تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 566 از 630 اولاول ... 66466516556562563564565566567568569570576616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,651 به 5,660 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مثل اینکه معدل تاثیر زیادی داره امسال ...
    چند درصد شده ؟

میشه در مورد تاثیرش توضیح بدید ؟ برای مثال به مقدار نمره درصد میگیره و یا الگوریتم دیگه ای داره ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ♠ ♥ ♦ ♣'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

چند درصد شده ؟

میشه در مورد تاثیرش توضیح بدید ؟ برای مثال به مقدار نمره درصد میگیره و یا الگوریتم دیگه ای داره ...
    اگه منظورت کنکور 89 هست که 15% به صورت تک درسه!
    البته اگه دوباره عوضش نکنن!

3. این کاربر از ♠ ♥ ♦ ♣ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگه منظورت کنکور 89 هست که 15% به صورت تک درسه!
    برای کنکور 88 مگه اینطور نیست ؟!!!

داره خودمونی میشه WrongDoer89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in the sky

پيش فرض

چند درصد شده ؟

تاثیر معدل مثل کنکوره به این صورت که هر درسی یه ترازی داره مثلاً اگه تراز حسابان برای من که 19 شدم بشه 10000 ...برای فیزیکم که 17 شدم هم همین حدود می شه... چون فیزیک ما خیلی سخت بود و وقت گیر ...بعد تراز هر درسی رو ،رو تراز همون درس در کنکور تأثیر میدن بد با توجه به ضریب هر درس تراز کل رو حساب میکنن...
    امید وارم ملتفت شده باشید

6. 3 کاربر از WrongDoer89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

پيش فرض

خوراسگان.

1- اگر تغییر سیاسی بشه اولین کار اینه که دانشگاه های آزاد رو بردارند اینا اگه خیر مارو می خواستن 4 تا دانشگاه مثل دانشگاه تهران می ساختن ( دولتی )

2- ماشاا... استاد های دانشگاه های آزاد دیگه زبان زد عام و خاص شده ، شما که اصفهانی هستی یه سر برو دانشگاه خمینی شهر ( بهترین آزاد برای مهندسی ) نمی تونی استاد رو از نظر سنی از دانشجو تفکیک کنی

3- همون جواب 2

4-همون جواب 2 - در مورد دانشگاه شهرضا می دونستی تا حالا 700 نفر توی راه اصفهان ، شهرضا مردن
    یا حتماَ اطلاع داری دانشگاه خوراسگان یه ساختمان بیشتر نیست !!!!!( مدرس ما بزرگتر از اونه )

5و6- دانشگاه محل تحصیله نه خوش گذرونی البته همه جا تقریباَ علافیه .. درضمن این دو مورد به شدت با مورد 8 در تناقضه بالاخره باید دانشگاه سخت بگیره تا آدم آموزش ببینه و مهارت یاد بگیره

7- نظری ندارم

9- مثل اینکه شما فکر کردی تا درست تموم شده میگن بفرما بیا بشین پشت میز ریاست . موقع کار پیدا کردن انقدر وقت آدم تلف میشه که 6 سال پشت کنکور بودن ارزش یه رشته خوب رو داره بعدش هم سر کار پیدا کردن هم یه کار درست و حسابی پیدا می کنی هم در عمر جوانیت صرفه جویی می کنی

10 - به نظرت اون نوه هه نمیاد بپرسه بابا بزرگ شغلت چی بود ؟؟؟؟
    توی این مملکت تنها راه موفقیت دانشگاهه اونم از نوع دولتی همین و بس

شما حداقل میتونستی نظراتت رو یه جوری بگی که من و چند نفر دیگه که میخوایم بریم آزاد ، روحیه مون خراب نشه.
    1-دانشگاه دولتی ساختن.ولی مساله اینجاست که شما اگر هنر داری باید توی همونا قبول بشی.نه اینکه 400 تا دولتی بسازند تا شما رو هم راه بدن.

2-اتفاقا تنها موردی که شدیدا روش تاکیید دارم همین استاد هاشن. میخوای 40 تا استاد خر تو دولتی بارت اسم بیارم؟!(من نمیگم استادهای آزاد از دولتی بهترن.میگم فقط یک پله پایین ترند که اونم قابل چشم پوشی است)

3-اینم مثل 2

4-تو راه اصفهان شهرضا 10000000 نفر بمیرند.چه ربطی به دانشگاه داره؟
    شما فقط تا نگهبانی خوراسگان رو رفتی دیدی احتمالا...

اصلا دیگه جواب بقیه ی موارد رو نمیدم.اعصابم خورد میشه.
    حرف ها من هست.جواب های شما هم هست.
    هرکی خواست خودش قضاوت میکنه
    ===========
    ===========
    سجاد ، مصاحبه ات توی گزینه جوان رو دیدم.چه شخصیت باحالی داری !!!!!!!!!

8. این کاربر از pesarebaba2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    چون کلاً بیخیال تجربی شدم یکی به من بگه با این درصدای زبان تهران قبول میشم؟!
    ادبیات 90%
    عربی50%
    معارف80%
    زبان عمومی 80%
    زبان تخصصی 70%
    ..................................
    این سایت دانشگاه آزاد چی شد؟! درس شد؟!

10. این کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دانشگاه آزاد که بد نیست ...
    خودم چندتا از دوستان رو میشناسم دارند تحصیل می کنند در دانشگاه نجف آباد و شهرک مجلسی(که فقط پسر ها هستند ! ) و خیلی هم راضی اند..
    استادای بدی هم ندارند . ...
    لازم نیست همه دولتی قبول شن ...دانشگاه آزاد خوب هست که اگه از پس مخارجش بر بیان رفتنشون مشکلی نداره ..

12. این کاربر از *TaBaSoM* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه WrongDoer89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in the sky

پيش فرض

2-اتفاقا تنها موردی که شدیدا روش تاکیید دارم همین استاد هاشن. میخوای 40 تا استاد خر تو دولتی بارت اسم بیارم؟!(من نمیگم استادهای آزاد از دولتی بهترن.میگم فقط یک پله پایین ترند که اونم قابل چشم پوشی است)
    من هر جور نگاه کردم نتونستم برداشت خوبی داشته باشم...
    مثل اینکه کار داره به جاهای باریک کشیده میشه

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اشتباه نوشته شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه payman1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خب پس خوب گوش کن :

1-اگر خبری بشه (از نظر سیاست) اولین اثر منفی خودش رو روی دانشگاه های دولتی میزاره.

2-استاد های دانشگاه آزاد نسبت به دانشگاه دولتی بیشتر احساس مسئولیت میکنند.شاید چون پولشون رو از خودتون میگیرند.

3-سطح علمی استاد های آزاد معمولا در حد همون دولتی هاست.ولی این تلقین بچه هاست که دولتی ها رو بهتر میبینند.

4-استاد های معروف و کاردرست معمولا در دانشگاه های خوب هستند(چه دولتی چه آزاد).نه در دانشگاه های دولتی.علوم تحقیقات ، خوراسگان ، نجف آباد ، شهرضا ، .... و بسیاری دانشگاه های دیگه که زیاد هم هستند ، معمولا دست کمی از دانشگاه دولتی ندارند.

5-بنده بیش از 5 نفر رو میشناسم که از وقتی رفتند دانشگاه های دولتی ، افسرده و به شدت عصبی شدند.(این مورد در مورد دختر ها صادق نیست.چون اونا معمولا خودشون رو بهتر با محیط وفق میدن.در ضمن خرخون تر هستند.)

6-در دانشگاه های دولتی معمولا این قدر سخت میگیرند که باید خودتو بکشی.(قابل توجه کسانی که سطح علمیشون خیلی بالا نیست ولی آرزوی شریف یا پزشکی دارند.)

7-شما میگی چرا باید خنگ کلاس بیاد بشینه بغل دست من. اولا اگر خنگ بود که اصلا مهندسی برق آزاد قبول نمیشد. ثانیا تو میخوای یه درسی یاد بگیری و یه مدرکی هم بگیری و بری تو بازار کار.حالا چه ربطی داره که همکلاسی خنگ کنارت بشینه یا سجاد فولادی ...

8-دانشجو اسمش روش هست. و بعلاوه من و شما که واسه کنکور خوندیم یه مورد رو تازه فهمیدیم (که در دوران دبیرستان نمیدونستیم) . اینکه اگر هم معلم خوبی نداشتیم ، چرا خودمون نرفتیم یاد بگیریم.شما چه دولتی و چه آزاد ، باید درس بخونی و خودت بری دنبال آموزش و مهارت.

9-اگر واقعا دلت میخواد که مدرکت از دولتی باشه،همین آزاد رو برو.بعد به جای اینکه الان بشینی و یکسال دیگه عربی و شیمی و دینی و ... بخونی ،تا مدرک لیسانس آزاد رو گرفتی،بشین واسه فوق دولتی بخون.عاقلانه تر نیست؟

10-به قول اون مجری گزینه جوان ، وقتی شصت سالت شد،نوه ات میاد میگه بابابزرگ رشته ات چی بود.نمیاد بگه بابابزرگ رتبه ات چند شد؟
    شما مدرک رو که بگیری،تازه میفهمی که خودت رو واسه هیچ و پوچ (البته تقریبا) به آب و آتش میزدی.

زندگی رو واسه خودتون سخت نگیرید.حیف عمرت نیست که بخوای یکسال حرومش کنی؟!
    البته نمیگم هر چی قبول شدی برو.ولی اگر دانشگاه آزاد یه رشته ی خوب قبول شدین ، دست دست نکنید.
    ============
    ============
    اگر راضی نشدین،شرمنده دیگه من تلاشم رو کردم.پس بهتره راضی شده باشی

در ضمن من هنوز با همتون قهرم.
    1-تو این مملکت رو هیچی نمیشه حساب کرد(یه چیز دیگه هم این که مدرک دانشگاه آزاد تو کشور هایی مثل آلمان برابر با دیپلم،ولی مدرک دولتیا به رسمیت میشناسند)البته اینم یه باور غلط چون واقعا به سطح علمی بعضی از دانشگاه های آزاد مثل نجف آباد اطمینان دارم

2و3و4-ما هم که تو غیر انتفاعی سما درس میخوندیم به این نکته رسیدیم ، یه جورایی ملت ما ظاهر بین شدند ، سطح علمی مدارس غیر انتفاعی خیلی بالاتر از دولتیه،مدارس دولتی فقط توی نمونه ها یا تیز هوشان دبیراشون خوبه ، خیلی از اونایی هم که هم تو دولتی اند هم تو غیر انتفاعی روش تدریسشون تو دو تا مدرسه زمین تا آسمون فرق می کنه ، برای غیر انتفاعی ها ارزش بیشتری قائل اند.

5-....!!!

6-دمت گولی!!!

7-خداییش خیلی زور داره!!!

8-تازه پیام نورم هست آقا!!!!!

9-بسیار دلنشین و زیبا گفتی(یه اتوبوس پر بوس واسه عزیز ترین دوست!!!!!)

10-به خصوص اگه بگی فوق مهندسی از دانشگاه اصفهان داشتم،دیگه نمیگه مهندسی از کجا داشتی!!!!

16. این کاربر از payman1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •