تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 566 از 966 اولاول ... 66466516556562563564565566567568569570576616666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,651 به 5,660 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم :
    من پارسال کنکور ازاد شرکت کردم مهندسی نرم افزار دماوند قبول شدم ولی نرفتم
    امسال دوباره شرکت کردم انتخاب اول زدم مهندسی نرم افزار رودهن .ترازی حدود 4900 لازم داره
    من چون دیگه اصلا از بعد کنکور پارسال لای کتابا رو باز نکردم الان در چه حد باید بخونم بتونم این تراز بگیرم ؟
    در ضمن کارنامه نهایی من اینه :

با همین نمرات مثلا چقدر تراز میگیرم ؟ در کل میخواستم یه راهنمایی کنید تا چه حدی بخونم که بتونم قبول شم ؟ چون من همش پای اینترنتم و این اینترنت معتادمون کرده و نمیذاره درس بخونیم مگر نه سراسری قبول میشدم حالا باید برای قبول شدن تو ازاد هم دلهره داشته باشیم
    مرسی

داره خودمونی میشه keyvanb1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

ورود به دانشگاه آزاد راحته ، حتی واحدهای شهر تهران ، ولی خب ، اوایل شروع دوران تحصیل بخصوص ترم های 1 و 2 شرایط دانشگاه برای دانشجویی که تا الان دبیرستان بوده سخته ، من و دوستان خودم همگی ترم 1 مشروط شدیم و شرایط برامون سخت بود ولی از ترم 4 به بعد روی غلطک میفته و کمی همت کنین واحد ها به راحتی پاس میشه
    دوست عزيز شما چه رشته اي يوديد و تراز كل شما چقدر بود؟كدوم شهر بودي؟درصد رشته هايي كه زده بودي يادت هست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مهلت ثبت نام در آزمونهای غیرپزشکی و علوم پزشکی دانشگاه آزاد برای آن دسته از داوطلبان که به دلیل عدم وجود سابقه تحصیلی موفق به ثبت نام در این آزمون نشده اند، تا ساعت 24 فردا پنجشنبه 8 اردیبهشت ماه ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی فردا پنجشنبه 8 اردیبهشت را آخرین مهلت ثبت نام برای جاماندگان از کنکور پزشکی و غیر پزشکی این دانشگاه اعلام کرد.

فروش اینترنتی کارت اعتباری ثبت نام جهت متقاضیانی که در اسفندماه 89 موفق به تهیه کارت اعتباری نشده اند، از طریق پایگاه اینترنتی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ، امکانپذیر خواهد بود.
    دفترچه راهنمای آزمون سراسری در طول مدت ثبت نام بر روی این پایگاه قابل مشاهده و دریافت است.

به گزارش مهر، آزمون شماره یک (رشته های غیرپزشکی) روزهای پنجشنبه و جمعه 16 و 17 تیرماه 90 و آزمون شماره دو (رشته های پزشکی) دانشگاه آزاد روز جمعه 31 تیرماه 90 برگزارخواهد شد.

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کسی سوالات ریاضی سال 89 صبح وبعد از ظهر رو داره؟(همراه کلیدش)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal-4ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حــذف شــود______
    Last edited by Arsenal-4ever; 29-04-2011 at 12:42.

داره خودمونی میشه Sajad91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شهریه ثابت رشته های فنی به طور میانگین 360000 تومان هستش.واحد ها هم جدا حساب میشه واحد های پایه حدود 15000 ت واحد های تخصصی حدود 90000 ت واحد های عملی حدود 40000 ت

داره خودمونی میشه keyvanb1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم :
    امسال دوباره شرکت کردم انتخاب اول زدم مهندسی نرم افزار رودهن .ترازی حدود 4900 لازم داره
    من چون دیگه اصلا از بعد کنکور پارسال لای کتابا رو باز نکردم الان در چه حد باید بخونم بتونم این تراز بگیرم ؟

با همین نمرات مثلا چقدر تراز میگیرم ؟ در کل میخواستم یه راهنمایی کنید تا چه حدی بخونم که بتونم قبول شم ؟ چون من همش پای اینترنتم و این اینترنت معتادمون کرده و نمیذاره درس بخونیم مگر نه سراسری قبول میشدم حالا باید برای قبول شدن تو ازاد هم دلهره داشته باشیم
    مرسی
    دوست عزيز منم مثل تو هستم.نمرات كارنامم خوبه ولي اصلا واسه كنكور نخوندم.من خودم نتربي هستم سال اولم دارم كنوكر ميدم اولويت اولم مهندسي عمران مهاباد زدم ترازش 4000 بوده.واقعا اگه فقط زبان انگليسي بتونم 50 درصد بزنم ميشه 4000 آورد؟

8. این کاربر از keyvanb1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maghzae-motefaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزيز منم مثل تو هستم.نمرات كارنامم خوبه ولي اصلا واسه كنكور نخوندم.من خودم نتربي هستم سال اولم دارم كنوكر ميدم اولويت اولم مهندسي عمران مهاباد زدم ترازش 4000 بوده.واقعا اگه فقط زبان انگليسي بتونم 50 درصد بزنم ميشه 4000 آورد؟
    هر جفتتون اشتباه خیلی خیلی بزرگی کردید.
    میدونستید 47% شرکت کنندگان درس ریاضی رو 0 و زیر 0 میزنن؟؟
    شما فقط کافیه هر درس اختصاصی رو 10 درصد و هر درس عمومی رو 50 درصد بزنید.ترازتون بالای 5000 میشه

من خودم معدل سومم 14 بود.برای کنکور 3 ماه آخر روزی 2-3 ساعت خوندم
    رتبه سراسریم شد 23 هزار.تراز آزادم شد 6300
    فوق العاده آسونه

---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

سلام
    یه سوال داشتم :

مرسی
    شما اگر درستون افت نکرده باشه.
    کمه کم باید 6500 رو بیار.ببین کی گفتم

سازمان امید دهی با پشت کنکوریها

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اره بابا تو اصلا نری سر جلسه هم بالاتر از 4000 میشی

هر جفتتون اشتباه خیلی خیلی بزرگی کردید.
    میدونستید 47% شرکت کنندگان درس ریاضی رو 0 و زیر 0 میزنن؟؟
    شما فقط کافیه هر درس اختصاصی رو 10 درصد و هر درس عمومی رو 50 درصد بزنید.ترازتون بالای 5000 میشه

من خودم معدل سومم 14 بود.برای کنکور 3 ماه آخر روزی 2-3 ساعت خوندم
    رتبه سراسریم شد 23 هزار.تراز آزادم شد 6300
    فوق العاده آسونه

---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

شما اگر درستون افت نکرده باشه.
    کمه کم باید 6500 رو بیار.ببین کی گفتم

سازمان امید دهی با پشت کنکوریها

افت که کرده من از پارسال هیچی دیگه نخوندم زیاد یادم نمونده البته 3-4 روزه شروع کردم به درس خوندن روزی یکی دو ساعت رودهن هم خوبه رفیقام هم همون جا بودن زدم انتخاب اول
    من پارسال که شرکت کردم ازاد 5500 شدم دماوند قبول شدم نرفتم
    6500 که خیلی زیاده اگه میتونستم بیارم این ترازو که سراسری میخوندم قبول میشدم این اینترنت نمیذاره درس بخونیم که
    تراز 5000 هم بیارم بسه برای قبول شدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

لطفا پاک شود. در جای اشتباهی زدم.
    Last edited by Soalziad; 01-05-2011 at 10:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •