اگه گیرنده دیجیتال های مخصوص کامپیوتر رو میگید فکر نکنم به تی وی وصل شده چون نیاز به نصب نرم افزار خاص خودش رو داره
اگه گیرنده دیجیتال های مخصوص کامپیوتر رو میگید فکر نکنم به تی وی وصل شده چون نیاز به نصب نرم افزار خاص خودش رو داره
با سلام
ال ای دی الجی 42ln575s-ez دارای گیرنده های ----t,s,cرا به قیمت 2 تومن از بانه گرفتم .در مورد کد دهی برای کانل 3 و ورزش در ماهوارش کمک میخواستم.آیا راهی برای کددهی ماهوارش هست.کسی در اینخصوص تجربه داره.
سلام.
واقعا ممنونم به خاطر این راهنمایی هاتون.
ببخشید فقط من انقدر سوال میپرسم .
اگه اشکالی نداره بازم ازتون سوال داشتم.
پشت دستگاه سما av/in داره. آخه خیلی برام مهمه که داشته باشه. سایت خودش چیزی ننوشته .
و اینکه فیلمهای full hd با فرمت mkv رو با زیر نویس میاره. و حجیم ترین فیلمی که شما با دستگاه سما دیدید چند گیگ بوده.؟؟؟
واین که با MPEG-4 H ساز گار هست.؟؟؟
ببخشید تروخدا این همه سوال پرسیدما .
ممنونم بازم ببخشید .
در مورد ترتیب کانالها یه جا خوندم . LCN رو در حالت خاموش قرار بدید درست میشه.
میخواید شما هم امتحان کنید ببینید درست میشه؟؟؟؟
البته من اصلا نمیدونم سما قابلیت LCN رو داره یا نه.
راستس یه سوال دیگه سما قابلیت LCN رو داره. ؟؟؟
باز هم ، هم ممنون ، هم ببخشید بابت سوالات زیاد. آخه سما الویت اولمه.
Last edited by viyoona; 25-10-2013 at 21:57.
سلام.
بچه ها کسی در رابطه با دستگاه های ester t15 و محصولات تکتا و آیسن ۳D skyvisio و lumaxy 1009 اطلاعاتی داره بهم بگه.
خیلی ،خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.![]()
نظره دوستان در مورد این مدل چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Xvision 353
من یه مدل جدیدترش یعنی 242 رو گرفتم.فعلا که فقط از گیرندش استفاده کردم راضیم.البته بر عکس 353 کابل hdmi نداره.
با درود به همگی
لطفا مدلهای پدر و مادر دار که گارانتی خوب هم داشته باشند و کامل باشند را معرفی کنید.قیمت اصلا مهم نیست .
ممنون
خاهش
ورودی av منظورتون هست ؟! خروجی av داره و سه تا فیش رنگی دیگه که اسمشو نمیدونم که اونا هم خروجی هست
فول اچ دی فیلم امتحان نکردم ولی یه موزیک ویدیو امتحان کردم اورد با زیر نویس
من زیاد فیلم باهاش ندیدم ولی یادمه یه بار یکی از کاربرا گفته بود تو فایل های بالای دو گیگ مشکل داره که چند وقت بعد یه آپدیت دادند واسش که ایشون میگفت مشکل حل شد
تنها مشکلش در پخش mkv همون کمی صدا در بعضی از فایل ها هست که شاید در برند های دیگه هم باشه
چند تا فیلم 3 - 4 گیگی دارم اچ دی یا فول اچ دی هست سعی میکنم امتحانش کنم خبر شو بدم
mpeg ی که شما میگید رو هم نمیدونم امتحان نکردم
چینش کانال ها هم چند روش داره که من فکر کنم همه رو امتحان کردم ولی باز هم هیچی ،
242 جدیدتره؟
بله دوست من.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)