تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 566 از 1126 اولاول ... 664665165565625635645655665675685695705766166661066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,651 به 5,660 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سلام اصول 2 حسابداری که منو غافل گیر کرد همش تشریحی بود

من میان ترمشو ندادم نمرم از چند حساب میشه (چند بگیرم از 14 قبولم 7 یا 10 )؟

نمره های تشریحیو نمیدونم چرا نزاشتن تستیارو 3 روز بعد میزارن رو سایت اما تشریحی رو الان یه هفتست هنوز نزاشتن
    شما میتونید برای اینکه اصلاحیه جدید منابع درسی رو دریافت کنید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید تا دیگه مثل الان غافل گیر نشید
    چون میان ترم ندادی نمره مستقیم ضربدر 10 تقسیم بر 7 میشه . شما اگه از 14 نمره تشریحی 6.7 نمره بگیری قبول میشی
    در مورد نمره های تشریحی باید بگم که چون مثل نمره ی تستی دستگاه تصحیح نمیکنه و خود استاد مربوطه تصحیح میکنه پس مطمئنن دیر تو سایت قرار میگیره

آقا من یه سوالم تستی نزده نمیذارم
    چرا اینا برای هر درسی زدن چند تا نزدم من :-(
    چه میشه کرد ؟ اعتراضی چیزی نیس ؟
    من خودمم هیچ تستی رو نزده نمیزارم . . . همش بعد امتحان چک میکنم که تستی رو جا نذاشته باشم . . . مشکل از تست زدن ما نیست . . . اگه دقت کرده باشین این ترم بعد از مدتها پاسخ نامه ی تستی عوض شده ( کد سری سوال از 4 شماره به 8 شماره افزایش یافت ) . . . به نظرم مشکل از دستگاه تصحیح کننده ی تستهاست .

2. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 0015351971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آره برای منم دو تا امتحان تستی این طوری شده به قول خودت منم تو ورقه سوالی رو بی جواب نمیزارم بمونه حتی چند بار سوالات رو نگاه میکنم تا یکی هم از دستم در نره حیفه
    کلا مشکل دارن فردا میرم با مسول آزمون صحبت میکنم ببینم چی میگه ولی کلا برای سوالات تستی اعتراضی نیست باید با مسئول آزمون صحبت کنیم . مسئول آزمون دانشگاه ما یه فرد خیلی خیلی بد اخلاقه آدم میترسه بره جلو باهاش حرف بزنه
    بريد يقه مسئول امتحاناتتونو بگيريد ديگه!
    مگه امتحانا مسئولم داره ؟ ما که ندیدیم :-(

من خودمم هیچ تستی رو نزده نمیزارم . . . همش بعد امتحان چک میکنم که تستی رو جا نذاشته باشم . . . مشکل از تست زدن ما نیست . . . اگه دقت کرده باشین این ترم بعد از مدتها پاسخ نامه ی تستی عوض شده ( کد سری سوال از 4 شماره به 8 شماره افزایش یافت ) . . . به نظرم مشکل از دستگاه تصحیح کننده ی تستهاست .
    خوب تکلیف چیست ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

مگه امتحانا مسئولم داره ؟ ما که ندیدیم :-(

خوب تکلیف چیست ؟

نمیدونم راستش . . . یه احتمال دیگه هم میدم که اون عدم پاسخ هایی که میزنن شاید همون اشتباهات باشه که بعضی ها رو تو عدم پاسخ زدن . . . .

5. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    اگه میان ترم شده باشه 6 و پایان ترم از 14 نمره مثلا 7، چه نمره ای میره تو کارنامه، 13 یا 10 ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نمیدونم راستش . . . یه احتمال دیگه هم میدم که اون عدم پاسخ هایی که میزنن شاید همون اشتباهات باشه که بعضی ها رو تو عدم پاسخ زدن . . . .
    بعید میدونم که ایطوری باشه
    برای خانم منم همین مشکل پیش اومده.
    جایی هم برای اعتراض زدن نیست، هست؟

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام
    اگه میان ترم شده باشه 6 و پایان ترم از 14 نمره مثلا 7، چه نمره ای میره تو کارنامه، 13 یا 10 ؟
    13 میشه . میان ترم که دارید ، با پایان ترم هم جمع میشه یا علی قبولی

9. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

در مورد دوستتون هم که 0.66 صدم کم داره باید بگم امیدی به تغییر میان ترم نیست . . . اگه امتحان تشریحی داره اعتراض بزنه شاید استاد 1 نمره اضافه کنه تا قبول بشه در غیر اینصورت اگه کامل تستی باشه کاری نمیشه کرد متاسفانه
    چقد بد!
    ببین خودش رفته نگاه کرده مث اینکه گفتن به یه دلیل خاص از 23 خرداد بستن سیستمو
    ولی همونطوری که دوستمون بالا گفت که شاید باز بشه و اگه اشتباه نکنم یکی دو ترم پیش هم این اتفاق افتاد،بنظرت ممکنه آخر امتحانا یا هر تاریخ دیگه ای باز بشه سیستم؟
    اگه با قسمت آموزش و مدیر گروهمون 6باشیم(که هستیم اساس)میشه کاری کرد؟
    (کلا شما که پیام نوری و خانواده ی پیام نوری حرفه ای داری هرفکری داری بگو،این درس یجوریه که فکر دوباره خوندنش واسه ترم گریه آوره)

ممنون

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

امتحان فیزیک 2 دارم صبح ساعت 8 ای خدا ... الان با دوستم فقط داشتیم چت و خنده و منده و ... !!!

چه شود این امتحان ، طرح های مهندسی معکوس تستهای سالهای گذشته رو هم بررسی کردیم دیدیم بیشتر گزینه ها

یا در ب بودن یا در ج ، ولی طبق بررسی هایی که ما داشتیم هیچ جوابی در گزینه د نبوده ، بنابراین ما امروز میخوایم بریم واسه گزینه ی

ب به امید خدا ، البته در این شکی نیست که ج جوابه اینجا خونه ی ما آی لاو یو پیام نور

12. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بعید میدونم که ایطوری باشه
    برای خانم منم همین مشکل پیش اومده.
    جایی هم برای اعتراض زدن نیست، هست؟
    براي دوستان خودمم اين مشكل وجود داره...بهتر بريد با مسئول اموزشتون صحبت كنيد...اشكال از سيستم تصحيحشون هست حتما...بريد اعتراض كنيد اسمتون رو داشته باشند تا اگه قرار شد درست كنن و موردي بود شما جا نمونيد.

امتحان فیزیک 2 دارم صبح ساعت 8 ای خدا ... الان با دوستم فقط داشتیم چت و خنده و منده و ... !!!

چه شود این امتحان ، طرح های مهندسی معکوس تستهای سالهای گذشته رو هم بررسی کردیم دیدیم بیشتر گزینه ها

یا در ب بودن یا در ج ، ولی طبق بررسی هایی که ما داشتیم هیچ جوابی در گزینه د نبوده ، بنابراین ما امروز میخوایم بریم واسه گزینه ی

ب به امید خدا ، البته در این شکی نیست که ج جوابه اینجا خونه ی ما آی لاو یو پیام نور
    نميدونم اين ترم چشوش شده همش ادمو به شك ميندازن كه ايا واقعا داره گزينه ي درست رو ميزنه!!امتحان قبليم 3 تا سوال اخر جواب درست همشون گزينه ج بود منم ج زدم ولي همش با خودم ميگفتم مگه ميشه 3 تا سوال پشت سر هم همشونم ج !!!

خدا اخر و عاقبتمون رو بخير كنه با امتحانا و نمره هاي اين ترم

14. 4 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

نميدونم اين ترم چشوش شده همش ادمو به شك ميندازن كه ايا واقعا داره گزينه ي درست رو ميزنه!!امتحان قبليم 3 تا سوال اخر جواب درست همشون گزينه ج بود منم ج زدم ولي همش با خودم ميگفتم مگه ميشه 3 تا سوال پشت سر هم همشونم ج !!!

sansi جان 3 تا که تازه چیزی نیست ، امتحان اندیشه من خیلی خوب خونده بودم ، دیدم تقریبا 90% سوالها جوابشون گزینه ی "ب" هستش، خیلی عجیب بود ، با این که اون همه خونده بودم و مطمئن بودم از جوابها بازم شک کردم نکنه گزینه ها رو اشتباه میزنم.

امروزهم فیزیک رو دادیم رفت ببینیم چی میشه ، آخرشم یک درد و دل درست حسابی با استاد گرامی کردیم
    Last edited by A M ! N; 26-06-2012 at 11:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •