نه آقا محمد شما سرور ما هستید
جوهر هم از هد بطور کامل و بدون فشار روی دستمال تراوش میکنه.
چندین بار هم با سرنگ 20 میلی هواگیری کردم و دوباره شارژ کردم درست نشده.از حلال هم استفاده کردم نشده و همچنان سفید میزنه.
خواهش میکنم کمکم کنید داداش
نه آقا محمد شما سرور ما هستید
جوهر هم از هد بطور کامل و بدون فشار روی دستمال تراوش میکنه.
چندین بار هم با سرنگ 20 میلی هواگیری کردم و دوباره شارژ کردم درست نشده.از حلال هم استفاده کردم نشده و همچنان سفید میزنه.
خواهش میکنم کمکم کنید داداش
کارتیج نو و اصل هستش اما پرینت ها جالب نیس اصلا!
احتمالا کسی می دونه مشکل از چیه؟
عکسی که برای نمونه پرینت گرفتم و اسکن پرینتش رو می زارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
++++
یک متن خالی پرینت گرفتم خوب بود
اما اگه عکس باشه نه!
Last edited by dany_3p4u; 16-12-2012 at 16:08.
سلام
داداش شما باید کارتریجتونو align کنید....
اگه رفع نشد بدونین نازل های هدتون گرفته هستن.هد کارتریج رو روی دستمال آرام و بدون فشار بکشید ببینید رنگ میاد ازش ؟
بعدش چند قطره هد پاک کن روی هد بریزید بزارید جذب بشه بعد head clean کنید.
بازم موردی بود بنده در خدمتم
آقا گفتم کارتیج ها اصل هستند و امروز گرفتم، حتی شک کردم و بردم پیش مغازه دار و اونجا تست کردن و نتایج این شد (اون قسمت دون دون مربوط به خوده دستمال کاغذیه)
حتی از دوتا مغازه ی دیگه برای اطمینان پرسیدم و گفتن اصل هست و کارتیج سالمه
چطور باید align کنم؟ امروز موقعی که برای بار اول نصب کردم کارتیج ها رو خودش این کار رو انجام داد و اتوماتیک بود اما بعدش دیگه نه
یه تست هم گرفتم از بعضی متن رنگی، بعضی خوبن بعضی سایه دار
Last edited by dany_3p4u; 16-12-2012 at 20:11.
تست نازل چك يا پرينت تست(هرچي پرينتر داره!) بگير بذار ببينم.
كامل سفيد مي زنه يا اثراتي هست؟
اين جز اون 10 درصد بايد باشه! اتصالات كارتريج و پرينتر رو هم تميز كن.
تا به حال نديدم كارتريجي رو كه سالم باشه از نظر نازل و يك رنگ رو نزنه. ديدم توي كپي اين رنگ رو نمي زنه كه خب اسكنر خراب بود ولي كارتريج...!
چند نكته موردي بهت ميگم:
1-توي تنظيمات پرينتر align يا alignment هست به معني تراز. خودش يكسري نمونه پرينت ميده بهت بعد گزينه ها رو طوري انتخاب ميكني كه پرينتر بهترين پرينت رو انجام بده.
2-كارتريج هات به نظر مشكلي ندارند.
3-توي عكس بايد كيفيت رو روي حداكثر بذاريد تا كيفيت عالي باشه.
4-جنس كاغذ خيلي مهمه اين كاغذ هاي معمولي كه توي بازار هست خيلي كيفيت پاييني دارند.
سلام
دوستان عزیز من رو راهنمایی کنید موندم چه کار کنم
من یه پرینتر رنگی A3 زن مدل hp 7000 می خوام بخرم و روش تانک نصب کنم ولی طبق تحقیقاتی که کردم می گن که باید هر روز یک پرینت بگیری و اگر خشک شد باید عوض کنی و حالا من اومدی 5 روز رفتم مسافرت انوقت چه باید بکنم؟؟؟!! اگر بخوام پرینتر 1410 بخرم که اونم خیلی خیلی گرونه
حالا می گید من چه کار کنم؟؟؟!!!
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام.نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به طور كلي جوهر افشان ها اينطور هستند فرقي بين 7000 و 1410 نيست كه 1410 خشك نشه. ولي حالا 1410 به دليل ساختار بهترش خيلي ديرتر خشك ميشه. حالا اينطور نيست كه بعد از 5 روز بايد دستگاه رو انداخت دور. معمولا ميگيم حداكثر يك هفته بيشتر نشه. بعد از اون هم احتمال خرابي زياد ميشه شايد يكماه هم بمونه بعد درست بزنه ولي ميگم ريسكش مي ره بالا.
اول اينكه 1410 و 7000 اصلا قابل مقايسه نيستند! يعني اگه كار زياد داري روي 1410 شك نكن(و پول هم داري!)
دوم ميشه وقتي مي ري مسافرت به آشنايي كسي بگي دو سه روزي يه چيزي باهاش پرينت كنه.
با سلام .
دوستان من یه دستگاه 4 کاره کانن مدل mf4580 dn دارم و میخواستم بدونم چه نوع تونری باید براش استفاده کنم یکی میگه hp 1005 یکی .... کدومش درسته؟
یه مشکلم هست اینکه یه چراغ چشمک زن قرمز داره که مدام فعاله و منم موندم که مشکلش از چیه ؟
سلام دوست عزیز
ممنون بابت پاسخ قاطع و محکمی که دادید
سوال دیگه اینکه اگر پرینتر رنگی bizhub c450 دست دوم از شارجه بخرم و بیارم و مدتی ازش استفاده نشه خشک نمی شه؟؟؟ هزینه پرینت رنگی با اون چقدره؟؟؟ نظرتون رو در مورد این دستگاه بگید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)