دوستان کسی نیست جواب منو بده ضروریه کارم متشکر
دوستان کسی نیست جواب منو بده ضروریه کارم متشکر
ممنون دوست من
Last edited by FlashGet; 16-10-2016 at 09:38.
دوستان سرعت جشنواره 18 ماه چقدره ؟
مثلا سرعت دانلود یک فایل با دانلود منیجر چقدره تقریبا ؟
سرور داخلی تا سقف 2 مگابایت و خارجی رو 500 کیلوبایت محدوده
Last edited by rahman0158; 16-10-2016 at 19:27.
سلام دوستان من میخوام از شاتل نت بگیرم بعد کدوم بستش بیشترین سرعتو میدن و کمترین قمیتو داره و این که میخوام باهاش از سرور xbox دانلود کنم شبانه برام مهمه و این که از پشتیبانیش پرسیدم این جشواره رو گفت شبانه نداره هیچ طورم نمیشه فعال کرد اگر میشد خیلی خوب بود میخواستم بدونم شما گرفتین تونستین فعال کنید ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید .سرعت دانلودم تا 16 باز باشه خیلی خوب میشه برا دانلود دیتا بازی میخوام بگیرم و این که الان صبانت دارم از زمانو حجمم مونده اگر الان بگیرم شاتلو بزارم بمونه تا اون تموم بشه مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟
ببینید شاتل نمیگه با چن روز اعتبارو. دوستان توجه داشته باشن 2 گیگ با 2 روز اعتبار میده.
ممنون دوست من
این سرعتی که میگید روی همه ی سرویس هاش به این صورته یا فقط همین جشنواره 18 ماهه اش اینطوره ؟؟
آخه روی همه ی بسته های سرویس های حجمی نوشته سرعت از 128 تا 128 و جشنواره هم همین و نوشته
Last edited by FlashGet; 16-10-2016 at 20:28.
بله تمام سرویس های جشنواره به همین صورت هست . در مورد سرویس های حجمی هم فرق اکو 128 با اکو 8192 در سرعت سرور خارجی هست وگرنه داخلی هردو تا جایی که خط بکشه باز میزارن
همینشم یه کلکی دارن میزنن که ندن! دو تا خانوار ثبت کردم بعد هیچ کدوم از کد ها رو حجم نمیده.یکیش رو که اول زدم میگفت معتبر نیست دفعه دوم که زدم میگه تکراریه! یکی دیگش هم میگه نمیدونم کدش عددی نیست یه همچین چیزی! خلاصه نخواستیم آقا این هدیه تونم بدزدین![]()
منم امتحان کردم همین نتایج رو داشت
البت علتش یه چی دیگه هم میتونه باشه و اون هجوم بی امان ملت هس
تو جهان هم رتبه دوم بعد ژاپن پیشرفته به ایران جهان سومی رسید سرشماری اینترنتی علت اصلیشهم همون جوایز یک ملیونی با قرعه و 2 گیگ
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)