من یه پلیر دارم که صدای گرمی داره . این ارفون راضی کننده و سِت هست باهاش ؟ یعنی صدای معقولی داره ؟ من به جزییات صدا و همچنین بلندی صدا خیلی اهمیت میدم . بیشتر هم پاپ ( خارجی و ایرانی ) گوش میدم + رپ و هیپ هاپ . دنس هم اندکی .
من یه پلیر دارم که صدای گرمی داره . این ارفون راضی کننده و سِت هست باهاش ؟ یعنی صدای معقولی داره ؟ من به جزییات صدا و همچنین بلندی صدا خیلی اهمیت میدم . بیشتر هم پاپ ( خارجی و ایرانی ) گوش میدم + رپ و هیپ هاپ . دنس هم اندکی .
در ادامه پیغام خصوصی:
به نظرم بهرین برند برای هیپ و سافت راک Audio Technica هست چون بیس عمیق و کمی قوی و با کنترل خوب داره و از طرف دیگه به خاطر جادوگری Soundstage رویایی این برند حتی در هدفونهای ارزان قیمتش میشه لذت 10 چندان از موسیقی به خصوص این دو زیر سبک رو برد
اغلب دوستداران این قبیل سبکها چندنا حرفه ای گوش نمی کنند چون سبک های چندان حرفه ای نسیتند و معمولآ صداهای مستر شده این سبکها معمولآ خیلی Soft و با کمترین جزییات هست و از این گذشته کیفیت پایین تراکها مزید بر علت
Soft بودن صداها یک امتیاز خوب برای انتخاب هدفون ارزان قیمت در نظر گرفته میشه چون عدم وجود جزییات چشمگیر توجیحی منطقی برای خرید یک هدفون گران قیمت و حرفه ای نیست چون صدای یک هدفون ارزان و گران قیمت تفاوتی متناسب با اختلاف هزینه اونها نداره و حتی ممکنه تفاوت به گوش یک کاربر حتی قابل درک هم نباشه در حالیکه شنیده میشه
Audio Techncia هر چند که برند متخصص الکترونیک مثل Denon نیست اما می تونه به عنوان یک رقیب اصلی اون رو در نظر گرفت و بر خلاف سلطان الکترونیک، Denon ، این برند ما رو با تعداد زیادی انتخاب و مناسب کاربرد پشتیبانی می کنه اگر چه موجودی حال حاضر بازار خالی از همه چیز ما چندان چشمگیر نیست ولی می تونه به عنوان پر کننده رنج قیمت و کاربرد در سطح بالای آماتوری تا اوایل سطح حرفه ای در نظر گرفته بشه مثلآ جایی که برندها در تلاش برای بدشت آوردن سود بیشتر با اضافه کردن صفرهای قیمت محصولاتشون هستند Audio Technica با کمترین قیمت ممکن هدفون روانه بازار مصرف از آماتور گرفته تا سطح بالای حرفه ای میکنه و این یک امتیاز بزرگ برای مایی خواهد بود که بودجه محدودی برای انتخاب مناسب کاربرد خودمون داریم
از بین انتخابهای شما که عنوان کردید به نظرم M30 در رنج بودجه شما می تونه یک انتخاب خوب باشه این مدل به نوعی ورژن کوچک شده با تمام خصوصیات M50 فقید هست هم از نظر بیس و هم مید و هم های و از همه مهمتر برای یکی دیگه (خودم) Soundstage این هدفون هست که دست کمی از M50 نداره البته همچنان برام سوال هست که چطور این برند تونسته با این قیمتهای پایین در مقایسه با برندهایی که نمی شه گفت رقیب ولی برندهای بزرگتر ، همچنین Soundastge خوبی رو عرضه کنه
هر چند که این استایل مناسب کاربرد خارجی نیست ولی می تونه توی خونه یک هدفون بسیار خوب در کنار اون کلکسیون هدفونهایی که دارید باشه البته با استفاده لذت بخشتر
در آخر هدفونهای این برند اغلب راحت و استفاده طولانی مدت از اونها مورد اذیت کاربر نیست ولی همه کاربرها مثل هم نیستند و اگر شما جزوء اکثریت باشید مطمئنن با مورد خاصی مواجه نخواهید شد
از این به بعد پستهای گزینشی رو ادامه میدم نه به خاطر سلیقه بلکه به خاطر اونکه اون پست بهانه ای برای توضیح دادن چیزی یا موضوعی باشه که یادگرفتنش برای ما مفید باشه امیدوارم بقیه از من نوعی دلخور نشن چون:
هیچ برندی برتر نیست
هیچ هدفونی برنر نیست
هیچ کاربردی برتر نیست
هیچ ابزاری برتر نیست
هیچ کاربری برتر نیست
چون هر چیزی یا کسی یا . . . در جایگاه خودش برتر خواهد بود و مقایسه ما صرفآ جنبه فان یا تفریحی از بین بهترین هاست
شما هم موفق باشید.
بسیار خوب. پس باید یه باره دیگه تحقیق رو شروع کنین با توجه به بودجه بازار.
فعلا با توجه به بودجه و نیازتون میتونین klipsch image s4 رو امتحان کنین که به قیمت خیلی خوبی موجود هست .AKG Q350 Quincy Jones. klipsch s5.اینها رو هم یه نگاهی بهشون بندازین.البته اگه بتونین akg ip هم پیدا کنین مورد تایید اساتید هست.
موفق باشین
کمپانی های زیادی هد فون های گرون تولید میکنن ولی این کمپانی با توجه به قیمتش تو خارج البته بهترین کیفیت رو ارائه میکنه تا جایی که میدونم خیلی ها تو خارج از این استفاده میکنن و قیمتش هم براشون مناسبه تو ایران نیست اصلا باید وارد کنیم
راستش من خودم هنوز پلیری که صدای گرم داشته باشه امتحان نکردم و منتظرم امپ lyr رو برای اولین بار امتحان کنم که بگفته اقا رضا صدای گرمی داره.شما برای اینکه به جواب سوالات حرفه ای در باره هدفون و صدای اون برسید با اقا رضا مشورت کنین.
آقا رضا که جواب ما رو نمیدن !
رضا جون با توجه به این حرفا :
در مورد این دوتا ارفون هم توضیح بدین و بگین که بین اینا بیشتر کدوم به کار من میاد ؟یه ارفون معرفی کنید که با پلیر هایی که صدای گرم دارند مچ باشه و جزئیات صدا رو خوب پخش کُنه و بلندی صدا ـشم خوب باشه .
الان ep-630 دارم یکی از خواسته هایی که دارم رو برآورده نمیکُنه ( یعنی پخش صدا با جزئیات )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
یا اینکه تو ایران چیز معقول تری پیدا میشه که با صدای گرم پلیر من مچ باشه ؟ مثلاً t-jays three چطوره ؟
دوستان دیگه هیچ نظری ندارن؟
راستیتش دیگه جاییو به پویایی اینجا پیدا نکردم تا سوال کنم
یکی از دوستان MM 100 رو پیشنهاد داده بودند
دیگه کسی پیشنهادی نداره؟
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو تاپیک دیگه یه لیستی از برندهای معتبر گذاشتن،واسه هندزفری ها هم این لیست صادقه؟
تو برند سونی،چیزی که من میخوام هست؟
مرسی
با سلام
سنهایزر چند تا مدل نزدیک به بودجه شما داره می تونین از شرکت نامداران استعلام کنین.
لیستی که اقا رضا برای هدفونهای معتبر دادن هر کدوم تویه مدلهاش به اخرش حرف i اضافه شده باشه کنترل تالک داره یا همون میکروفون و چند کلید کلی برای پاسخ گویی به مکالمات و تنظیمات دستوری پخش موسیقی.
باور کنید هیچ فرقی برام نمیکنه فقط چون فرصتم کمه و دوست دارم تا بقیه دوستان هم جای فعالیت براشون باشه کمی کمتر پست میدم و اون هم به بهانه گفتن چیزهایی که فرصتش پیش نیومده و فقط به خاطر اینکه:
همه با هم از تجربه هم استفاده کنیم نه اینکه یکی جواب همه رو بده پس یاد گرفتن چی میشه؟
مثلآ چقدر جالبه که ازتون بپرسن چرا این هدفون رو انتخاب کردی اما جواب قانع کننده ای برای این سوال ساده نداشته باشید حالا چطور سرخودمون کلاه بزاریم جای خود داره
پس سعی کنیم اول یاد بگیریم بعد انتخاب، هر چند که حتی بدون هیچ آموزشی هم می شه انتخاب کرد یا برامون انتخاب کنند اما این چه فایده ای داره؟
====================
انتخاب 315 به نظرم زمانی می تونه خوب باشه که در دسترس باشه و با افزایش قیمت دلار کمی پیشنهاد دادن مشکل شده ولی پیشنهاد می کنم اگه آشنایی از خارج براتون خرید می کنه به جای 215 مدل 315 رو انتخاب کنید که با کیفیت تر هست ولی در غیر اینصورت 215 بی شک بهترین در رده قیمت خودش هست
موجودی بازار ما اگه شتباه نکنم IE8 , IE7 هست که با کاربرد شما هماهنگ هستند ولی نه با بودجه شما ولی چون به شخصه t-jays three رو تست نکردم نمی تونم نظر درستی به شما بدم ولی این برند جوان ارزانترین جزییات صدا رو در بین برنده ها داره و اینجا هم موجود هست ولی تا جایی که اطلاع دارم به طور کلی صدای این برند کمی های ضعیف داره و احتمالآ جزییات در فرکانسهای بالا بسیار کمتر از مید باشه هر چند که برتری این برند در مید پرجزییات هست
در آخر برای سورس با صدای گرم، هدفون با صدای گرم انتخاب نمی شه چون گرمی + گرمی = یه صدای بسیار بد
و برای اینکه یک Setup خوب داشته باشیم بهترین انتخاب یک هدفون با صدای سرد و البته نهایتآ با صدای مانیتور نیاز هست که سردی صدای هدفون + گرمی صدای سورس = یک صدای طبیعیتر از نظر Tonalbalance(به معنی یکدستی و هم توان بودن تمام صداهای در سه محدوده یا دسته بندی صوتی مثل بیس و مید و های)
و خارج از بحث:
صدای گرم یعنی صدایی که مید اون قوی تر از حالت طبیعی باشه همینطور بیس اون کمی و فقط کمی بیشتر از حد طبیعی ولی های در این نوع صدا به شدت دچار افت هست یعنی با بسته شدن های باعث می شوند اون تیزی صداها یا هارمونیک ها یا انعکاسهای طبیعی و یا ترکیبات مختلف فرکانسها که فرکانسهای بالایی رو تولید میکنند که گاه خوشایند برای یک شنونده نیست، حذف یا کاهش داده شوند
ولی صدای سرد دقیقآ برخلاف صدای گرم هست اولین مورد اینه که های باز هست تا بینهایت این یعنی جزییات در High-mid به بالا و مید فلت تر هست ولی گاهی با توان کمتر از حالت طبیعی و بیس هم معمولآ دچار افت شدید می شه و اون impact (احساس ضربه صدای بیس) و عمیق بودن در صدای گرم رو نداره و ممکنه برای بسیار از سبکها این صدا مناسب نباشه ولی در بهترین شرایط میشه به بیس متعادل دست پیدا کرد ولی نه به نوع و جنسی که در صدای گرم وجود داره
به شخصه صدای سرد رو بیشتر دوست دارم ولی خیلی ها برخلاف این نظر از صدای گرم لذت می برند چون موزیکالیتی در صدای گرم به مراتب بیشتر از صدای سرد هست ولی چیزی که در صدای گرم به سختی شنیده خواهد شد جزییات در فرکانسهای بالای مید هست البته این رو در نظر داشته باشیم که اغلب صدا های وسائل یا ابزارهای موسیقی معمولآ فرکانسهای پایینی در حد 4 کیلوهرتز دارند البته استثناء هایی هم وجود داره ولی برای شنیدن تمام فرکانسهای تولیدی این ابزارها و یا وسائل موسیقی نیازی به هدفون با صدای سرد نیست ولی . . .
در آخر آخر معمولآ میان سالها بالای 40 سال از صدای گرم بیشتر خوششون میاد چون بیس قوی اون براشون طبیعی به نظر میرسه و های هم که متاسفانه به خاطر افول یا افت طبیعی شنوایی یک انسان که به طور روزانه در حال افت هست چیز زیادی ازش شنیده نمیشه که حالا بخاد با جزییات باشه یا . . .
و صدای سرد هم طرفداراش بسیار کمتر هستند چون اغلب عدم رضایت کافی از بیس که بخش بسیار مهمی از فرکانسهای صوتی یک تراک موسیقی هست، باعث دلزدگی اونها می شه و معمولآ اولین گام به سمت صدای گرم اونها می شه یک هدفون مانیتور که شاید تا آخر عمر با همون صدا سر کنند
در آخر تر:
صدایی بهترین هست که همون صدایی باشه که هنگام تولید یا شنیدن اون احساس کنید که در لحظه ایجاد صدا قرار دارید
شما هم موفق باشید
ممنون دوست عزیز که پاسخ دادین
منظور من این لیست بود:
منظور شما هم همین هس؟AKG
Audio Technica
Audeze
BeyerDynamic
Bose
Denon
Earsonics
Etymotic
Fischer Audio
Grado
HiFiman
JH Audio
Klipsch
Koss
Monster
Sennheiser
Shure
Sleek Audio
Sony
Stax
Ultimate Ears
Ultrasone
Westone
Woodees
Yuin
اساتید دیگه نظری ندارن؟
سونی تو این مدلی که من میخوام حرفی واس گفتن داره؟
مثه اینکه سنهایزر یه سروگردن بالاتره،درسته؟
Last edited by alone one; 18-01-2012 at 23:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)