ميشه يكم يبشتر توضيح بديد كه چقدر تغيرات توش اعمال ميشه...يا صرفا فقط اسم پچ بروز هست...؟؟؟؟![]()
ميشه يكم يبشتر توضيح بديد كه چقدر تغيرات توش اعمال ميشه...يا صرفا فقط اسم پچ بروز هست...؟؟؟؟![]()
مهمترینش نقل و انتقالات زمستانی هست...لیگهای آلمان و هلند و ... فیس های بازیکنهای کمتر معروف...کفش های جدید...فکر کنم توپ و ورزشگاه هم جزوش باشه...تو خود سایتش بری نوشته چه چیزایی رو در بر می گیره
جدید ترین پچ واسه xbox 360 کسی لینک با آموزش نداره؟
داخل خود پوشه که بازی نصب شده بریز موقع ریخت copy and replace را بزن تا فایل ها با هم جابجا بشوند البته DirectX 10.7.27 باید نصب باشد.
موفق باشی
سلام،
سايت pes-patch.com، جديد ترين پچش واسه xbox اينه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بروبچ pesباز کلا نظرتون راجع به این نسخه بازی چیه؟
انتظاراتتون را براورده کرده کلا یا نه؟
به نظر من که یکی از بهترین نسخه های پس بوده. البته هنوز معتقدم PES 6 بهترین سری از این بازی ها بود.
PES 2011 بازی خیلی واقعی تر و سخت تر دشه. البته باز هم مثل نسخه های گذشته قلق های خاص گلزنی داره که اگه دستت بیاد دیگه تمومه. مثلا تو این نسخه یک ایراد های وحشتناکی که داره اینکه اگه با بازیکنت بری گوشه ی زمین کنار پرچم کرنر وایسی بازیکن حریف فقط نگاهت می کنه و عمرا اگه بیاد توپ و بگیره! میتونی حتی کل زمان بازی و با این روش تموم کنی! معمولا هم اگه از گوشه زمین سانتر زمینی کنی شانس گلزنیت بالاس.
در کل این سری لذتبخش و جذابه ولی جای کار داره هنوز.
سلام دوستان.کسی لینک دانلود پکیج های استادیوم های پچ پس ادیت رو نداره؟؟؟
من پچ 1.03 از سایت رسمی گرفتم , حالا روی ایکن اجرای بازی که میزنم سریال میخواد؟؟؟؟؟؟ چییکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
کسی هست کمکم کنه لطفااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام،
تو وبلاگ رسمي PESEdit team كه بريد، تو گوشه ي سمت راستش لينكش هست؛
آدرس وبلاگ:
واسه من چن وقتيه كه قيلتر شده؛ --- هم كار نمي كنه، وگرنه لينك دقيقشو واستون مي نوشتم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)