تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 566 از 2014 اولاول ... 6646651655656256356456556656756856957057661666610661566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,651 به 5,660 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه آذرخش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این امضا را خیلی ف ی ل ت ر کردن بردیا گفت نوشته نداشته باشه بعد دوستان گفتن مستطیل باشه

خلاصه این امضا هیچ جای توهین نکرده

اگه میدونستی استقلالی ها چقدر عصبی شدن این رو نمی گفتی

از شما هم می خواهم پرسپولیسی باشید
    پرسپولیسی بودم، هستم و خواهم بود و افتخار میکنم که در خدمت طرفدارهایی مثل شما هستم، ولی به عنوان یک طرفدار قدیمی هیچ وقت نشده بعد از برد تیمم حریف رو تحقیر کنم.
    شکست سنگینی بود ولی تموم شد، تبریک گفتن خیلی خوبه، ولی تغییر یکباره امضاها اونم به اون شکل بیشتر به تحقیر شباهت داره تا تبریک به خودمون که البته بعد از ویرایش عکس خیلی بهتر شده.
    چند تا از دوستان بسیار صمیمی خودم استقلالی هستند، هیچ موقع نشده که بعد از برد تیمم براشون کری بخونم یا....، البته قبلش چرا ولی نه خارج از عرف و اخلاق..
    نمیخوام عقیده خودمو تحمیل کنم و فقط نظرم رو گفتم، ببخشید اگه با حرفام ناراحتتون کردم.
    به امید قهرمانی تیم محبوبمون

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پرسپولیسی بودم، هستم و خواهم بود و افتخار میکنم که در خدمت طرفدارهایی مثل شما هستم، ولی به عنوان یک طرفدار قدیمی هیچ وقت نشده بعد از برد تیمم حریف رو تحقیر کنم.
    شکست سنگینی بود ولی تموم شد، تبریک گفتن خیلی خوبه، ولی تغییر یکباره امضاها اونم به اون شکل بیشتر به تحقیر شباهت داره تا تبریک به خودمون که البته بعد از ویرایش عکس خیلی بهتر شده.
    چند تا از دوستان بسیار صمیمی خودم استقلالی هستند، هیچ موقع نشده که بعد از برد تیمم براشون کری بخونم یا....، البته قبلش چرا ولی نه خارج از عرف و اخلاق..
    نمیخوام عقیده خودمو تحمیل کنم و فقط نظرم رو گفتم، ببخشید اگه با حرفام ناراحتتون کردم.
    به امید قهرمانی تیم محبوبمون

شرمنده دوست عزیز ولی قضیه این دو تا تیم با هم فرق میکنه
    هر وقت بحث فوتبال باشه همیشه کل کل است چه موقع قبل از بازی چه هنگام بازی م چه بعد از بازی
    ما که با آنها دشمن نیستیم
    اینها فقط کلکل است
    من خیلی از بستگان نزدیکم استقلاللی هستن
    دلیل نمیشه از شیش تایی شدن انها من سر افکتده باشم یا صحبتی از آن نکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

ای ول
    دمتون گرم
    تعویض شد

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

اسپانسر پرسپولیس امروز مشخص می شود

خبرگزاری پرسپولیس : چهار هفته از برگزاري مسابقات ليگ برتر گذشته،اما تاکنون حامي مالي باشگاه پرسپوليس معرفي نشده است.با اين حال امروز و پس از برگزاري جلسه هيات مديره اسپانسر اين باشگاه مشخص خواهد شد.
    جلسه هيات مديره پرسپوليس امروز ساعت 15 در ساختمان باشگاه برگزار مي شود.
    در صورت معرفي اسپانسر پرسپوليس بسياري از مشکلات مالي اين باشگاه برطرف خواهد شد.
    لازم به ذکر است که به احتمال بسيار اسپانسر پرسپوليس يکي از شرکت هاي کره اي خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

کریمی با پیراهن بدون شماره پرسپولیس عکس گرفت

خبرگزاری پرسپولیس : علي كريمي صبح امروز با حضور در دفتر باشگاه پرسپوليس قراردادي داخلي و يكساله منعقد كرد.
    وي پس از عقد قرارداد با پيراهن پرسپوليس عكس گرفت؛‌ اما برخلاف مراسم هاي گذشته اين پيراهن شماره نداشت.
    كريمي در سال هاي اخير در تمامي تيم هاي خود با پيراهن شماره هشت به ميدان رفته است؛ ولي پژمان نوري در فصل جاري پيراهن شماره 8 پرسپوليس را بر تن كرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    كريمي: قطبي بخواهد نيمكت‌نشين پرسپوليس مي‌شوم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اختلافي با قطبي نداشته و نخواهم داشت و اگر بخواهد در تيمش نيمكت نشين مي شوم.
    علي كريمي پس از عقد قرارداد داخلي يك ساله در گفت و گو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: همان طور كه به هواداران قول داده بودم به پرسپوليس بازگشتم و اميدوارم فصل خوبي را با اين تيم سپري كنم.
    وي ادامه داد: پرسپوليس براي فصل جاري به خوبي بسته شده است و اميدوارم با برنامه‌ريزي درست بتوانيم در سه جبهه موفق باشيم.
    كريمي در مورد بحث بازگشت به اين تيم براي مجاب كردن علي دايي براي دعوت وي به تيم ملي تاكيد كرد: بارها گفته ام و باز هم مي گويم كه مديون پيراهن قرمز هستم و اين انتقال هيچ ربطي به تيم ملي ندارد.
    وي در خصوص شايعه اختلافش با قطبي و احتمال نيمكت‌نشيني‌اش در پرسپوليس گفت: سرمربي در تمام تيم‌ها حرف اول و آخر را مي‌زند و اگر از من خواست حتما روي نيمكت مي‌نشينم.
    هافبك سابق بايرن مونيخ افزود: ‌تجربه كار كردن با قطبي را ندارم؛ اما در جريان نتايج درخشان سال گذشته او با پرسپوليس هستم و قطعا مربي كاربلدي است.
    كريمي در خصوص پيشنهاد دو تيم مس كرمان و استقلال نيز گفت: اين دو تيم پيشنهاد رسمي به من نداده بودند و از طريق رابطه‌ها صحبت‌هايي مطرح شد كه پاسخي ندادم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

چندتا عس از حضور جادوگر در باشگاه :

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آخ جون جادوگر اومد نمیدونید که چقدر خوشحالم.به امید قهرمانی پرسپوبیس در سه جام
    Only PersEpolis

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خبرگزاری پرسپولیس : دو برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس روز سه‌شنبه وارد تهران مي شوند.
    ماركو آنتونيو كوسا دستيار افشين قطبي پس از سفر به كشورش سه روز ديگر به ايران مي آيد و البته او دراين سفر تنها نيست
    .
    پائولودي كارمو مهاجم برزيلي كه از مدتها قبل بحث حضورش در پرسپوليس وجود دارد نيز در اين سفر ماركوآنتونيو را همراهي مي كند
    .
    لازم به ذكر است كه پرسپوليس در حالي دي كارمو را به خدمت مي گيرد كه علي كريمي نيزبا امضاي قرار داد داخلي به اين تيم پيوسته است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دوستان سلام...
    اجازه هست وارد شم؟؟؟(من استقلالی هستم و گفتم اجازه بگیرم)
    نمیخوام دعا درست کنم...فقط اومدم بگم که خوشحال شدم کریمی اومد ایران و تویه پرسپولیس....
    بازیکن با استعدادی بود و تویه عربها داشت خراب میشد....
    بدرد فوتبال ایران میخوره و تویه ایران میتونه دوباره بشه همون علی کریمی سابق....
    ببخشید که مزاحم شدم.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •