?in aks ro toye sait akkasee gozashtam hich nazari daryaft nakardam be nazar shoma moshkel in aks chie
khodam fekr mikonam kadr bandi moshkel dare fekr mikonam age kami az samte chap edame dasht behtar bood
![]()
?in aks ro toye sait akkasee gozashtam hich nazari daryaft nakardam be nazar shoma moshkel in aks chie
khodam fekr mikonam kadr bandi moshkel dare fekr mikonam age kami az samte chap edame dasht behtar bood
![]()
به نظر من مشکل این عکس در کادربندی هست. فضای بالای سوژه بسیار زیاد در نظر گرفته شده در حالی که برعکس اون, در سمت راست سوژه فضا کم هستش. این عکس صرفا یک عکسی است که با یک دوربین خوب گرفته شده. ببخشید بابت این صراحتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ba nazaratetoon darbare kadrbandi novafeqam vali doorbin khobo na man in akso ba doorbin dsc_H20 gereftam
doorbini ke focos dasti nadare
man khodam ro koshtam ta toonestam roye sar in magas intori focos konam
aval roye ye chizi ke behem nazdik bood focos mikardam bad dokme shater ro ta nesfe feshar midadam bad doorbino jolo va aqab mibordam va az toie manitor dorbin focos roye sar magas ro chek mikardam(manzare yab ham nadare)
baraye in ke az toye manitor nemishe be khobi tashkhis dad hodood 70 ya 80 aks gereftam ke faqat 6ya 7 tashoon focos dorost hesabi dasht
dar mored edit man hodood nim saat in aks ro edit mikardam hala shoma migid serfan ba ye doorbin khoob gerefte shode
?
Last edited by a.g g.a; 18-09-2011 at 06:57.
باز هم عکسهایی زیبا.
شبهای تهرا ن خیلی قشنگه.
nazaretoon darbare in aks chie
![]()
من نمیدونم با وجود دکمه تشکر این اسپم ها که میذارید چیه
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
در عکس دومی از مگس (صفحه قبل) زاویه مگس از اونای دیگه بهترهnazaretoon darbare in aks chie
سلام
گفتیم بیایم یه سر به دوستان بزنیم و دوتا عکس ببینیم دلمون باز شه.
به نظر من کادر اگه بالاشو کراپ میکردین خیلی بهتر بود.
با دوربین H20 تونستی چنین عکسی بگیری خیلی حرفه
منم H20 دارم اخه
عکس های شب بسیار جالبی شده
کادر بندی های مختلف هم خوبه ولی من از اولی بیشتر از همه خوشم امده.
اگر اسمون هم کاملا به کمک level در فتوشاپ سیاه میکردی جالب میشد. البته مانیتور هم بی تاثیر نیست.
شارپنس کمی بالاست.
-------------------------------------------------------
من که اصلا دست به دوربین نیستم.
ولی این 3 عکس همینجوری چند وقت پیش گرفتم البته از مکانهای تکراری.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)