تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 566 از 3745 اولاول ... 6646651655656256356456556656756856957057661666610661566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,651 به 5,660 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان چرا شبانه اینطوری شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ساعت 2 تا 2.30 که قطع می شهههههههههههههههههه

من 1 مگ 5 گیگ دارم.
    شما هم همین مشکلو دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من چنین مشکلی ندارم،ولی کاش داشتم....چه سرعتی داری بابا..........
    واسه من شبانه ام واقعی میشه،یعنی همون 1 مگ

الوعده وفا
    آموزشی که گفتم رو ایجاد کردم،آموزش مدیریت و نظارت بر پهنای باند مصرفی
    امیدوارم استفاده کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by eefe; 15-01-2012 at 20:52.

2. این کاربر از eefe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

خوب منتظريم تا در راستای افزايش سرعت كاربران ، دانلود شبانه حذف شود ! اگه گفتين چرا ؟ اينجا رو بخونين :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

باسلام
    من از طرفای 10 دی سرعت دانلودم بد جوری پایین اومده. من سرعت 2 مگا بیت در ثانیه گرفتم دو گیگ در ماه. مرکز مخابرات مالک اشتر هم هستم. قبل از این قضیه من اگر از download manager خود ویندوز استفاده می کردم سرعت دانلود بین 46 تا 49 کیلو بایت در ثانیه بود(از نرم افزاری مثل Download Accelerator Plus هم اگه استفاده می کردم سرعت معمولا بین 80 تا 130 کیلو بایت در ثانیه بود یا بعضی وقت ها پایین تر). سرعت شبانه هم افتضاح.
    اما از 10 دی سرعت های فوق برای من یه خاطره شده!الان من اگه با ویندوز از تمام سایت هایی که قبلا دانلود می کردم،دانلود کنم سرعت خودش رو به سختی به سرعت رویایی 6 تا 9 کیلو بایت در ثانیه می رسونه.شبانه هم تغییر کرد از افتضاح به نابود.
    به پشتیبانی زنگ می زنم جواب درستی نمی دند و میگن همه چی آرومه و تو باید خوشحال باشی و احیانا ذوق مرگ هم بشی.
    آقا ما که بریدیم. قبلا اگر سرعت داغون بود یه روز بود دو روز بود نه این همه.
    حالا دوستان عنایتی بفرمایند مشورتی به بنده بدن که ما چی کار کنیم. این وضعیت رو در آغوش بگیریم و به یاد خاطرات گذشته ادامه بدهیم یا نه Provider رو عوض کنیم. اگر عوض کنیم ما که از 3 سال پیش تو همین خراب شده بودیم از وضعیت provider های دیگه خبر نداریم.
    خلاصه این که پیشاپیش از راهنمایی های شما ممنونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

باسلام
    من از طرفای 10 دی سرعت دانلودم بد جوری پایین اومده. من سرعت 2 مگا بیت در ثانیه گرفتم دو گیگ در ماه. مرکز مخابرات مالک اشتر هم هستم. قبل از این قضیه من اگر از download manager خود ویندوز استفاده می کردم سرعت دانلود بین 46 تا 49 کیلو بایت در ثانیه بود(از نرم افزاری مثل Download Accelerator Plus هم اگه استفاده می کردم سرعت معمولا بین 80 تا 130 کیلو بایت در ثانیه بود یا بعضی وقت ها پایین تر). سرعت شبانه هم افتضاح.
    اما از 10 دی سرعت های فوق برای من یه خاطره شده!الان من اگه با ویندوز از تمام سایت هایی که قبلا دانلود می کردم،دانلود کنم سرعت خودش رو به سختی به سرعت رویایی 6 تا 9 کیلو بایت در ثانیه می رسونه.شبانه هم تغییر کرد از افتضاح به نابود.
    به پشتیبانی زنگ می زنم جواب درستی نمی دند و میگن همه چی آرومه و تو باید خوشحال باشی و احیانا ذوق مرگ هم بشی.
    آقا ما که بریدیم. قبلا اگر سرعت داغون بود یه روز بود دو روز بود نه این همه.
    حالا دوستان عنایتی بفرمایند مشورتی به بنده بدن که ما چی کار کنیم. این وضعیت رو در آغوش بگیریم و به یاد خاطرات گذشته ادامه بدهیم یا نه Provider رو عوض کنیم. اگر عوض کنیم ما که از 3 سال پیش تو همین خراب شده بودیم از وضعیت provider های دیگه خبر نداریم.
    خلاصه این که پیشاپیش از راهنمایی های شما ممنونم.
    دوست عزیز یه اسکرین شاتی از صفحه استاتوس مودمت میذاری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوست عزیز یه اسکرین شاتی از صفحه استاتوس مودمت میذاری؟
    دوست عزیز مودم من از از اون مودم قدیمیای اسیاتکه
    corecess3112UG که فقط یه USB Port داره.
    نمی دونم کدوم صفحه مربوط به status مودم هست و از طرفی با عرض شرمندگی من نمی دونم این جا چه جوری باید عکس upload کنم.
    در هر حال، یه برنامه همراه مودم هست که اطلاعاتشو تایپ می کنم.
    state: data
    Modulation: G.DMT
    Rx Data Rate: 4096 kbps
    Tx Data Rate: 512 kbps
    اگر به اطلاعات network connection details تو صفحه network and sharing center هم احتیاج داشتید، بفرمایید تا من ارسال کنم.
    Last edited by m.a.c; 15-01-2012 at 21:38.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

دوست عزیز مودم من از از اون مودم قدیمیای اسیاتکه
    corecess3112UG که فقط یه USB Port داره.
    نمی دونم کدوم صفحه مربوط به status مودم هست و از طرفی با عرض شرمندگی من نمی دونم این جا چه جوری باید عکس upload کنم.
    در هر حال، یه برنامه همراه مودم هست که اطلاعاتشو تایپ می کنم.
    state: data
    Modulation: G.DMT
    Rx Data Rate: 4096 kbps
    Tx Data Rate: 512 kbps
    اگر به اطلاعات network connection details تو صفحه network and sharing center هم احتیاج داشتید، بفرمایید تا من ارسال کنم.
    متاسفانه اين مودم مشكی‌های آسياتك از داغون ترين مودم‌های عالم بودن ، اين مودم اطلاعات خط تلفن رو نميده كه آدم بفهمه وضعيت خط تلفنش خرابه يا ايراد از سرويس دهندست. به هر حال اگه از سلامت خط تلفنتون اطمينان دارين بايد يه پولی دور بريزين تا كارشناسای آسياتك رو به منزل بيارين كه قبول كنن ايراد از خودشونه ! متاسفانه يكی از مشكلات اين سرويس دهنده اينه كه خيلی سختشونه قبول كنن ايراد از طرف مشتری نيست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

متاسفانه اين مودم مشكی‌های آسياتك از داغون ترين مودم‌های عالم بودن ، اين مودم اطلاعات خط تلفن رو نميده كه آدم بفهمه وضعيت خط تلفنش خرابه يا ايراد از سرويس دهندست. به هر حال اگه از سلامت خط تلفنتون اطمينان دارين بايد يه پولی دور بريزين تا كارشناسای آسياتك رو به منزل بيارين كه قبول كنن ايراد از خودشونه ! متاسفانه يكی از مشكلات اين سرويس دهنده اينه كه خيلی سختشونه قبول كنن ايراد از طرف مشتری نيست.
    شما درست می فرمایید. من این مودم همون طرفای 3 سال پیش از آسیاتک گرفتم. اطلاعات که هیچی تو windows 7 نصب کردنش خنده داره! وسط نصب کردن باید restart یا end task کنی تا بشناسه وگرنه اگر مسیر عادیه نصب رو بره دیگه نمیشناسه.
    من رو laptop، ویندوز 7، 64bit دارم که فهمیدم این مودم با 64bit سازگار نیست. حالا من اگه بخوام رو laptop اینترنت داشته باشیم باید desktop روشن کنم بعدم laptop شبکه کنم. اگه بخوام رو گوشی اینترنت داشته باشم باید laptop رو با گوشی شبکه کنم!
    من گفتم شاید مشکل سرعت به خاطر قضیه شبکه م-ل-ی باشه که یه مدت می گفتند اینترنت اختلال داره. ولی اینجور که به نظر می رسه قضیه چیز دیگست. باید برم یه مودم ADSL گیر بیارم یه امتحان بکنم شاید مشکل از مودم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دقیقا شما برو همون یه مودم دیگه بگیر و اطلاعات بذار
    SNR و Line Attenuation دو فاکتور تاثیر گذار هستند
    سعی در بیاری اینا چجوریه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان من 128 نامحدود شاتل دارم ولی محدودیت دانلود داره و نمیشه همش دانلود داشت.
    می خواستم ببینم 128 نامحدود آسیاتک هم همین جوری هست و اینکه چه سرعتی دانلود میکنه.
    اگر راهنمایی کنین ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

در حال حاضر سرعت شما چقدره؟
    شب 2تا8: 100تا150
    روز 150 نا 250
    من فکر می کردم کمه ولی حالا فهمیدم.........................

12. این کاربر از sahand360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •