سلام
شما داخله my music که میرید بعد options رو میزنید و گزینه update music رو انتخاب میکنید و بعد هم محل رو کل مموری انتخاب میکنید تا همه آهنگها اضافه بشه.
سلام
شما داخله my music که میرید بعد options رو میزنید و گزینه update music رو انتخاب میکنید و بعد هم محل رو کل مموری انتخاب میکنید تا همه آهنگها اضافه بشه.
رم 16 گیگ خوب واصل که مثل8گیگ خودش الکی نباشه چنده؟
از کجا بفهمم خوبه؟
و تو این جدیدا بازم مشکل رم هست؟(دوستایی که تازه خریدن)
به 200023013 فکر کنم
برادر چیزه خاصی نداره
Options --> Play folder --> open
برای من 1.17 هست
توی mobile 9 چندین ورژن مختلف داره
تو همین انجمن هم بود گمونم
برای منم همین حدوداس
من که اصلا آخرم نتونستم GPS اش رو راه بندازم
اینطور که پیداست بیشتر برای کسایی که ایرانسل دارن و GPRS کار میکنه
یکی ما را منور سازد راهه دوری نمیره
هم maps خوده گوشی رو کاراش رو کردم هم smartcom
از جای معتبر بخری مشکلی نداره
قیمت هاشون هم 4 تا قیمت کنی باید تو یه رنج باید باشه
مشکل رم داشت مگه قبلی ها؟
من گوشیم 5230 هست. رفتم رم براش بگیرم، خواستم 16 گیگ بگیرم، بعد پشیمون شدم و 8 گیگ خریدم.
رم 16 گیگ توشیبا اصل ژاپن: 48 تومن و 8 گیگ توشیبا اصل ژاپن (که من خریدم): 23 تومن.
یعنی چی؟ من متوجه نشدم. کجاش مشکل دارین؟ من که همون روز اول گوشی رو خریدم، با بلوتوث به کامپیوتر وصلش کردم بعد هم با برنامه NOKIA OVI Maps Loader نقشه های ایران رو ریختم توش. یه راهنمای سخنگوی فارسی هم برای رانندگی داشت که دانلود کردم و نصب کردم. برای تهران نقشه هاش واقعاً عالیه. حتی اسم تموم بن بست ها و کوچه ها رو هم نوشته، اسم مکانیکی، سوپر مارکت، جلوبندی سازی، باطریسازی و هر چی که فکرشو بکنید رو نقشه هست. اما من ساکن کرج هستم و نقشه کرج رو می خوام. ظاهراً بعضی از دوستان از نقشه های Garmin استفاده می کنند. اگر امکان داره به قول این دوستمون ما رو هم منور بسازن، ممنون میشم!
Last edited by mohsen_rkh; 02-05-2010 at 17:44.
ممنون برادریعنی چی؟ من متوجه نشدم. کجاش مشکل دارین؟ من که همون روز اول گوشی رو خریدم، با بلوتوث به کامپیوتر وصلش کردم بعد هم با برنامه NOKIA OVI Maps Loader نقشه های ایران رو ریختم توش. یه راهنمای سخنگوی فارسی هم برای رانندگی داشت که دانلود کردم و نصب کردم. برای تهران نقشه هاش واقعاً عالیه. حتی اسم تموم بن بست ها و کوچه ها رو هم نوشته، اسم مکانیکی، سوپر مارکت، جلوبندی سازی، باطریسازی و هر چی که فکرشو بکنید رو نقشه هست. اما من ساکن کرج هستم و نقشه کرج رو می خوام. ظاهراً بعضی از دوستان از نقشه های Garmin استفاده می کنند. اگر امکان داره به قول این دوستمون ما رو هم منور بسازن، ممنون میشم!
من همین ovi رو دانلود کردم ریختم توش
اسمارت کام رو هم هم فایلش رو هم نقشه هاش رو نصب کردم
الان توی نقشه ها مشکلی نداره اینا خیلی هم خوب هستند
منتها بچه ها حالا چه همین نوکیا سری E که دارن چه اریکسون راحت وقتی که تو جاده هم هستیم خیلی خوب نشون میده اطلاعات رو + سرعت + ارتفاع و ...
نوکیا هه که با همین اسمارت کام کار مکیرد سونی اریکسون هم مسنکه با google earth
حالا برسم این garmin رو هم یه تستی بزنم
ورژن جدیداش مسنکه اینا رو داره! اونی که من گرفتم فقط اسم خیابون ها و ... رو دارهحتی اسم تموم بن بست ها و کوچه ها رو هم نوشته، اسم مکانیکی، سوپر مارکت، جلوبندی سازی، باطریسازی و هر چی که فکرشو بکنید رو نقشه هست
بله
نه تنها واسه خودم چندین جا به طور وفور شنیدم!
مثلا یه فولدر که 300 مگ هست میپره ولی حافظه رم هنوز پره!
یا تو گالری هیچی نیست ولی تو رم هست و حافظه پره !
دیگه برام عادت شده !3هفته یه بار یه مشکل پیش میاد تا فرمت نکی درست نمیشه!هر دفعه 2 ساعتی وقت میگیره!(برای کپی دوباره فایل ها رو موبایل)-از هر کی پرسیدم گفت به خاطر کیفیت پایین رم هست!
حتی همین جا 10 -12 بار مطرح شد وگفته شد مشکله رمه!
-------------------------------------------------------------------
بخه خاطر gps یه سیم کارت ایرانسل خریدم براش !ولی نمیسرفه!تازه با بسته افزایشی پول زیادی میگیره!
به نسبت با روش های دیگه!البته خودم روش های دیگشو نمیدونم فقط شنیدم!![]()
برای من هم که فعلاً از نقشه های خود نوکیا (OVI) استفاده می کنم اطلاعاتی که گفتید رو می نویسه، چون این اطلاعات ربطی به نقشه نداره و جزو قابلیت های خود GPS هستش.
خوب بالاخره ما هم 58 شدیم! رنگ نقره-مشکی با گارانتی اصل 270 (اون پک کامل هم بیخیال شد یارو رفتم اونجا گفت نداریم!!)
نکاتی که تا الان دیدم:
تاچ بسیار خوب (برعکس اونی که فکر میکردم) - اتصال gps سریع (بدون اینترنت و در هوای بارونی امروز) - سرعت راضی کننده - صدای بلند در هدفون و اسپیکر
نکات منفی : کابل اتصال بسیار کوتاه (در حد یه تبدیل) - هدفون متوسط یه تیکه و سفید!
سوال: حسگر نور این گوشی کار نمیکنه چرا؟ تو تنظیماتشم فقط تنظیم دستی هست و بس!![]()
هممم عجیبه
خوشبختانه منکه تا به حال از این جوز مشکلات پیش نیومده برام
ویروسی چیزی نیست؟
بهه
پس کلا مسنکه بدونه اینترنت جواب نمیده
برادر با اینترنت یا بی اینترنت؟
برای من نشون نمیده
یعنی توی خوده MAP باز همون موقه که نقشه ی تهران رو ریختم و .... خونمون رو پیدا کرد ولی دیگه از اون موقع از روش جم نمیخوره! 200 کیلومتر اونورتر هم باشم باز روی خونمونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)