تو کارتن گوشی دو تا مینی سی دی نبود!!! برنامش تو اونه اسم برنامه ی مخصوص سامسونگ kies هست
تو کارتن گوشی دو تا مینی سی دی نبود!!! برنامش تو اونه اسم برنامه ی مخصوص سامسونگ kies هست
یه سوال فنی داشتم
گالکسی تشخیص دستخط داره واسه نوشتن SMS ؟ (با ساپورت فارسی یا حداقل عربی)
کلا" گوشیای آندرویدی همچین چیزی دارن؟
بله برنامه تشخیص دست خط هست،میتونی نصب و استفاده کنی،ولی کاملا بی کاربرده واقعا برای تاچ خازنی بی کاربرده مگر برای تفریح!
با ساپورت فارسی تا حالا ندیدم ولی باید پیدا شه
بعضی نرم افزار های ارسال پیام مثل Go
هم از تشخیص دست خط استفاده میکنند
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
تشخیص دست خط بیشتر یه چیز باکلاس و هیجان انگیز هست تا یه چیز کاربردی!! وقتی میشه با یه حرکت یه حرف رو انتخاب کرد مسخرست که مجبور باشی شکلشو بکشی...تازه از هر 4 بار 3 بار نرم افزار حرف رو اشتباه تشخیص بده
تشخیص فارسی هم که فکر نکنم باشه..چون حروف جدا و پیوسته داریم براش خیلی پیچیده تر از انگلیسی هم هست مطمئنا.
در کل بیخیالش شو عزیز![]()
ممنونم
آخه مشکل اینه که من انقد انگشتام گندست تازه با صفحه 4" هر دکمه رو میزنم اصولا" احتمال لمس بقلیشم بسیار بالاست
واسه این پرسیدم شاید بشه اینجوری کاری کرد
شما گوشی رو تو حالت لند اسکیپ بگیری دکمه ها بزرگ میشن یا اینکه از کیبورد t9 گوشی استفاده کن اونم دکمه هاش بزرگه
موفق باشی
چطوری میشه پایین صفحه نمایش گوشی رو اینطوریش کرد؟ با هزار امید به 2.3.4 ارتقا دادم ولی بازم اینطوری نشد
دوستان همه برید به 2.3.5 آپدیت کنید!
مصرف باطری خیلی خوب شده! حداقل برای من!
قبلا که رام 2.3.4 روی گوشی بود، حتما باید دوروز یک بار شارژ میکردم! ولی حالا دو روز تمام شده و در روز سوم هستم و باطری هنوز 50% شارژ داره!
بنظر من سرعتشم بهتر شده!
درضمن من تو 2.3.4 دقت نکرده بودم، امکان عکاسی پانوراما بود؟ تو ورژن 2.3.5 با 8 تیکه عکاسی ممکن هست!
(گوشیم I9000 هست!)
عزیز این عکس که گذاشتی مال یه برنامه لانچر هست...فکر کنم اسمش launcher pro باشه...اون میریزی بجای لانچر اصلی گوشی...اینطوری میشه.
من تازه این گوشی خریدم! آندروید زده 2.2.1 چه جوری میتونم به اخرین فریمور رسمی سامسونگ ببرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)