تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 566 از 2365 اولاول ... 6646651655656256356456556656756856957057661666610661566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,651 به 5,660 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فرشاد اول بگو سیستمی که میخوای نصب کنی دوست داری کیفیتی باشه یا قدرتی؟
    ساب و باکس میخوای ؟
    قیمت هم بگو تا چه قیمتی؟
    اول تشکر میکنم از دوستانی که خیلی زود جواب منو دادین.
    من کیفیت واسم مهمتره.قدرت چندان برام اهمیت نداره.چون اگه صدا خیلی قوی باشه ولی کیفیت نداشته باشه به نظرم به درد نمیخوره.
    راستش چند ماه پیش گوشی گرفتم دست و بالم یکم خالی شده.در ضمن فعلا پراید دارم ولی قصدم اینه ماشینو عوض کنم اما زمانش معلوم نیست.
    میخوام یه هزینه مختصری بکنم فعلا فیضشو ببریم تا ببینم در آینده چی میشه.
    قیمت هم,راستش چون اصلا آشنایی ندارم نمیدونم از چقدر باید شروع کنم.هر چی کمتر بهتر.اونقدری که پولش به کیفیتش بیارزه.
    یه مثال میزنم شاید بتونم منظورمو برسونم.
    آقا مثلا فلاش 2 گیگ هست 8 تومن,4 گیگ هست 12 تومن,خوب به نظرم میصرفه 4 بگیرم.
    امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
    دم همتون گرم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوستان یه مبحث سیستمی:
    بهترین روش برای بستن ساب روی ماشینهای صندوقدار با طاقچه عقب چیه؟
    1- برش طاقچه و کار گزاشتن رو طاقچه.
    2-استفاده از باکس داخل صندوق عقب.

دلایلتون رو هم لطف کنید.ممنونم.

حامد

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

دوستان یه مبحث سیستمی:

حامد
    جواب سوال مشخصه استفاده از ساب روی طاقچه یعنی هدر دادن توان ساب, بیشتر باکسهایی که میبیند پرت یا سیلد هستن

باکسهای سیلد در واقع ساده ترین نوع انکلوژر باکس ها هستند که یک چمبر داشته و فاقد پورت هستند در حقیقت وظیفه اصلی این باکس ها از بین بردن فرکانس های تولید شده توسط پشت ووفر در حرکت صفحه ووفر می باشد چون فرکانس های تولید شده توسط پشت ووفر با قدرتی نزدیک به فرکانس های تولید شده ی جلوی ووفر و با فاز معکوس هستند.که باعث خنثی شدن فرکانس های تولید شده توسط جلوی ووفر می شوند و کارایی ساب ووفر بسیار کم میشود.
    حال اگر این نوع باکس با ابعاد مناسب و متناسب با پارامتر های ساب ووفر ساخته شوند کیفیت بسیار بالایی از ساب و فرکانس های محدوده بیس عرضه میکنند و با کنترل بهتر ووفر و دمپینگ ساب بیشترین دقت ساب را به همراه دارند. معمولا باکس های سیلد به دلیل بالا بردن کیفیت ساب در صورت ساخت با حجم مناسب و حجم کمتر طرفداران زیادی دارند. این نوع باکس ها در حجم های خاص تحمل ساب ووفر را نیز بالاتر میبرند
    چون هوای محبوس در باکس با ایجاد حالت فنریت اکسکرژن ساب را کنترل کرده و ساب با میزان توان ورودی مساوی فشار را بهتر تحمل میکند.
    باکس های پورتد در حال حاضر پر استفاده ترین و محبوب ترین نوع باکس های استفاده شده در سیستم های حرفه ای هستند چون سادگی و دقت و قدرت را با حجمی مناسب در اختیار می گذارند. اصل ساخت این باکس ها استفاده از فرکانس های تولید شده توسط حرکت پشت ووفر هستند که در باکس های سیلد خنثی می شوند ولی در باکس های پورتد بوسیله ی چمبر و پورت محاسبه شده تقویت و تشدید می شوند و محدوده ی فرکانس های غیر مفید فیلتر می شوند . همچنین با فشار هوای بالای ایجاد شده در پشت ووفر ساب ووفر کنترل بالاتر -دقت بالاتر و بازده بهتری خواهد داشت. البته قدرت و دقت این نوع از باکس ها در صورتی نمایان می شود که بوسیله ی نرم افزار و بصورت علمی ساخته شوند. این باکس ها در باطن دارای طراحی پیچیده هستند که بر اساس پارامتر های ساب و نوع خودرو و نمودار فرکانس ریسپانس مورد نظر محاسبه و ساخته می شوند . به همین دلیل باکس های آماده قادر نیستند قابلیت های واقعی ساب ووفر را نشان دهند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

جواب سوال مشخصه استفاده از ساب روی طاقچه یعنی هدر دادن توان ساب, بیشتر باکسهایی که میبیند پرت یا سیلد هستن

ممنون.
    از لحاظ ویبره ای که ایجاد میکنند چی؟
    منظورم ویبره ای هست که باعث سروصدای و ویز و ویز داخل اتاق میشه چی؟
    اگر ساب روی طاقچه باشه بهتر از چه مدل هایی و با چه قطری باشه؟

حامد

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه مبحث سیستمی:

حامد
    سلام حامد جان
    ساب ووفر به طور كلي تو هر ماشيني فرق نميكنهفبايد داخل باكس منايب قرار بگيره.اگر غير از اين باشه شما نميتونيد از قابليت ساب ووفرتون مثل پاسخ فركانسي به فركانسهاي پائيين بهره مند گرديد.
    همچنين اگر ساب ووفر Free Air نصب بشه باعث بالا رفتن شديد گرماي امپليفايرتون ميشه.بخ خاطر اينكه فشار هوائي كه داخل باكس وجود داره باعث ميشه كه كنترل بيشتري روي ووفر باشه ولي در حالت Free چون كنترلي نيست ووفر بيش از حد مجاز(Xmax) بازي ميكنه و باعث بالارفتن حرارت و در نهايت Protect كردن متوالي مدارهاي محافظ آمپلي فاير ميشود.

6. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام حامد جان
    ساب ووفر به طور كلي تو هر ماشيني فرق نميكنهفبايد داخل باكس منايب قرار بگيره.اگر غير از اين باشه شما نميتونيد از قابليت ساب ووفرتون مثل پاسخ فركانسي به فركانسهاي پائيين بهره مند گرديد.
    همچنين اگر ساب ووفر Free Air نصب بشه باعث بالا رفتن شديد گرماي امپليفايرتون ميشه.بخ خاطر اينكه فشار هوائي كه داخل باكس وجود داره باعث ميشه كه كنترل بيشتري روي ووفر باشه ولي در حالت Free چون كنترلي نيست ووفر بيش از حد مجاز(Xmax) بازي ميكنه و باعث بالارفتن حرارت و در نهايت Protect كردن متوالي مدارهاي محافظ آمپلي فاير ميشود.

سلام حمید جان
    آقا دست درد نکنه. مثل همیشه کامل، علمی و پر بار. دستت واقعاً درد نکنه.
    رستی پیشنهادی باری اونهایی که ساب رو در حالت Free Air بستن داری؟
    بازم ممنون.

حامد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

کسی جواب منو نمیده؟؟

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول تشکر میکنم از دوستانی که خیلی زود جواب منو دادین.
    من کیفیت واسم مهمتره.قدرت چندان برام اهمیت نداره.چون اگه صدا خیلی قوی باشه ولی کیفیت نداشته باشه به نظرم به درد نمیخوره.
    راستش چند ماه پیش گوشی گرفتم دست و بالم یکم خالی شده.در ضمن فعلا پراید دارم ولی قصدم اینه ماشینو عوض کنم اما زمانش معلوم نیست.
    میخوام یه هزینه مختصری بکنم فعلا فیضشو ببریم تا ببینم در آینده چی میشه.
    قیمت هم,راستش چون اصلا آشنایی ندارم نمیدونم از چقدر باید شروع کنم.هر چی کمتر بهتر.اونقدری که پولش به کیفیتش بیارزه.
    یه مثال میزنم شاید بتونم منظورمو برسونم.
    آقا مثلا فلاش 2 گیگ هست 8 تومن,4 گیگ هست 12 تومن,خوب به نظرم میصرفه 4 بگیرم.
    امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
    دم همتون گرم.
    با اجازه اساتید :
    آمپ : 7541 اینفینتی - 185 تومان - 4 کانال - 111 وات رو 4 اهم میده که واسه ماشین بعدیتم بخوای جوابه (اگه با قیمتش مشکل نداری بگو یه آشنا دارم به این قیمت میده )
    هدیونیت : 7016 کنوود(200 ت) و اگه بلوتوث دوست داری داشته باشه 8016(240ت)
    یک جفت کامپ 1730 کنوود واسه تاقچه عقب(175 ت)
    40 - 50 تومان پول نصب و سیم و ..
    تا الان شده 610 تومان !
    چقدر میخوای هزینه کنی دیگه ؟!
    ساب هم میخوای؟
    آمپ مونو واسه ساب چی ؟(کیفیت بیسای سابتو میبره بالا + قدرت)
    استیج جلو چی ؟
    ست کنوود نیست اینا که گفتم.کلا اینایی که گفتم نسبت به قیمتاشون بهترینانن...
    Last edited by ba maram; 20-08-2011 at 17:12.

10. 2 کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام بچه ها
    من یه جفت 718 معمولی دارم با یه امپلی بوشمن.یه بار که یه 20 دقیقه ای ولوم رو چسپوندم یه باره باندام صداشون کم شد.بیس باندا رو از امپلی کاملا بسته بودم.چون ساب داشتم.بعدگین هم تا اندازه ای باز کرده بودم که وقتی ولوم تا اخر بود صدای باندام واضح بود.به نظرتون چیش شده.مرسی باندام رو بدون امپلی هم چک کردم ولی باز مشکل داشت

سلا گلم
    از ظواهر امر اونجوری که بر میاد سیم پیچ بلندگوهات آسیب جدی دیده.
    فکر نکنم بشه کاری کرد.
    تا نظر دوستان چی باشه

حامد

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

ممنون.
    از لحاظ ویبره ای که ایجاد میکنند چی؟
    منظورم ویبره ای هست که باعث سروصدای و ویز و ویز داخل اتاق میشه چی؟
    اگر ساب روی طاقچه باشه بهتر از چه مدل هایی و با چه قطری باشه؟

حامد
    قطعا ویبره توی باکس بیشتره البته اونم بر میگرده 1. به خود ساب که ذاتش چیه مثلا تایپ ار الپاین ویبرس و سابای mtx به کوبش تمایل بیشتری دارن2. به باکسشون مثلا توی باکس پورتد هرچی فرکانس تیون بره بالا کوبشی تر میشه و فرکانس بیاد پایین ویبره و لوبسی که حمید جان لوبیس باز هستن
    فری ایر باشه البته 3012 هم روی تاقچه بد نیست
    با اجازه اساتید :
    آمپ : 7541 اینفینتی - 185 تومان - 4 کانال - 111 وات رو 4 اهم میده که واسه ماشین بعدیتم بخوای جوابه (اگه با قیمتش مشکل نداری بگو یه آشنا دارم به این قیمت میده )
    هدیونیت : 7016 کنوود(200 ت) و اگه بلوتوث دوست داری داشته باشه 8016(240ت)
    یک جفت کامپ 1730 کنوود واسه تاقچه عقب(175 ت)
    40 - 50 تومان پول نصب و سیم و ..
    تا الان شده 610 تومان !
    چقدر میخوای هزینه کنی دیگه ؟!
    ساب هم میخوای؟
    آمپ مونو واسه ساب چی ؟(کیفیت بیسای سابتو میبره بالا + قدرت)
    استیج جلو چی ؟
    ست کنوود نیست اینا که گفتم.کلا اینایی که گفتم نسبت به قیمتاشون بهترینانن...
    مهران جان قیمت اون 7541 مشکوکه اون اوایل قیمتش همین بود و ارزونتر! ولی الان که نیست اصلش بالای 200 و هرکی هم داره ارزون نمیده ولی اگه تقلبی نباشه با این قیمت خیلی خوبه
    فقط اگه ساب نمیخوان کامپوننت به دردشون نمیخوره و از باند بیضی استفاده کنن بهتره

13. 2 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •