ممنون از این دوتا دوست عزیزم که راهنماییم کردند!
ولی نگفتید اندازه باطری چقدری باشه؟ از اینا که میندازند توو ساعت های دیواری یا از این ها که میخوره به کنترل ضبط!
آخه به هردوتاشون میگن قلمی!
ممنون
ممنون از این دوتا دوست عزیزم که راهنماییم کردند!
ولی نگفتید اندازه باطری چقدری باشه؟ از اینا که میندازند توو ساعت های دیواری یا از این ها که میخوره به کنترل ضبط!
آخه به هردوتاشون میگن قلمی!
ممنون
باتری های aa یا همون های که شما میگید که به ساعت دیواری میخوره![]()
بچه ها چطوری بفهمم بازی هام Stealth Patch داره یا همون pre-patched هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بروبكس مطمئن ترين مغازه ي توپخونه براي خريد 360 كدومه؟
يه مغازه ي خوب هم براي گيم خريدن؟
راستي الان توپخونه جسپر پرميوم گير مياد؟
مرسي...
جان. فردا صبح که من مدرسم کنسول میاد دم در خونه
راستی من یه ارکید جاسپر با یه بازی اورجینال سونیک و بازی کپی گیرز اف وار گرفتم 240 خوب گرفتم؟
با ايني كه گذاشتم :ديکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب از مدرسه بياي حالشو ميبري :ديجان. فردا صبح که من مدرسم کنسول میاد دم در خونه
راستی من یه ارکید جاسپر با یه بازی اورجینال سونیک و بازی کپی گیرز اف وار گرفتم 240 خوب گرفتم؟
آره به نظر من كه خوب خريدي ديگه چند ميخواستي بخري ؟؟؟ :دي
از کی خریدی؟
نکنه آقای شامی کنسول ها رو داره پخش میکنه (اگه بشه چی میشه)
آیا Xbox 360 Premium Jasper میشه هم بصورت hd بازی کرد و هم اینکه به تلویزیونهای معمولی و غیر ال سی دی بازی کرد ؟؟
کابل hdmi می خوره ؟؟؟
این مدل jasper که خدای نا کرده زود زود خراب نمیشه ؟؟؟ حداکثر چند ساعت میشه باهاش بازی کرد ؟
ممنون میشم جواب بدین اساتید
1 - بله . روی همه tv ها میشه
با کیفیت های گوناگون
2 - بله
3 - نگران نباش
راحت بشین بازی کن
من با falcon تا 10 ساعت رفتم
عزيزان كسي آدرس يا تلفني از تعمير گاه next genداره و كلا بجز اينجا كجا ميتوانم كنسول را براي تعمير ببرم؟
كنسول من سه چراغه شده مدل پرميوم 2005 است 12 ولتي هم كرده ام و زير 4 آي سي آن هم پاك كن گذاشته ام تا وقتي فيلم
نگاه ميكنم يا موسيقي گوش ميدهم خوبه و اصلا هنگ نمي كنه اما به محض اينكه بازي ميكنم بعد از چند دقيقه هنگ ميكنه و مجبورم با روش حوله اون رو راه بياندازم
لطفا من را راهنمايي كنيد كه next gen كجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)