سلام.
متاستفانه اصفهان که هنوز به نام نمیزنن مگر اینکه شناسنامه خریدار صادره از کلان شهر ها نباشه!
قیمتها هم واقعآ رفته بالا ولی هنوز توی کوچه پس کوچه ها میشه نوا و بیوک 3-2 تومنی پیدا کرد.
سلام.
متاستفانه اصفهان که هنوز به نام نمیزنن مگر اینکه شناسنامه خریدار صادره از کلان شهر ها نباشه!
قیمتها هم واقعآ رفته بالا ولی هنوز توی کوچه پس کوچه ها میشه نوا و بیوک 3-2 تومنی پیدا کرد.
متاسفانه اين گوشي جديد من كيفيت عكسهاش خوب نيست و ناچارا بايد باهاش بسازم تا يه روز بندازمش دور!!!و اما در مورد قيمت اين نوا:6.500.000 تومان!!!باور كنين اگر مال من بود ، خجالت ميكشيدم قيمتي بالاتر از 2.5 روش بذارم..اما بقول شما قيمتها بالا رفته، حتي براي نمونه هايي كه بايد ميليونها تومان خرج ظاهر و باطن اونها كرد.پس قدر ماشينهاتون رو بدونين و مطمئن باشيد اگر بخواهيد يه روزي دوباره يه آمريكايي رو بخريد و بازسازي كنين، ديگه با 1 ميليون و 2 ميليون چيزي كه پيدا نميشه هيچ، شايد نزديك به 8 تا 10 ميليون هم فقط بايد خرج اون بكنين تا تازه بشه اسمش رو ماشين آمريكايي گذاشت.اينجور كه دوستم ميگفت، اين آقا فقط چيزي حدود 600 هزار تومان پيستون خريده!! فقط پيستون تنها، بدون رينگ و ياتاقان و...اميدوارم وقتي كاملا بازسازي شد دوباره ببينمش و ازش عكس بگيرم!!در مورد بنام زدن، من تونستم تعويض پلاك و بنام زدن رو انجام بدم( كه البته داستاني مفصل داره)به بخش شماره گذاري رهنمايي و رانندگي شهر خودتون ( و نه راهگشا) مراجعه كنين و مشكل رو بگين، تا رسيدگي كنن.امروز شنيدم يه بيوك 65 رو تعويض پلاك كردن و مثل نوا من سريال اون ق شده.
والا دو فیش میخوام برای نوا.
امیدوارم اینجا چیز خوب گیرم بیاد.
----------
با این وضعیت قیمتها دو دستی باید بچسبیم به ماشینامون و هر روز هم دورشون بگردیم.البته از یه منظر که پراید حلبی شده 14 میلیون میشه انصاف به خرج داشت که یه نوای خوووووب حداقل 7 تا 8 قیمتش باشه.
دقیقآ.
من الان اگر بخوام 14 میلیون پول پراید 1 بار مصرف رو بدم.به جاش میام یک نوای 2-4 تومنی میخرم و 7-8 میلیون که خرجش کنم به خدا بهترین و کم آزارترین ماشین میشه!
فشنگی 2 فیش اصلی گیر میاد.
اون نوا رو بالا برداشته ولی امیدوارم براش خیر داشته باشه.
جناب camaro lt لطفا در مورد روش تنظیم دقیق سوپاپها توضیح بفرمایید.
1-موتور گرم باشه یا سرد(موتور شما انگار سرد و روی زمین تنظیم سوپاپ شد)؟
2-برای سفت کردن پیچ اسبکها (همون یه پیچ رو برا تنظیم سوپاپ داره دیگه)تا چه حد سفت بشه؟من تنظیم سوپاپها توسط میکانیک برای نوای شما رو دیدم در حالت موتور روشن یه دستش رو اچار رو پیچ بود و با یه دست میزان چرخش میل راهنمای سوپاپ رو چک میکرد و تا یه جا سفت میکرد.میزان بازی یا چرخش میل راهنمای سوپاپ چقدر باشه و تا کجا پیچها رو سفت کنیم.
من احساس میکردم سوپاپهام تنظیم نیست و یه مقدار پیچ اسبکها رو سفت کردم البته با موتور روشن بعضی میل راهنماهای سوپاپ در جا میچرخید و با مقداری سفت کردن پیچ این چرخش متوقف شد .روش کارم اینطور بود که اول وقتی موتور خاموش و سرد بود میل لنگ رو میچرخوندم تا هر دو سوپاپ بسته شه بعد پیچها رو سفت میکردم وقتی هر 12 سوپاپ تمام شد موتور رو روشن کردم و باز مقداری سفت کردم.
الان به نظرم سوپاپها رو زیاد سفت کردم (به خاطر لرزشی که موتور داره )حالا لطفا روش دقیق رو بفرمایید.
در واقع من بار اول كه تنظيم سوپاپ براي شورلت انجام دادم، سالها پيش بود و از روي دست يه كهنه كار جي ام ياد گرفتم.هيچوقت از فيلر استفاده نكردم و تنها با شنيدم صداي موتور و سوپاپها و وضعيت كار كرد اون متوجه ميشدم كه تنظيم شده يا نه؟روش كار من اينجوريه كه وقتي موتور گرم و روشن هست، تنظيم ميكنم.اول خوب گوش ميكنم ببينم كدوم سوپاپ صداي چق چق ميده؟ اين علامت شل و يا سفت بودن بيش از حد اسبك اون هست.بعد اون رو تا حدي كه صدا قطع بشه شل يا سفت ميكنم، خيلي آهسته و با حوصله.وقتي كه صداي تمام سوپاپها يكي شد، اينبار با دست ميزان لقي اونها رو اندازه ميگيرم، و يكي يكي از جلو شروع به شل يا سفت كردن اونها ميكنم تا وقتي كه متوجه بشم بيش از حد سفت يا شل كردم و موتور به لرزش افتاده و اونوقت حد ميانه اي براي اون در نظر ميگيرم.در همين حال به دقت صداي هر سوپاپ گوش ميدم و لرزش موتور رو هم در نظر ميگيرم و اينكه با توجه به وضعيت آب و هوايي( زمستان يا تابستان)مقدار خلاصي رو كمي كمتر يا بيشتر در نظر ميگيرم، البته اين مقدار خلاصي اونقدر جزئي هست كه تنها با حس يه موقعيت توي كاركرد اون سوپاپ خاص بدست مياد و يه جورايي تجربه ذاتي آدم ميشه كه گفتنش سخته! مثل اينكه بخوام نفس كشيدن يا راه رفتن رو براتون توضيح بدم!وقتي كه چند بار خودتون تنظيم كردين و در حركت و شتاب نتيجه كار خودتون رو ديدين، اصطلاحا اون لِم كار دستتون مياد و متوجه ميشيد كه كجا و كي بايد سفت تر و كجا كمتر و شل تر باشه؟بعد از تعمير موتور و براي بار اول كه قراره روشن بشه، به اين دليل كه تنظيم خاصي در نظر گرفته نشده و تمام اسبكها تنها بصورت حدسي سفت شدند، لازمه كه تنظيم اوليه سرد انجام بشه تا موتور بتونه به فرم كاركرد عادي خودش نزديك بشه و اونوقت كه به حالت استاندارد نزديك شد و به گرماي كاركرد عادي رسيد، تنظيم دومي كه براي شرايط واقعي كاركرد موتور لازمه رو انجام ميديم.الان شما بگذاريد موتور گرم بشه و بعد همين رويه رو انجام بدين، ابتدا يكي يكي سوپاپها رو تا حدي كه لرزش از بين بره سفت يا شل بكنين و بعد ميزان خلاصي اسبكها رو با دست بسنجيد و ببينين چقدر بازي اضافي داره؟ و در ادامه اون مقدار اضافي رو با توجه به دماي معمول هواي منطقه و اينكه چه مقدار به موقعيت لرزش موتور نزديك يا دور ميشيد، كمتر و يا بيشتر بكنين.در واقع گوش و حواس ما جاي فيلر رو ميگيره و من مطمئن هستم با استعدا فني خوبي كه داريد، خيلي راحت بعد از چند بار آزمون و خطا ، كاملا به اين كار مسلط ميشين.
سلام دوستان من مدته نمیتونم وارد انجمن بشم نمیدونم عیب از سیستم منه یا انجمن هربار که وارد میشم آخرین صفحه بحث را بهم نشون نمیده به نظر شما باید چکار کنم النم شانسی آوردمش مثلا اگه صفحه۵۴۰ را انتخاب کنم خودش میره صفحه۵۴۶ یا یجه دیگه اما قبلا وقتی صفحه آخر را انتخاب مسکردم راحت وارد مشد اما حالا آخری را هم که انتخاب میکنم میپره یجا دیگه میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
سلام دوستان من یه نوا دارم الان که هوا سرد شده صبح که روشن میکنم خیلی باید گرم بشه تا راه بیافته یعنی بعد از ده تا ۱۵دقیقه وقتی دنده میزن با یه مکث ۳ یا۴ثانیه را ه میافته گریبکس اتومات هستش اما دنده عقب که میزنم با مکث طولانی تری راه میافته حدود۱۰تا۱۵ ثانیه وگه هی وقتی میخواد عقب بره یه لرزشی هم میکنه تا حرکت کنه اگه چیزی میدونید لطفا راهنماییم کنید؟؟؟راستی مصرف ماشینم را هم تا جایی که میشد کم کردن به حدی که وقتی ناگهانی گاز میدم اول کم میاره بعد حرکت میکنه به قول مکانیکها اول ماشین کپ میکنه بعد شتاب میگیره اما با این حساب مصرفش زیاده تو شهر۱۸ میسوزونه وبیرون ۱۵ در صورتی که ۲ماه پیش بیرون شهر۱۰ تا مصرف کرده بود به نظر شما عیب از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام جناب سعید
مشکل ورود به انجمن رو اینجا مطرح کنید تا پیگیری کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مشکل ماشین هم اول از همه روغن گیربکس رو چک کنید.اگر روغن کم داشته باشه همین مشکل یه وجود میاد.
میتونه فیلتر گیربکس هم کثیف شده باشه و جلوی عبور روغن رو بگیره.
و در آخر اگر بازم عیب بر طرف نشد صفحات گیر بکس ضعیف شده.
مصرف ماشین هم تا اونجایی که من میدونم کار اشتباهی کردید با این کار به موتور ماشین فشار میاد.
شما اصفهانی درسته؟خواستید یه مکانیک خوب پیشنهاد میکنم(همون که موتور و گیربکس ماشین من رو تعمیر کرد)برید پیشش تا کاربراتور رو سرویس بکنه خوش انصاف هم هست.
ماشینتون بالا مصرف میکنه عیب از خیلی جاها میتونه باشه باشه ولی اول از همه کاربراتور....بعد شمع ها-فیلتر هوا-وکیوم دلکو-و....
سرويس پمپ ترمز چرخهاي جلو شورلتاين نمونه پمپ در اكثر خودروهاي آمريكايي جنرال موتورز تقريبا مشابه هم هست و اين نمونه رو روي شورلت نوا، كامارو، ايمپالا، كاپريس كلاسيك، بيوك اسكاي لارك ، پونتياك فاير برد و ترانس آم و مدلهاي ديگه ميتونين ببينين و كلا تركيب ساختمان و فرم كاري خيلي مشابه نمونه هاي ديگه است.
امروز براي سرويس اونها، بازشون كردم تا داخل سيلندرها رو تميز كنم و روان بشن.اول لوله متصل به پمپ رو باز ميكنيم
بعد دوتا پيچ نگهدارند پمپ به روي سگدست رو باز ميكنيم و پمپ كاملا جدا ميشه
دور پيستون يه گردگير هست كه بايد اول اون رو در بياريم، در آوردن اون با استفاده از يك سنبه و يا آچار نوك تيز و ضربات نسبتا محكم چكش امكان پذيره . اين گردگير بصورتي سوار شده كه جا زدن دوباره اون امكان نداره و ديگه نميشه سوارش كرد و البته نبودنش هم چندان مشكلي بوجود نمياره.
حالا از محل نصب لوله ترمز به سيلندر، يه سنبه با قطر مناسب وارد اون ميكنيم ، دقت كنين كه سنبه بيش از حد قطور نباشه وگرنه به رزوه هاي سوراخ پيچ لوله ترمز صدمه ميخوره.
با ضربات چكش به سنبه، كم كم پيستون حركت كرده و از جاي خودش خارج ميشه
داخل سيلندر يك اورينگ لاستيكي هست كه داخل شيار قرار گرفته، اون رو با دقت در مياريم و با آب شسته و خشك ميكنيم
پيستون و داخل سيلندر پمپ را كامل با آب شسته و با يك تكه سمباده نرم به خوبي تميز ميكنيم تا كليه جرمها و رسوبات و زنگها پاك بشه
اورينگ رو جا ميزنيم، پيستون و داخل سيلندر را هم با روغن ترمز چرب ميكنيم و در نهايت پيستون رو با ضربات ملايم تا آخر جا ميزنيم.پمپ آماده سوار شدنه، دوباره لنتها رو سوار كرده و پيچهاي پمپ به سگدست و لوله ترمز را بسته،و هواگيري ميكنيم.![]()
Last edited by camaro lt; 06-12-2012 at 22:21.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)