp in ro bazi mikonam va dokhtare ba inke ghalbe ie pesare ghermeze vali nemitoonam aroosi konam in id mane mishe be man begin chi kar bayad bokonam?
![]()
اگه قلب قرمز باشه باید توی سوپرمارکت یه پر آبی باشه باید اونو بخری و بدی بهش
شهری وجود ندارددوستان سلام ....
من 4-5 ساله پیش این بازی رو با PS1 تا سال سوم رفتم ولی به شهر نرفت....
دو باره حوس کردم بازیش کنم اگه میشه بهترین برنامه برای بازی با PC رو بگید تا دانلود کنم .....
راستی کسی هم هست که به شهر رفته باشه؟
ممنون از دوستان گلم![]()
با تشکر
آقایون:
سیو های پست اول مال کامپیوتره؟
سلام به همه
من تازه واردمو قدیما دیوونه این بازی بودم
لینکی هست که بازی رو گرفت واسه pc؟
سلام بچه ها.
من تازه ميخوام اين بازي رو شروع كنم.
البته تو پلي استيشن خيلي بازي كردم.
ميخواستم ببينم ورژناي مختلف داره؟ و اگه داره كدوم بهتره؟
اگه ميشه لينك دانلود هم بذاريد.
ممنون
اقا اصلا شهرو نخواستيم .شهرو ول كنيد.(راستي من تو يه جايي خوندم كه شركت nutsame هم گفته شهري نيست) (دوما طبق گفته معلومات بايد تمام مسابقاتو برنده بشيكه اين امكان نداره چون تو مسابقه اسب دواني سال اول اسب هنوز بزرگ نشده)وما اين جا راجع به harvest moon:back to nature صحبت ميكنيم نه چيزاي ديگه
![]()
آقا بالاخره نسخه pc بود یا نه؟
آیا درست یافتم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)