کسی جواب سواله منو نمیدههههههههههه؟؟؟؟
کسی جواب سواله منو نمیدههههههههههه؟؟؟؟
خوب سرعت من هم که هیچ تغییری نکرده!!!
1mb دارم و 136 kb دانلود دارم!!!
الان با یکی از پشتیبان های مبین نت که اتفاقا آدم با اطلاعی هم بود صحبت کردم!!!
ایشون کاملا توضیح داد و گفت که بخش فروش و حتی بعضی از همکارای فنی به اشتباه گفتن که سرعت ها 2 برابر میشه!!!
کلی عذرخواهی کرد و گفت هیچ تغییری در حداکثر سرعت داده نشده و فقط حداقل سرعت ها تغییر کرده!!!
مودم خارجی مبین نت چندتا پورت LAN داره؟
یکی
اگه میخوای باید از روتر استفاده کنی (ِیا وسایل دیگر که من بلد نیستم( switch,hub?!) )
1.پینگ مدت زمانیه که یک بسته اطلاعات از کامپیوتر شما به سرور فرستاده شود و برگردد که با میلی ثانیه اندازه گرفته میشود. هر چه زمانش کمتر باشه بهتره. در بازی آنلاین شدیدا مهمه. هنگام وبگردی هم اهمیت داره. در دانلود اهمیتش کمتره.
پینگ یه چیز نسبیه. یعنی با هر سروری که تست کنید فرق میکنه. یه سرور مثلا 50ms ـه یه سرور دیگه 500 ms .
چند تا از سرور هایی معتبری که باهاش تست میکنند :
google.com یا 8.8.8.8 یا 8.8.4.4
4.2.2.2 یا 4.4.4.4
نتیجه ای که از سرور های بالا به دست میارید کیفیت کلی اینترنت رو معمولا نشان میدن.
پینگ مبین نت نسبت به سرورهای بالا حدود 250-350 میلی ثانیه است. که از شرکت های دیگه بالاتره!
2.با مرورگر IE به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو.
URI و pass رو روی مودم و همینطور جعبه مودم نوشته.
برو به قسمت :
query business info
بعد
summary usage record
یکی از دوستان من طرحشو زمانی فعال کرده بود که جمعه ها تا ساعت 2 رایگان بود،اونم نمیدونست و از حجمش داشت کم میشد،بعد که بهش گفتم دید از حجمش کم شده
به پشتیبانی هم زنگ زد گفت ما تو سایتون اطلاع رسانی کرده بودی و این مشکل خودتونه و ما نمیتونیم به همه زنگ بزنیم که
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
دوست عزیز هی نیاز این جملرو بگی
نقل قول سوال قبلیتونو بکنین،اگر کسی بلد بود حتما جواب میده
سرعت توی اون عکس زیاد دقیق نیست.
در صورت امکان از اینجا هم یک تست بگیر بگذار
تست سرعت مبین نت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
پس این versaweb lcc چیه؟ باید بنویسه ایرانسل. اگر برای مبین نت بخوای با وی p ان و... تست بگیری که شاید اصلاً موفق نشی.
Last edited by adcomputer; 10-01-2012 at 23:05.
من معذرت می خوام ولی من هیییی این جمله رو نگفتمااا یه بار گفتم. بعدشم من میبینم همتون راجع به پینگ که در مورد سوال منه دارین صحبت می کنید....
خیلییی خییلیی ممنون از پاسختون.
من در قسمت query business info رفتم ولی همون اطلاعات اولیه رو نمایش میده که تمام 7 گیگ استفاده شده.
و حتی در قسمت query balance می نویسه your balance is 50000.00 واین مقدار خیچ وقت تغییر نیم کنه که نشون بده اعتبار داره کم میشه...
شما که خودت بهتر از من میدونی این قضیه برمیگرده به 6 سال پیش و یه چیز تثبیت شدست و قرار هم نبوده که درست بشه ..حالا منظور شما از برطرف شدن مشکل کی بود ایا این خبر تازه هست منظورم پارگی و تعمیره.یعنی قراره تو این روزا درست بشه؟
داداش مگه خبرارو نشنیدی
دوباره سرعت اینترنت اومده پایین و دوباره مسئولین ماگفتن علتش پارگی خطوط به وسیله لنگر کشتی بوده
همین چن صفحه قبل هم یکی از دوستان کاریکاتورشو گذاشته بود که جالب بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)