تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 566 از 2403 اولاول ... 6646651655656256356456556656756856957057661666610661566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,651 به 5,660 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

کنترل پنلشون که helm هست.
    منم با جوملا کار میکنم.الان helm هنگ کرده و نیاز به reboot داره ولی کو پشتیبان!

---------- Post added at 10:18 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------

بار اول بود.
    حالا شما چند تا از این با پدر و مادر ها نام ببر
    تازه فقط من نیستم 1500 نفر تا حالا از اندیشه host گرفتن
    من جوونیام طراحی سایت می کردم. از خارج host می گرفتم. واست گشتم چندتا خوبشو پیدا کردم:
    karahost.net
    iranhost.com
    aryanic.com

---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------

دوست شما در مورد مرکز 6 که الان 4 روزه شبها از 1 تا 6 قطعه ولی دقیقن از خود 6 به بعد یهو ذرست میشه چیزی نگفت؟!

دوستان اگر کسی پارس انلاین داره بیاد بگه شبا سرعتش میانگین چقدره و شبی چند مگ دانلود میکنه؟
    دوستای شاتلی ! شما با سرویس 128 شبی چند مگ دانلود میکنید؟
    والا من به طور مداوم دانلود نمی کنم. هر موقع چیزی بود واسه گرفتن می گیرم. همین دیشب نزدیک 650مگ گرفتم. می تونی راحت حساب کنی که چقدر میشه دانلود کرد چون سرعت متوسط سرویس 128 واسه من 64KB هست

2. 2 کاربر از ramin2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دیشب سرعت من بین 1 تا 2 120 بود ولی از 2 تا 4 میانگین حدود 35 بعدشم برق رفت
    من میگم نرمافزاری ندارن که برق رفت خودش کامپیوتر رو روشن کنه
    تو همین فروم سایت p30world یه تایپیک در این مورد وجود داره که چند تا نرم افزار هستن که بصورت خودکار و با استفاده از BIOS ، سییستم را روشن میکنن . یه سرچ کنی پیدا میکنی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست شما در مورد مرکز 6 که الان 4 روزه شبها از 1 تا 6 قطعه ولی دقیقن از خود 6 به بعد یهو ذرست میشه چیزی نگفت؟!

دوستان اگر کسی پارس انلاین داره بیاد بگه شبا سرعتش میانگین چقدره و شبی چند مگ دانلود میکنه؟
    دوستای شاتلی ! شما با سرویس 128 شبی چند مگ دانلود میکنید؟
    عزیزم زدن حرف غیر واقعی کاره خیلی بدیه. هر کی دوست داره میتونه تبلیغ هر کیو که میخواد بکنه ولی حق نداره چیزای غیر واقعی رو به دیگران نسبت بده. 4 روزه مرکز 6 رشت 1-6 قطعه
    اخه پسر خوب مرکز 6 که اونور دنیا نیست کسی نتونه امارشو بگیره کافیه گوشیو بر داری به دوستات فامیلات هم کلاسیهات هم کارات خلاصه به یکی که اونجاها زندگی میکنه زنگ بزنی بپرسی. کاری که من همین الان کردم. نتیجش اینه که باید ازت بپرسم چرا حرف غیر واقعی میزنی؟

ریز مصرف اکانت شما کاملا میتونه حقیقتو روشن کنه
    مطمئن هستم اونا هم گزارش کارکرد اکانت شما رو دارن هم گزارش وضعیت کانکت و دیسکانت بودن مودمتونو

ببخشید که صحبت 2 طرفه شد ولی اخه ادم یه چیزایی میشنوه حیران میشه
    Last edited by mailer; 20-08-2010 at 13:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان در کمال ناباوری!!و در راستای انصاف!!خط 4 دو سه روزه مشکلش خیلی کم شده و دیشب 1.3 گیگ دانلود داشتم اونم از ساعت 2 !امیدوارم که ادامه داشته باشه و موقتی نباشه

6. این کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

عزیزم زدن حرف غیر واقعی کاره خیلی بدیه. هر کی دوست داره میتونه تبلیغ هر کیو که میخواد بکنه ولی حق نداره چیزای غیر واقعی رو به دیگران نسبت بده. 4 روزه مرکز 6 رشت 1-6 قطعه
    اخه پسر خوب مرکز 6 که اونور دنیا نیست کسی نتونه امارشو بگیره کافیه گوشیو بر داری به دوستات فامیلات هم کلاسیهات هم کارات خلاصه به یکی که اونجاها زندگی میکنه زنگ بزنی بپرسی. کاری که من همین الان کردم. نتیجش اینه که باید ازت بپرسم چرا حرف غیر واقعی میزنی؟

ریز مصرف اکانت شما کاملا میتونه حقیقتو روشن کنه
    مطمئن هستم اونا هم گزارش کارکرد اکانت شما رو دارن هم گزارش وضعیت کانکت و دیسکانت بودن مودمتونو

ببخشید که صحبت 2 طرفه شد ولی اخه ادم یه چیزایی میشنوه حیران میشه
    وقتی واسه من قطعه نمیتونم بیام به تک تک مردم زنگ بزنم و ازشون بپرسم.
    نگاه کن عزیز وقتی من از 5 ساعت فقط 1 تا 2 ساعت اونم با سرعت پایین اینترنت دارم به نظرم قطع حساب میشه. تازه اونم نه 2 ساعت پشت سر هم چون این چند روزه مدام نوسان داشتم
    مثلن دیشب طبق چیزی که idm میگفت توی 5 ساعت 70 مگ دانلود کردم. تازه کلی وقت برای مستقیم کردن لینکهام گذاشتم.
    Last edited by reza3600; 20-08-2010 at 15:19.

8. این کاربر از reza3600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کنترل پنلشون که helm هست.
    منم با جوملا کار میکنم.الان helm هنگ کرده و نیاز به reboot داره ولی کو پشتیبان!
    اتفاقا دوسم هم از جوملا استفاده میکرد که خیلی مشکل داشتین باهاش سر اخر هم عوض کرد مشکلش حل شد

سلام
    قرار بود دیروز برم اندیشه آمار بگیرم که رفتم
    دوستم اطلاعاتی رو بهم داد که بهتون میگم که شما هم در جریان باشید
    1- مشکل ترانزیتی مرکز 5 و 7 که بخاطر تعداد زیاد مشترکین تو این 2 مرکزه بوده قراره در طول هفته آینده حل شه
    .گفتم خب چرا تا حالا توجه نکردین بهشون گفت توجه کردیم وقتی 100 تا کاربر تو مرکز داری تامین 1-2 تا E1 برای این مشترکین خیلی اسونه ولی وقتی هر مرکزت شد 1000-2000 کاربر اونوقت تامین ترانزیت برای این مراکز آسان نیست دیگه اینجا 1-2 تا E1 بدردت نمیخوره . اونم در این موقعیت که مخابرات بخاطر تمایل به فروش اینترنت خودش سطح همکاریشو کم کرده.
    2- مشکل مرکز 427 که بخاطر نداشتن برق DC در مرکز بود با نصب برق DC در این مرکز حل شده
    3- مشکل سخت افزاری 4 که چند روزه حل شده
    4- پهنای باند شرکت قراره در طول هفته آینده افزایش پیدا کنه ولی نه زیاد چون استان مشکل پهنای باند داره ولی قراره stm-4 جدیدشونو با اجرای طرح core , super core مخابرات تحویل بگیرن( گفت فکر می کنیم 1 ماه طول بکشه). ( گفتم stm-4 چقدره گفت 622 مگ )
    5- قیمت رو پرسیدم گفتن داره به شکل قابل توجهی میاد پایین. گفت گروه فنی و فروش پیشنهاداشونو دادن مونده هیئت مدیره تصمیم بگیره. اونا هم چون پهنای باند کم بود نمیخواستن مشکل رو بیشتر کنن . چون ارزونی یعنی مشتری بیشتر و تو این شرایط که نمیشد از مخابرات پهنای باند گرفت این به مشتریهای قدیمی لطمه بیشتری میزد
    6- گفتم پشتیبانی 1 در میان جواب سر بالا میدن گفت به این شوری هم نیست ولی تعدادشون کمه که در این مورد هم شرکت در حال استخدام نیرویه ولی پیدا کردن پشتیبانی فنی یک خورده سخت تر از بقیه قسمتاست
    چه خبر های خوبی
    اما یکم رویا پردازانست

ببخشید میشه دوستان لطف کنن Downstream خوشون رو جدیدا بنویسن مال من کم شده و دیگه روز سرعت 160 ندارم
    حداکثر سرعت روزم 110 شده و Downstream روی 1024 شب هم خیلی بشه 80

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ببخشید میشه دوستان لطف کنن Downstream خوشون رو جدیدا بنویسن مال من کم شده و دیگه روز سرعت 160 ندارم
    حداکثر سرعت روزم 110 شده و Downstream روی 1024 شب هم خیلی بشه 80

دوست عزیز شما از 160 سرعتت شده 110 ؟من که از روزی که سرویس گرفتم تا الان بالاترین سرعتم 120 بوده 

downstream هم 1079

11. این کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam_gunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تایید میشه downstream من هم از 1395 به 1079 تقلیل یافت قبلا تو روز میانگین سرعت 150 بود الان 120 شده

13. این کاربر از behnam_gunner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

downstream من1199اندیشه سبزخزر.128.خطوط 727.

15. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

شاتل که 64 نداره! کمتر از 128 نداره...
    بابا بیخیال
    پس این ART HOME که به اون گندگی زدن چیه
    لول
    هنوز وصل نشده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •