تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 565 از 1320 اولاول ... 654655155555615625635645655665675685695756156651065 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,641 به 5,650 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خیر سرعت روی4g نیستش و 3g فعال هست من که از ساعت 2 تا 7 فقط تونستم 2.5 گیگ دانلود داشته باشم.
    من بسته دو تا هفت صبح میگیرم حدود سی گیگ دانلود میکنه. ولی ساعت ششو رب هربار قطع میشه و شارژمو میخوره. در حالی که اگه هفت بشه دستگاه خاموش میشه و شارژم نمیخورد. بسته یک تا یازده هم گرفتم حدود چهل گیگ تا هفت و نیم دانلود کردم بعدش شارژمو خورد. این بسته ها رو چندین بار خریدم و هربار اینطوری اعصابمو داغون کرد. شکایت هم کردم. و هربار شارژمو پس دادن. ولی اینطوری باهام رفتار شده. جهت اطلاع

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

من بسته دو تا هفت صبح میگیرم حدود سی گیگ دانلود میکنه. ولی ساعت ششو رب هربار قطع میشه و شارژمو میخوره. در حالی که اگه هفت بشه دستگاه خاموش میشه و شارژم نمیخورد. بسته یک تا یازده هم گرفتم حدود چهل گیگ تا هفت و نیم دانلود کردم بعدش شارژمو خورد. این بسته ها رو چندین بار خریدم و هربار اینطوری اعصابمو داغون کرد. شکایت هم کردم. و هربار شارژمو پس دادن. ولی اینطوری باهام رفتار شده. جهت اطلاع
    پس شما توصيه ميكنيد كه حتما با سيم كارت اعتباري دانلود بكنيم و نه دائمي . فوقش شارژ ميخوره و قبض نجومي نمياد. درسته؟

3. این کاربر از Mohammad Aghaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پس شما توصيه ميكنيد كه حتما با سيم كارت اعتباري دانلود بكنيم و نه دائمي . فوقش شارژ ميخوره و قبض نجومي نمياد. درسته؟
    بله به نظرم سیم کارت دائمی بدبخت میکنه ادمو اگه این داستان رو بخان رو همه اجرا کنن. حالا من چرا تونستم ثابت کنم و پولمو بگیرم به این خاطر بود که زمان های قطع دانلود بیدار بودم و شکایت کردم 195 وگرنه از همراه اول نمیشه پول گرفت

5. 2 کاربر از amirdiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کسی جواب سوالم رو می دونه دریغ نکنه.
    اینترنت گوشیم ( نوترینو) هر دفعه که باز و بسته می کنم آی پی ش تغییر می کنه. از تهران وآمل و کیش و اهواز گرفته تا چین و رومانی و دبی
    الان دقیقا برای رفع این مشکل باید چی کار کنم؟ من از گوشی به عنوان هات اسپات استفاده می کنم روی لپ تاپ و مشکلی که هست روی آی پی های خارجی از بعضی خدمات سایت های داخل ایران نمی تونم استفاده کنم.
    قبلا چنین مشکلی نداشتم.

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

كسي مشكل وصل نشدن به ٤جي رو نداره؟
    چند روزه كه اصلا وصل نميشه

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

کسی جواب سوالم رو می دونه دریغ نکنه.
    اینترنت گوشیم ( نوترینو) هر دفعه که باز و بسته می کنم آی پی ش تغییر می کنه. از تهران وآمل و کیش و اهواز گرفته تا چین و رومانی و دبی
    الان دقیقا برای رفع این مشکل باید چی کار کنم؟ من از گوشی به عنوان هات اسپات استفاده می کنم روی لپ تاپ و مشکلی که هست روی آی پی های خارجی از بعضی خدمات سایت های داخل ایران نمی تونم استفاده کنم.
    قبلا چنین مشکلی نداشتم.
    چین دبی که نباید باشه ببینید گوشیتون قند شکن روش نیست؟ شاید هم ویروسی شده و به سرور خارج وصل شده که ویروس ترافیک شمارو انتقال بدن به سرور خارج
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برید وبسایت بالا در نوار جستجو فقط کافیه سرچ رو بزنید ببینید ارایه دهنده ip تون کی نوشته باید نوشته باشه notrino اگه سرورای فیلتر مثل facebook.com باز نشه صفحه فیلترینگ رو بیاره بالا خب معلومه رو نت ایران هستین

9. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

كسي مشكل وصل نشدن به ٤جي رو نداره؟
    چند روزه كه اصلا وصل نميشه
    خود همراه اول میگه که 4g مون در حالت تسته پس این چیزا فعلا طبیعیه

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالب هست من یک خط ثابت ۹۱۲ دارم ک تو خونه بصورت فول lte آنتن میده ، در حالیکه وقتی بصورت دستی میزارم رو 3G هیچ سیگنال 3G یی پیدا نمیکنه و میره رو E !!!

در کل وضعیت LTE در حدی خوب بود ک رفتم یک سیم اعتباری جدید (usim 4G/LTE) گرفتم برای دانلود ، ولی الان با این سیم جدید فقط 3G رو بصورت فول آنتن دارم و اصلا 4G نمیاد !!

هم با گوشی (آیفون 6+) و هم مودم (mr200) تست کردم و نتیجه یکسان بود !! کلا این همراه اول همه چیش عجیب غریبه !!

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چین دبی که نباید باشه ببینید گوشیتون قند شکن روش نیست؟ شاید هم ویروسی شده و به سرور خارج وصل شده که ویروس ترافیک شمارو انتقال بدن به سرور خارج
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برید وبسایت بالا در نوار جستجو فقط کافیه سرچ رو بزنید ببینید ارایه دهنده ip تون کی نوشته باید نوشته باشه notrino اگه سرورای فیلتر مثل facebook.com باز نشه صفحه فیلترینگ رو بیاره بالا خب معلومه رو نت ایران هستین
    ممنون
    قبل تر روی گوشی استفاده کردم ولی پاک کردم.
    تو این سایت isp رو زده New Service 4G که فکر کنم می شه همون مخابرات و شهر رو هم تهران ولی منطقه رو اشتباه زده. هر دفعه که وصل می شم یه IP جدید درست می کنه که فکر می کنم به خاطر دینامیک بودنشه.
    حالا این زیاد مهم نیست. مشکل این جاست که تو سایت whatip همین IP رو که یه کشور دیگه می زنه ( و من مثلا بعضی سایت های داخل ایران رو نمی تونم باز کنم و باید ریست کنم تنطیمات اینترنت گوشی رو)! یعنی دو تا سایت یه ip رو دو جای مختلف می زنن.
    الان اگه گوشی ویروسی شده باشه اگه به عنوان مودم برای لپ تاپ یا موبایل دیگه استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟
    راه حل تون برای این که از شر این موضوع خلاص بشم چیه؟ ( یک بار apn جدید ساختم افاقه نکرد و برگشت به تنظیمات کارخانه هم فکر نکنم کمکی کنه)

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

ممنون
    قبل تر روی گوشی استفاده کردم ولی پاک کردم.
    تو این سایت isp رو زده New Service 4G که فکر کنم می شه همون مخابرات و شهر رو هم تهران ولی منطقه رو اشتباه زده. هر دفعه که وصل می شم یه IP جدید درست می کنه که فکر می کنم به خاطر دینامیک بودنشه.
    حالا این زیاد مهم نیست. مشکل این جاست که تو سایت whatip همین IP رو که یه کشور دیگه می زنه ( و من مثلا بعضی سایت های داخل ایران رو نمی تونم باز کنم و باید ریست کنم تنطیمات اینترنت گوشی رو)! یعنی دو تا سایت یه ip رو دو جای مختلف می زنن.
    الان اگه گوشی ویروسی شده باشه اگه به عنوان مودم برای لپ تاپ یا موبایل دیگه استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟
    راه حل تون برای این که از شر این موضوع خلاص بشم چیه؟ ( یک بار apn جدید ساختم افاقه نکرد و برگشت به تنظیمات کارخانه هم فکر نکنم کمکی کنه)
    دقیق که مثل gps یا گلوناس نباید عمل کنه خیابون کوچه رو هم بزنه در حد کشور هم بگه ایرانه و isp هم تو db-ip درست نشون میده فک نکنم مشکلی باشه
    پس شما از whatip چک میکردین .. طبیعی هست این مشکل من هم روی صبانت وقتی رنج عوض میشه کلا تو تلگرام دیگه پیش شماره بصورت پیشفرض ۹۸ نمیشه میره رو رومانی و تو سایتای دیگه چک ایپی کشور رومانی میزنه کلا انگار از رومانی وارد میشین ولی اینطوری نیست .
    یه سری بلوک ایپی ها قبلنا دست کشورای دیگه بوده فروخته شده یا خریداری شده اینطوری میشه طبعی هست سایتا دیتابیس خودشونو دیر اپدیت میکنن اینطوری میشه
    البته این مشکل نیست و ی چیز طبیعی هست

14. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. blackbird

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •