سلام . یه سوال داشتم . من معافیت کفالت پدر بالای 59 رو تو پلیس +10 ثبت کردم. نظام وظیفه گیر داد که پروندم تکمیل نیست دنبال تکمیل پرونده بودم که اعلام شد معافیت کفالت حذف شد میخواستم بدونم حالا تکلیف من چیه
ممنون میشم جواب بدید
سلام . یه سوال داشتم . من معافیت کفالت پدر بالای 59 رو تو پلیس +10 ثبت کردم. نظام وظیفه گیر داد که پروندم تکمیل نیست دنبال تکمیل پرونده بودم که اعلام شد معافیت کفالت حذف شد میخواستم بدونم حالا تکلیف من چیه
ممنون میشم جواب بدید
سلام.
- شرایطی که گفتین باعث معافیت نمیشه. رفیق خود من متولد 62 بود و متاهل و تک فرزند ولی حتی تو شهر خودش هم نیفتاد!
- نمیدونم.
- قراره حقوق سربازا رو زیاد کنن علی الخصوص متاهل ها رو. ولی تا حالا که در حد حرفه و علیرغم اینکه میگن اجرائی شده من دارم هنوز مثل سابق حقوق میگیرم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ببینم این قوانین جدید مثله حذف معافیت کفالت شامل حال کسایی که در حال خدمت هستن میشه یا نه؟؟
الان این قوانین اجرایی شده یا نه هنوز؟
با سلام
تو رو خدا یکی جوابه منو بده؟خسته شدم انقدر پرسیدم
از دوستانی که در قسمت های مختلف ستاد ناجا ونک خدمت کردن(مثلا معاونت یا پشتیبانی یا.......) توضیحاتی درباره پست ها ، نگهبانی ها و مخصوصا ساعت کاری و مراسم صبحگاه بدن؟
خدمت در عقیدتی سیاسی راحت تره یا ستاد ونک؟
متشکرم
بچه های رسته عمران و اتحکامات 01 ارتش کجا می افتند ؟
01 قبلا افسریه بودن
حقوق های ما رو چند روز پیش نصف کردن.از 110 تومن شده نزدیک 60 تومن.
نیرو دریایی ارتش بندرعباس.
سلام.
فقط جواب یه تکه از سوالتون رو دارم که بگم:
خدمت توی عقیدتی سیاسی بهترین جای ممکن هست.
میلاد جان سلام.
متاسفم که تو هم مثل من پارتی نداشتی و افتادی چابهار.
البته تیپ تفنگدار بندرعباس که ما هستیم فرقی با اونجا نداره.گردان های رزمی پوست از کله بچه ها کنده.
توی سختی به ترتیب برات میکم:
چابهار-تیپ بندرعباس-جاسک-سیرجان(اونم مربی گریش).
بقیه جاهای نیرو دریایی هتله.اگر خواستی با دلیل برات میگم.
هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)