تو همون fsquirt.exe گزینه Receive Files رو بزن و با گوشی سرچ کن اسم پی سی رو بفرست...
خوش به حالت،برا من که درست نشده...بلوتوث خارجی هم وصل کردم نمیشه!!!!!!!!
دیگه میخوام با سر بکوبم وسط کیبوردش.........![]()
تو همون fsquirt.exe گزینه Receive Files رو بزن و با گوشی سرچ کن اسم پی سی رو بفرست...
خوش به حالت،برا من که درست نشده...بلوتوث خارجی هم وصل کردم نمیشه!!!!!!!!
دیگه میخوام با سر بکوبم وسط کیبوردش.........![]()
دوستان اگر برا شما هم این مشکل بلوتوث هست حل شد...
یادتون باشه که وقتی این مشکل پیش اومد و گزینه Send To رو نداشتید،درایور بلوتوثتون رو از دیوایس منیجر آنیستال نکنید چون اثری نداره....
حتما سی دی درایور رو بذارید و به برنامه نصب اینتلش برید و وارد برنامه نصب بشید...
و Repair رو نزنید چون اثری نداره،گزینه آنیستالش رو بزنید تا خودش پاک کنه...
بعد از ریست دوباره بلوتوث رو نصب کنید درایورش رو و میبینید که دوباره درست میشه...
اینم مد نظر قرار بدید که اگر با برنامه ای ریجستری رو پاک کرده باشید این اتفاق میافته!
این تجربه ای بوده و از جایی نگفتم،چون دیدم خودم سه چهار روز پیش رجیستری رو پاک کرده بودم و از اونموقع اینجوری شده بود...
موفق باشید...
دوستان ، بنده z570 دارم که فکر نمیکنم زیاد فرق داشته باشه با z500
نمیدونم چرا گرافیک کارت گرافیک دومیش نصب نمیشه
کسی دلیلشو میدونه
سلام دوستان میشه بگین این widi چیه؟توضیح مختصری در موردش بدین![]()
[QUOTE=alionly;8087189]خواهش میکنم
شما وقتی لب تابو خریدی یه سی دی تو کارتون بود اگه همشو نصب کرده باشی (برامه های توی سی دی ) دالبیرم داره شما یه بار امتحان کن
اون لینکه هم برای ویندوز 8.1 بود
ویندوزت چیه؟
شما اول باید درایور Intel HD Graphics رو نصب کنی،بعدم احتمال داره درایور انویدیاتون نصب نشه اونم باید ورژن آخر درایورش رو متناسب با سیستمتون بگیرید...
سلام به همه.من یه سوال داشتم که میشه روی z500 ویندوز 7 (64bit) نصب کرد؟ ممنون
سلام
بله میشه
فقط درایورهاش رو از سایت سازنده و مخصوص 7 بگیرید و نصب کنید
الیته بهترین کارایی و هماهنگی رو با وین 8 و 8.1 داره
سلام به همه.لطفا یکی کمکم کنه
من گرافیکم 740 انویدیا هستش.بازی کریسیس 3 رو به همراه دارتکس ورژن اخر-همه ی c++ها.کرک که روی خود دی وی دی هستش-اپدیت 332.21 برای گرافیکم رو نصب کردم.هیچ اروری ندارم اما وقتی وارد بازی میشم منو رو نشون نمیده و فقط صدا و موس هستش که رو صفحه ی سیاهه.از پوشه ی بین هم دی ار ال رو حذف کردم ولی جواب نداد-لطفا کمکم کنید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)