تو سیمز 2 وقتی سیمزت داشت پیر میشد یا میمرد می تونستی با برآورده کردن آرزوش ها نوشیدنی جوانی بخوری ولی تو 3 تا مییای زندگی درست کنی زود پیر میشه و میمیره
تو سیمز 2 وقتی سیمزت داشت پیر میشد یا میمرد می تونستی با برآورده کردن آرزوش ها نوشیدنی جوانی بخوری ولی تو 3 تا مییای زندگی درست کنی زود پیر میشه و میمیره
اگه دقت کنی وقتی میره سرکار گوشه بالا سمت چپت یه عکس هست که نشون میده سرکاره پایین اون عکس یه لیست هست که کلیک کنی باز میشه و گزینه هایی مثل take it easy یعنی سخت نگرفتن کار و work hard سخت کار کردن داره این هم رمز ها
testingcheatsenabled true این رو که بزنی بعد شیفت رو نگهداری رو صندوق پستی کلیک کنی کلی گزینه ی جالب میاد و میتونی کاری کنی که هیچ وقت خسته و گرسنه و اینا نشه بازم هست میخوای بگم یا بسته؟![]()
ممنون داداشنه دیگه بسه
ولی این رمز رو خودم میدونستم فکر کردم رمزی جدیدی رو میگید
![]()
میخواستم ببینم سیمز همه اینقدر باگ داره یا ماله من فقط اینجوریه مثلا ادمام یک دفعه ناپدید میشن
moveobjects on هم داری؟
احتمالا با کارت گرافیکت نمی سازه گرافیکت چیه؟
سلام من اومدم 1 سوال وقتی یه پک نصبه باید پاکش کرد بعد یه پک جدید نصب کرد؟ من town life ro dashtam رو داشتم بعد generations رو که نصب کردم آپدیت شد بعد هم که دیگه sims باز نمیشه پا کردم دوباره نصب کردم بازم مشکل حل نشد . میشه کاری کرد یا من باید ویندوز عوض کنم؟
نه اتفاقا همه پک ها با هم نصب میشند.
شما به ترتیب انتشار نصب کنید و دقت کنید فقط آخرین نسخه رو کرک کنید،و اینکه برای بعضی نسخه ها باید خود نسخه رو کرک کرد برای بعضی باید The Sims 3 اصلی رو. (پس همیشه از فایل اصلی که کرک جایگزینش میشه پشتیبان بگیرید تا بعدا نیازی به نصب دوباره نباشه.)
چی؟moveobjects on هم داری؟
یه نوع پکه؟
اگه پک هست ندارمش !
نه رمزه با این رمز میتونی هر چیزی رو هر جا خواستی بزاری و همه چیز حتی آدم هارم تکون بدی!!
بچه ها تروخدا به دادم برسید
من اول سیمز3 اصلی رو نصل کردم و بعد بدون اینکه کرکش کنم پک های ambitions و late night و outdoorliving و high-end loft رو نصب کردم، بعدش کرگ رو تو آدرس bin سیمز اصلی پیست کردم. بعد هم کامپیوترم رو ری استارت کردم ولی اصلا تو بازی نمیره و این پیغام رو میده :
تروخدااااا بگین چیکار کنم. حتی دی وی دیه نصب سیمز رو هم گذاشتم ولی بازم بازی اجرا نمیشه.
مشکل کجاست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)