تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 566 از 1298 اولاول ... 664665165565625635645655665675685695705766166661066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,651 به 5,660 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من به جای مخابرات از یکی از شرکت های آریافون - پارس آنلاین - شاتل یا نداگشتر را انتخاب میکنم به نظرتون کدومشون بهتره ؟؟
    من بر اساس تجربه ای که دارم میگم:
    آریافون و که نمیشناسم اما میدونم جدبدا شبانه گزاشته و زیر نظر مخابراته!!
    پارس انلاین هم خوبه اماFair Use Policy داره
    شاتل هم که کلا بیخیال شو!!
    نداگستر بین اینا بهتر همس البته اون هم قانون Fup داره اما نه در حد پارس آنلاین.

در ضمن آقایون گول شرکت آسیاتک که جدیدا اومده تو اصفهان و داره مشتری جمع میکنه رو نخورید.
    یکی از بدترین شرکتاس!!

2. این کاربر از linuxx2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

tvv

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ما قبلنا زیاد رفتیم فایده نداره مثل این میمونه شکایت دزد رو به رئیس دزد ببری

4. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

tvv

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

دوستان یه شرکت بگین نامحدود بده سرعت خوب و قیمت مناسب این قانون مسخره مصرف منصفانه نداشته باشه سپاهانشهر هم ساپورت کنه. آخه مگه نمیگین نامحدود پس مصرف منصفانه تون دیگه چیه

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

در آغاز فعالیت rahgozar1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام و عرض ادب آقای payam178
    اولا در اینکه شما از طرف مخابرات این پیام را زدید شکی نیست
    ثانیا اینکه من خودم adsl مخابرات را به دو دلیل انتخاب کردم یکیش تعرفه ارزونش بود که گرون شد و یکی دیگه اش این بود که اگر اینترنتم را استفاده نکردم برای ماه بعدی بتونم استفاده کنم که این را هم برداشتن حالا شما بگو دیگه من دلمو به چی این مخابرات خوش کنم به شبانه رایگانش ؟؟؟؟

اینی که شما میگی حرف خنده داریه
    شما میگی ( ترافیک اعتباری باق مانده) که همون شارژ ماهیانه مخابرات است و در حقیقت شارژ اصلی مخابرات است بعد از هر ماه سوخت میشه اما ( حجم باقی مانده ) که شارژ اضافی توسط کاربر هست سوخت نمیشه
    خوب این به چه درد میخوره مثلا من چند ماه نمیرسم از شارژ یک گیگ که هر ماه برای من خودکار زده میشه استفاده کنم بعد از چند ماه که میام و میخوام به جای اون موقع استفاده کنم می بینم اونا از بین رفته
    ثانیا شما غصه نخور دو روز دیگه مخابرات تصویب میکنه همون شارژ اضافه هم بعد از یک مدت سوخت میشه

مثلا مخابرات یه قانون دیگه به نام شارژ شبانه داره ؟ حالا این چی هست بذارید تا براتون بگم : هر کی ترافیکش را تا آخر استفاده کنه قاعدتا باید اینترنتش قطع بشه تا یا دوباره شارژ بزنه یا صبر کنه تا ماه بعدی که شارژ ماهیانه زده میشه اما طی این قانون به محض اینکه اینترنت را تا آخر مصرف کنید مخابرات خودش بدون اجازه شما دوباره براتون شارژ میزنه و پولش روی قبض تلفن میاد ( اسمش را هم گذاشتن شبانه و گفتن اگر اینترنت در شب خلاص بشه این اتفاق می افته !!! اما بعدش ما دیدم توی روز هم به محض خلاص شدن اینترنت مخابرات خودکار شارژ میزنه )

همین ماه قبل اینترنتم نزدیک بود تموم بشه و حدود 50 مگ ترافیک داشتم تا خلاص بشه جالبش این بود که روز 31 ماه بود گفتم یک روز را صبر می کنم و توی اینترنت نمیرم تا شارژ اضافه خودکار برام زده نشه و فرداش برام شارژ ماهیانه زده بشه گذشت و فرداش دیدیم شارژ ماهیانه زده نشد روز دوم ماه هم گذشت و شارژ ماهیانه را نزدن آخر مجبور شدم خودم شارژ اضافه بزنم بعدش دیدم شارژ ماهیانه روز سوم زده شد . حالا من برای این ماه دو گیگ دارم که شارژ ماهیانه را اگر در مدت یک ماه استفاده نکنم سوخت میشه
    تمام این سیاست ها در این جهت که کاربر را مجبور به زدن شارژ اضافه کنن و پول بیشتری بگیرن و گرنه چرا چنین قانونی میذارن؟ چرا ترافیک مخابرات این قدر زود تموم میشه ؟ چرا قانونی درست کردن که هرکی اینترنتش تموم بشه خودکار دوباره براش شارژ زده بشه ؟ هر کی بخواد خودش دوباره شارژ میزنه
    بابا مخابرات دیگه شورشو در آورده

البته قانون سوخت شدن ترافیک را بقیه شرکت ها هم دارن اما عوضش اونا شبانه رایگان و سرعت بهتر و ... ارائه میدن که مخابرات نمیده

من نظر این دوستمون رو کاملا قبول دارم
    مخابرات داره الان در حق مشتری هاش اجحاف میکنه. من از سال 89 از مخابرات adsl گرفتم. اما الان برام هیچ سودی نداره که بازم بخوام ازمخابرات بگیرم. کاش 1000 تومن میذاشت روی ترافیک هر گیگش اما شبانه رایگان داشت.
    بنا به دلائلی که دوستمون گفتن منم بخاطر اینکه مخابرات حجم مونده رو سوخت نمیکرد و همچنین تعرفه پایینش تا حالا ازش خدمات adsl میگرفتم. اما حالا دیگه 100 درصد تصمیم دارم برم از یه شرکت دیگه بگیرم.
    مخابرات واقعا دیگه هیچ دلخوشی واسته کاربراش نذاشته. نه شبانه رایگانی، نه تعرفه پایینی و نه سوخت نشدن حجمی ......

خلاصه اینکه اگه خدمت مدیر عامل محترمش میرسیدم میگفتم این نشد مشتری مداری این یه نوع کلاه گذاریه !

7. این کاربر از rahgozar1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

با سلام و عرض ادب آقای payam178
    اولا در اینکه شما از طرف مخابرات این پیام را زدید شکی نیست
    ثانیا اینکه من خودم adsl مخابرات را به دو دلیل انتخاب کردم یکیش تعرفه ارزونش بود که گرون شد و یکی دیگه اش این بود که اگر اینترنتم را استفاده نکردم برای ماه بعدی بتونم استفاده کنم که این را هم برداشتن حالا شما بگو دیگه من دلمو به چی این مخابرات خوش کنم به شبانه رایگانش ؟؟؟؟

اینی که شما میگی حرف خنده داریه
    شما میگی ( ترافیک اعتباری باق مانده) که همون شارژ ماهیانه مخابرات است و در حقیقت شارژ اصلی مخابرات است بعد از هر ماه سوخت میشه اما ( حجم باقی مانده ) که شارژ اضافی توسط کاربر هست سوخت نمیشه
    خوب این به چه درد میخوره مثلا من چند ماه نمیرسم از شارژ یک گیگ که هر ماه برای من خودکار زده میشه استفاده کنم بعد از چند ماه که میام و میخوام به جای اون موقع استفاده کنم می بینم اونا از بین رفته
    ثانیا شما غصه نخور دو روز دیگه مخابرات تصویب میکنه همون شارژ اضافه هم بعد از یک مدت سوخت میشه

مثلا مخابرات یه قانون دیگه به نام شارژ شبانه داره ؟ حالا این چی هست بذارید تا براتون بگم : هر کی ترافیکش را تا آخر استفاده کنه قاعدتا باید اینترنتش قطع بشه تا یا دوباره شارژ بزنه یا صبر کنه تا ماه بعدی که شارژ ماهیانه زده میشه اما طی این قانون به محض اینکه اینترنت را تا آخر مصرف کنید مخابرات خودش بدون اجازه شما دوباره براتون شارژ میزنه و پولش روی قبض تلفن میاد ( اسمش را هم گذاشتن شبانه و گفتن اگر اینترنت در شب خلاص بشه این اتفاق می افته !!! اما بعدش ما دیدم توی روز هم به محض خلاص شدن اینترنت مخابرات خودکار شارژ میزنه )

همین ماه قبل اینترنتم نزدیک بود تموم بشه و حدود 50 مگ ترافیک داشتم تا خلاص بشه جالبش این بود که روز 31 ماه بود گفتم یک روز را صبر می کنم و توی اینترنت نمیرم تا شارژ اضافه خودکار برام زده نشه و فرداش برام شارژ ماهیانه زده بشه گذشت و فرداش دیدیم شارژ ماهیانه زده نشد روز دوم ماه هم گذشت و شارژ ماهیانه را نزدن آخر مجبور شدم خودم شارژ اضافه بزنم بعدش دیدم شارژ ماهیانه روز سوم زده شد . حالا من برای این ماه دو گیگ دارم که شارژ ماهیانه را اگر در مدت یک ماه استفاده نکنم سوخت میشه
    تمام این سیاست ها در این جهت که کاربر را مجبور به زدن شارژ اضافه کنن و پول بیشتری بگیرن و گرنه چرا چنین قانونی میذارن؟ چرا ترافیک مخابرات این قدر زود تموم میشه ؟ چرا قانونی درست کردن که هرکی اینترنتش تموم بشه خودکار دوباره براش شارژ زده بشه ؟ هر کی بخواد خودش دوباره شارژ میزنه

البته قانون سوخت شدن ترافیک را بقیه شرکت ها هم دارن اما عوضش اونا شبانه رایگان و سرعت بهتر و ... ارائه میدن که مخابرات نمیده

سلام دوست من
    اولا من هیچ ربطی به مخابرات ندارم و این جمله ی شما که مرا به مخابرات ربط میدهد از روی قضاوت جلو جلو شما است. بهتر است هرگز چیزی را که از صحتش مطمئن نیستید به کسی نسبت ندهید
    ثانیا من خودم هم پارسال همین ماه شهریور بود که از روی ناچاری برای اینترنت مخابرات درخواست دادم ( در صورت تمایل میتوانید ببینید در پست هایم هست )
    ثالثا من به هیچ وجه از مخابرات و این عمل بی معنایش دفاع نکردم و فقط تفاوت این دو بخش را باهم نوشتم .

تمام این مطالب را قبول دارم و فقط قصد من از پست قبلی توضیح تفاوت این دو گزینه بود
    پیشنهاد میکنم اگر باز هم مطلبی بود در پروفایلم پیام بگذارید.
    موفق باشید

9. این کاربر از payam178 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

دوستان یه شرکت بگین نامحدود بده سرعت خوب و قیمت مناسب این قانون مسخره مصرف منصفانه نداشته باشه سپاهانشهر هم ساپورت کنه. آخه مگه نمیگین نامحدود پس مصرف منصفانه تون دیگه چیه

آقا اینو جواب بدین. حالا نامحدود هم نداشت حداقل سرعت خوب با قیمت خوب بده

11. این کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا اینو جواب بدین. حالا نامحدود هم نداشت حداقل سرعت خوب با قیمت خوب بده

پیشگامان 2 مگ یک سالش 300 تومنه و 1 مگشم 170 تومن نامحدود ولی سرعتشو نمیدونم

13. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

پیشگامان 2 مگ یک سالش 300 تومنه و 1 مگشم 170 تومن نامحدود ولی سرعتشو نمیدونم
    عزیز سایتش چیه؟ مطمئنی یک ساله نامحدود 1 مگ 170 تومنه؟ بد نیست تعرفه اش برای یک سال.
    اگرشد آدرس سایتش رو بذار ممنون

15. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

دوستان بریم اعتراض کنیم اینجوری که فایده نداره دفعه قبل برداشتن 2500 رو 3500 کردم هیچکی هیچی نگفت الان این کار رو میکنن
    مثلا ماهی 1 گیگ 3500 میگیرید دیگه چی هست که بسوزنید؟؟؟؟
    خیلی نامردی هست
    شرکت های خصوصی که ترافیک رو میسوزونن طی دوره میسوزونن نه اخر ماه مثلا کسی که دوره سه ماهه داری کل گیگ اون یه دوره سه ماهه رو یه جا بهت میدن و اگه تا اخرش تموم نکردی میسوزونن اینا مثلا شش ماهه (طرح نوروزی رو میگم) رو ترافیکش رو ماه به ماه میدن اینجوری که سوزوندن نداره!!!!!! شاید یکی بخواد دو ماهش جمع بشه تا مثلا باش یه چیزی رو دانلود کنه تازه دوره 6 ماهه هست نه یک ماهه همین که کل ترافیک دوره رو یه جا نمیدن کلاه برداری هست چه برسه به اینکه ترافیک رو ماهانه بسوزونن
    من نوروزی یه مگ دارم بدون شارژ یعنی خودش برام نمیزنه تا وقتی خودم نزنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    vnt - esf

پيش فرض

آقا یه اعتراضی چیزی بکنیم. امضا جمع کنیم بفرستیم برای رئیس جمهور. امکان داره فرجی بشه. چطوره؟؟؟

18. این کاربر از toufan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •