دوستان این لیست سیاه دیگه چیه؟؟
من 128 حجمی دارم از وقتی شکل سایت عوض شده واسه من می زنه در "لیست سیاه قرار دارد بله "
دوستان این لیست سیاه دیگه چیه؟؟
من 128 حجمی دارم از وقتی شکل سایت عوض شده واسه من می زنه در "لیست سیاه قرار دارد بله "
سلام
وایمکس ایرانسل توی شیراز کسی داره؟
سرعتش چطوریاست؟
قطعی ذاره؟
مبین نت پوشش سراسری داره
شبانه رایگان داره
قیمتاش ارزونتره
-------------
ایرانسل فقط 7 شهر تحت پوشش داره
شبانه رایگان نداره
در عوض دارای سرویس های نامحدود هست!
آقا یعنی چه؟؟
برای منم زده "بله"
منظورش چیه؟
ولی تو قسمت "اطلاعات مشتریان> اطلاعات پرونده" قسمت اطلاعات لیست سیاه نوشته در لیست سیاه قراردارد بعد جلوش زده "خیر"![]()
Last edited by mehdi_vsgh; 04-11-2011 at 20:50.
الان تقریبا یک هفته است که وایمکس ایرانسل 1 مگابیت من ، نوسان شدید سرعت داره بخصوص از عصر تا آخر شب و امروز جمعه که از روزهای قبل هم بدتر بود و سرعت دانلود من که باید 128 باشه روی حدود 30 -40 کیلو بایت بود. آیا دوستان دیگه همین مشکلو داشتن؟
کجا زندگی می کنی من تازه می خوام 1 مگ ایرانسل بگیرم ، نظرت چیه؟
من تهرانم سمت پاسداران - در کل ایرانسل از لحاظ سرویس دهی بد نبوده البته قطعی و نوسان سرعت گاهی اوقات داره
اما تا حالا مشکل ایرانسل بیشتر مساله حساب و کتاب مالی و تسویه حساب و بهم ریختگی چندین ساعته سرویس و خوردن پول یوزر بصورت ترافیک آزاد (که برای خود من هم پارسال پیش اومد )، در اول هرماه بوده .
دوست عزیز من الان حدود 8 ماهه سرویس 1MB ایرانسل رو دارم و همیشه هم سرعتم روی 130 هستش هیچ مشکلی هم ندارم از لحاظ سرعت و نوسان سرعت![]()
منم سرویس 1 مگ دارم و حدود 1 ماه پیش برای مدت 1 هفته سرعتم نوسان داشت که زنگ زدم پشتیبانی گقت برای منطه شما پهنای باند کم اوردیم و ظرف یک فته لینک جدید اضافه میشه که بعد یک هفته مشکل حل شد . در طول 5 ماهی که 1 مگ دارم غیر از اون 1 هفته میشه سرعت رو 130 بوده و پایداریش واقعا خوب بوده . اگر از FTP برای اپلود استفاده کنی اپلود هم حوالی 64-66 هست که از قراردادم یک خرده بالاتر میره !
آیا با تغییر فرکانس اتصال وایمکس توی کنترل پانل -> Scanset میشه مشکل نوسان سرعت رو حل کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)