مثل اینکه معدل تاثیر زیادی داره امسال ...
چند درصد شده ؟
میشه در مورد تاثیرش توضیح بدید ؟ برای مثال به مقدار نمره درصد میگیره و یا الگوریتم دیگه ای داره ...
مثل اینکه معدل تاثیر زیادی داره امسال ...
چند درصد شده ؟
میشه در مورد تاثیرش توضیح بدید ؟ برای مثال به مقدار نمره درصد میگیره و یا الگوریتم دیگه ای داره ...
اگه منظورت کنکور 89 هست که 15% به صورت تک درسه!
البته اگه دوباره عوضش نکنن!
برای کنکور 88 مگه اینطور نیست ؟!!!اگه منظورت کنکور 89 هست که 15% به صورت تک درسه!
تاثیر معدل مثل کنکوره به این صورت که هر درسی یه ترازی داره مثلاً اگه تراز حسابان برای من که 19 شدم بشه 10000 ...برای فیزیکم که 17 شدم هم همین حدود می شه... چون فیزیک ما خیلی سخت بود و وقت گیر ...بعد تراز هر درسی رو ،رو تراز همون درس در کنکور تأثیر میدن بد با توجه به ضریب هر درس تراز کل رو حساب میکنن...مثل اینکه معدل تاثیر زیادی داره امسال ...
چند درصد شده ؟
امید وارم ملتفت شده باشید
خوراسگان.
شما حداقل میتونستی نظراتت رو یه جوری بگی که من و چند نفر دیگه که میخوایم بریم آزاد ، روحیه مون خراب نشه.
1-دانشگاه دولتی ساختن.ولی مساله اینجاست که شما اگر هنر داری باید توی همونا قبول بشی.نه اینکه 400 تا دولتی بسازند تا شما رو هم راه بدن.
2-اتفاقا تنها موردی که شدیدا روش تاکیید دارم همین استاد هاشن. میخوای 40 تا استاد خر تو دولتی بارت اسم بیارم؟!(من نمیگم استادهای آزاد از دولتی بهترن.میگم فقط یک پله پایین ترند که اونم قابل چشم پوشی است)
3-اینم مثل 2
4-تو راه اصفهان شهرضا 10000000 نفر بمیرند.چه ربطی به دانشگاه داره؟
شما فقط تا نگهبانی خوراسگان رو رفتی دیدی احتمالا...
اصلا دیگه جواب بقیه ی موارد رو نمیدم.اعصابم خورد میشه.
حرف ها من هست.جواب های شما هم هست.
هرکی خواست خودش قضاوت میکنه
===========
===========
سجاد ، مصاحبه ات توی گزینه جوان رو دیدم.چه شخصیت باحالی داری !!!!!!!!!
سلام دوستان
چون کلاً بیخیال تجربی شدم یکی به من بگه با این درصدای زبان تهران قبول میشم؟!
ادبیات 90%
عربی50%
معارف80%
زبان عمومی 80%
زبان تخصصی 70%
..................................
این سایت دانشگاه آزاد چی شد؟! درس شد؟!
دانشگاه آزاد که بد نیست ...
خودم چندتا از دوستان رو میشناسم دارند تحصیل می کنند در دانشگاه نجف آباد و شهرک مجلسی(که فقط پسر ها هستند ! ) و خیلی هم راضی اند..
استادای بدی هم ندارند . ...
لازم نیست همه دولتی قبول شن ...دانشگاه آزاد خوب هست که اگه از پس مخارجش بر بیان رفتنشون مشکلی نداره ..
من هر جور نگاه کردم نتونستم برداشت خوبی داشته باشم...2-اتفاقا تنها موردی که شدیدا روش تاکیید دارم همین استاد هاشن. میخوای 40 تا استاد خر تو دولتی بارت اسم بیارم؟!(من نمیگم استادهای آزاد از دولتی بهترن.میگم فقط یک پله پایین ترند که اونم قابل چشم پوشی است)
مثل اینکه کار داره به جاهای باریک کشیده میشه
اشتباه نوشته شده
1-تو این مملکت رو هیچی نمیشه حساب کرد(یه چیز دیگه هم این که مدرک دانشگاه آزاد تو کشور هایی مثل آلمان برابر با دیپلم،ولی مدرک دولتیا به رسمیت میشناسند)البته اینم یه باور غلط چون واقعا به سطح علمی بعضی از دانشگاه های آزاد مثل نجف آباد اطمینان دارم
2و3و4-ما هم که تو غیر انتفاعی سما درس میخوندیم به این نکته رسیدیم ، یه جورایی ملت ما ظاهر بین شدند ، سطح علمی مدارس غیر انتفاعی خیلی بالاتر از دولتیه،مدارس دولتی فقط توی نمونه ها یا تیز هوشان دبیراشون خوبه ، خیلی از اونایی هم که هم تو دولتی اند هم تو غیر انتفاعی روش تدریسشون تو دو تا مدرسه زمین تا آسمون فرق می کنه ، برای غیر انتفاعی ها ارزش بیشتری قائل اند.
5-....!!!
6-دمت گولی!!!
7-خداییش خیلی زور داره!!!
8-تازه پیام نورم هست آقا!!!!!
9-بسیار دلنشین و زیبا گفتی(یه اتوبوس پر بوس واسه عزیز ترین دوست!!!!!)
10-به خصوص اگه بگی فوق مهندسی از دانشگاه اصفهان داشتم،دیگه نمیگه مهندسی از کجا داشتی!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)