مستر لیگ من که موقع لود بازی بدون پیغامی بیرون میومد اشکال از کرک نبود. اسم فایلی رو تر کیتسرور تو پوشه cv_06 اشتباه وارد کرده بودم.
کسی نمیدونه شماره کیت created default team تو مستر لیگ واسه gdb چنده؟
مستر لیگ من که موقع لود بازی بدون پیغامی بیرون میومد اشکال از کرک نبود. اسم فایلی رو تر کیتسرور تو پوشه cv_06 اشتباه وارد کرده بودم.
کسی نمیدونه شماره کیت created default team تو مستر لیگ واسه gdb چنده؟
نه بابا از اون نیست از کرکه توی فایل مپ چنین فایلی نیست
با برنامه Game Graphic Studio فایل های img رو وا میکنی توشون فایل های bin هست اگه از آپدیت 170 مگی رسمی کونامی استفاده میکنی باید همون فایل cv0f رو باز کنی فایل های unnamed به شماره های 1169 و 1170 حاوی لوگوهای تیمها هستند یادت نره فایل های png شما باید با فتوشاپ به صورت indexed color save بشن برای این کار بایدتو فتوشاپ از گزینه mode نوع هر عکس رو از rgb به indexed color تغییر بدی بعد سیو میکنی و حالا با برنامه ggs اون دو تا فایل unnamed رو باز میکنی از همین الان هم میتونی اون دوتا رو توی پوشه cv0f.img (در صورت استفاده از آپدیت) یا cv05.img (در صورت عدم استفاده از آپدیت) بندازی توی کیت سرور حالا با گرافیک استدیو هر لوگویی رو بخوای میتونی تغییر شکل بدی
Last edited by Spaniuly; 17-01-2009 at 09:26.
نه. من چندتا hair بازیکنان رو با عدد unnamed_6001 وبه بالا وارد پوشه cv_06 کرده بودم و با پاک کردنش درست شد.
تو پوشه cv_0a لوگوهای تمام تیم ها unnamed_5 هست. میخوام جای پرچم های تیم ها خودم یسری پرچم تو سایت دان کردم که بصورت عکس هست میخوام وارد کنم. فکر کنم اول باید به فایل bin تبدیل کنم بعد با ggs واردشون کنم؟
نه عزیز با ggs باز میکنی فایل unnamed 5 رو عکس رو Browse میکنی دراگ میکنی به جای پرچمی که میخوای عوض کنی تمام همین کار رو حتما برای unnamed6 هم باید بکنی بعد 5 هردو رو باید تغییر بدی
ممنون دوست عزیز
ولی با خوندن تمام راه حل ها و نصب ویندوز انستالر 3.1 با این وجود حتی پچ 1.10 کونامی هم همون ارور رو میده در ضمن نسخه من هم کامله و تمامی زبان ها و فایل ها را داره
کسی نمیدونه این مشکل برای چیه ؟![]()
کسی آخرین سیو pes2009 رو نداره
سلامي دوباره
من از اين مسترليگ استفاده ميكنم :
ولي در هنگام لود در بازي مشكل داره :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عكس 1 :
عكس 2 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از خود pes2009 بدون هيچ پچ اضافه استفاده ميكنم .
من يه مسترليگ ميخوام..........
منظورت از آخرین سیو چیه عزیز؟
شما وقتی مستر لیگ رو شروع کردی از یه ورژن استفاده میکردی ولی حالا که ورژنت رو عوض کردی حالا به هر دلیلی(حالا یا آپدیت کردی یا 1.1 یا 1.2 رو نصب کردی و این باعث شده این اشکال پیش بیاد راهش اینه که دوباره شروع کنی و دیگه ورژن رو تغییر ندی وسط مستر لیگ)
اگه لطف کنی از اولش بگی ممنون میشم .
من از بیخ مشکل دارم .
![]()
دوست عزيز من ميخوام لوگوي تيمارو عوض كنم ولي نميشه مثلا ميخوام مال بارسلونارو عوض كنم از بازي كه نميشه غير فعاله ولي از بيرون بازي چه جوري عوض كنم كمك كنيد
درضمن من cv0f ندارم چون اپديت نكردم واين دوتا فايلي كه در cv0a قرار داره لوگوي همه تيمهارو نشو نميده
تو ور خدا يكي بگه بد جوري لازم دارم
Last edited by 4khane; 17-01-2009 at 16:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)