نبود ؟ كسي راهنمايي نميكنه؟
نبود ؟ كسي راهنمايي نميكنه؟
ای ناظر ها ای اهل فن ای پیشکسوتان خواهشا پاسخ بدید به این سوال ما دیگه چند بار بپرسم....
لطفا این مدل ها رو که مینویسم به ترتیب کیفیت 2D دسته بندی کنید....اگر مدل دیگه ای هم با این رنج قیمت بود اضافه کنید...
Sony NX710
Sony NX720
Sony HX800
Samsung C6900
Samsung C6960
Samsung D6920
همه 40 اینچ
راستی مدل c6900 و c6960 یکی هست و اگه این طور باشه D6960 معادلش D6900 هست یا نه؟
حالا جالبه باز سوال دومم رو جواب میدید سوال اول میمونه.....![]()
سلام دوستان
یه سوالی پرسیدم دیدم هیچکی جواب نداد از طرفی چون عجله داشتم و تا دوهفته دیگه می خوام تلویزیون بخرم مجبور شدم حدودا بیش از 50 صفحه رو یه جا بخونم...
حالا تلویزیونی میخواستم
1-بالای 40 اینچ
2-غیر 3بعدی
3-FULLHDا
4-کیفیت بسیار بالا
5-FULL LED درصورت امکان
6-گیرنده دیجیتال در صورت امکان
7-قیمت 1200 تا 1600
نهایتا این مدل ها رو تو نوشته ها دیدم که تعریف بیشتری شده بود...
Sony NX710
Sony NX720
Sony HX800
Panasonic D25
Samsung C6900
Samsung C6960
Samsung C650
Samsung D6920
LG 42LD650
تقاضا میکنم از دوستان که به ترتیب بگن کدوم تلویزیون ها برترند
اگر تلویزیون دیگه ای مد نظرتون هست هم بگید
ممنون میشم که راهنمایی کنید جای خالی دوستان ناظر و پرفشونال و ... واقعا احساس میشه...بزرگواران کسی نیست جواب بده....
![]()
سلام من خودم چند وقتی بید که دارم می گردم البته من فقط برند سامسونگ و اون سونی ها رو اصلا تا به حال نرفتم دنبالش و ندیدم
ولی سامسونگ ها رو من به نتیجه رسیدم
c6960 بهترین بید کیفیت تصویر بهتری داره و یک به هفت میلیون کنتراسش بید و تازه سری 6 بید
و از اون یکی ها هم کمی خوشگل تر بید
همه چیز رو داره و به نظر من بعد از این می شه سه بعدی دار
این نظر منه
البته دوستان که تخصصشون این بید باید اطلاعات بدن
من گفتم بگم تا ناراحت نباشی کسی جوابت رو نمی ده
خوب اگه سوالی بود باز بگو من یا دوستان حرفه ای تر جواب می دیم
ممنون- از شما که توقعی نیست منظور من بیشتر ناظرا بودن که تو این زمینه خیلی کارکشته هستن....
یعنی منظورتون اینه که بعد از تحقیقاتی که کردید بهترین 2D از لحاظ کیفیت D6960 هست...
حالا این D6960 همون 6900 هست؟
این که میگن 2 مشکل کشیدگی تصویر های سریع و رنگ مشکی غیر طبیعی داره صحت داره؟؟
سوال هم که هنوز همون سوال قبلی هست تا به طور کامل به نتیجه برسه....
سلام دوست عزیز
اول بگم که من ناظر نیستم
دوم اینکه با توجه به چیزایی که شما تو این چند پستتون نوشتید به شما پیشنهاد میکنم که برای اینکه هم با مدل ها دقیقتر آشنا بشید و هم کیفیت تصویر رو از نزدیک ببینید، یه سر به بازار برید و با دقت مدل ها و کیفیت تصویر 2D آن ها رو ملاحظه کنید
در مورد مدل های سامسونگ هم خدمتتون بگم که اینطور نیست که6960 الزاما معادل 6900 باشد
D6960 یا معادل D6400 یا D6600 است البته تو LED و مثلا توی پلاسما مدل D6960 معادل D6900 است
در مورد کیفیت هم یه توضیحی بدم که اینکه شما از ما بخواهید که یک سری TV رو از نظر کیفیت تصویر 2D مقایسه کنیم به نظر من اصلا منطقی نیست چون کیفیت تصویر به نظر من تا حدی می تونه سلیقه ای باشه و شما برای اینکار میتونید به سایتهایی که RIATE میدهند و یا REVIEW می گذارند مراجعه کنید اما در آخر این شمایید که باید کیفیت تصویر رو بپسندید
مثلا من کیفیت تصویر SHARP LE820 رو میپسندم اما ممکنه شما نپسندید
مثلا من با رفیقم رفته بودیم بازار که یه مغازه دو مدل 40D6000 و 40EX720 رو در کنار هم گذاشته بود و هر کدوم از ما کیفیت تصویر یک کدوم رو می پسندیدیم
در آخر برای انتخاب کیفیت بیش از هر چیز به چشم خودتون اعتماد کنید
امیدوارم کمکتون کرده باشم
(هر چی گفتم نظر شخصی بود و بس)
اول همه که شاتباه نشه سری D این هاش سه بعدی بیدن C سع بعدی نیستن
برعکس یکی از چیز هایی که از همه شنیدم اینه که این مشکل تو این درست شده و دیگه مثل مدل های قدیمی تصویر های سریع رو داغون نشون نمی ده درست نشون می ده و راحته
البته خوب این دومی رو اون هایی که دارن باید بگن
من خودم دنبال یک تلویزیون با رنگ های روشن و درست و حسابی بیدم من از دقیق 6900 رو ندیدم تو نمایندگی ها نبود و اگر هم بوده من ندیدم
ولی C 6960
به نظر من خلی خوبه یک پله از این بالا تر می شه سه بعدی دار
البته بدنه ی زیبایی هم داره
من که تو این هفته این ورو اون ور زیاد رفتم به این نتیج ه رسیدم 6960 چیز خوبی بید در رنج قیمت خودش و اندازش
و چیزی بالا ترش ندیدم
حالا ممنون می شوم با تجربیا شما هم آشنا بشوم چون هنوز من تحقیقاتم تموم نشده ممنون می شوم چیز هایی که شنیدید رو با من درمون بگذارید
راستی بچه ها وقت یمن رفتم نمایندگی یک جمحوری به من گفت مدل D5550 از این C6960 بهتره ولی هر جای دیگه هر کس دیگه شنیدم تعجب کردم ولی چون این نمایندگی یک بود تعجب خیلی زیاد شد نظرتون چیه
این ها که حتی شفافیت تصویرشون هم با هم فرق زیادی دارن حتی قاب هاشون و سری هاشون
به نظرتون چرا ؟
البته دوست عزیز بالای ما درست می گن نظر شخصی خیلی خیلی مهمه
ولی یک سوالی D این ها مگه سه بعدی نبید من که فقط سه بعدی هاشون رو دیدم
Last edited by leon scott kendy; 14-07-2011 at 00:40.
با این قیمت به نظر من ال ای دی بگیرید بهتره و تفکیک تصویر در ال ای دی نسبت به ال سی دی بهتره
برند سامسونگ FULL LED نداره بنابراین کنار میره
برند سونی هم MKV رو پخش نمیکنه
میمونه ال جی که فکر کنم 2 مدل FULL LED داره البته قیمتشون بالاتره 1.400 است
بنابراین جوابی نمیمونه مگر اینکه شرایطتون رو تغییر بدید
یعنی سامسونگ تبلیغات دروغ میکنه که میگه FullHD?
سامسونگ می گه Full HD هست اما Full LED نیست
کیفیت فول اچ دی رو داره اما کاملا از LED ساخته نشده
درسته به ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)