تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 565 از 602 اولاول ... 65465515555561562563564565566567568569575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,641 به 5,650 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان یک سوال دارم که شاید خیلی به اینجا مربوط نباشه اما بی ربط هم نیست! برای اندروید چه پلیری نصب کنم که بهترین بازده و اکولایزر حرفه ای داشته باشه ؟
    با اجازه جناب rave
    به نظرم الان برنامه hf player از شرکت معظم له onkyo که البته رایگان هم هست بهترینه.
    بعدش usb audio player که البته 8 دلار قیمتشه.
    هر دو برنامه قابلیت پلی dsd رو دارند و میتونن flac رو با نرخ بین ریت بالا پلی کنند.
    مثلا من یک سری اهنگ flac از سانتانا دارم با نرخ 1000k که وقتی با گوگل موزیک و یا سامسونگ پلیر پخش میکنم گوشی نوت 4 ام با اون هم ادعای پردازنده قفل میکنه ولی هر دو برنامه بالا به صورت عادی و با کیفیت بالا اونرو پلی میکنند.
    ضمن اینکه اگر از dac استفاده میکنید و ورژن اندرویدتون زیر 4.4.2 هست فقط این دو برنامه قابلیت ارسال صدا بر روی پورت usb را دارند.

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

2. 3 کاربر از byasini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان یک سوال دارم که شاید خیلی به اینجا مربوط نباشه اما بی ربط هم نیست! برای اندروید چه پلیری نصب کنم که بهترین بازده و اکولایزر حرفه ای داشته باشه ؟

با اجازه اقای rave.
    این دومین باریه که این جواب رو مینویسم نمیدوم بار اول کجا رفت.
    بهترین پلیر در حال حاضر hf player از شرکت onkyo هست که در گوگل پلی موجوده و رایگانه و قابلیت پلی dsd و flac در بیت ریت های بالا رو داره.
    بعد از اون usb audio layer که 8 دلار قیمتشه.
    من یک سری flac با بیت ریت 1000k دارم از سانتانا که گوگل موزیک و پلیر سامسونگ روی نوت 4 من با اون هم ادعای سی پی یو هنگ میکنن موقع پلیشون ولی خر دو برنامه بالا به راحتی اون فایلها رو پلی میکنن.
    در صمن اگر اندروید 4.4.2 به پایین دارید فقط این دو برنامه قابلیت ارسال صدا روی usb رو دارند.

4. این کاربر از byasini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ice-man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    من دنبال یه هدفون بیسیم میگردم که دستگاه فرستنده جدا داشته باشه و فیش معمولی بخوره (از همین 3.5 میلی ها که به گوشی ها و همه دستگاهها میخوره و به عنوان خروجی صدای هدفون استفاده میشه)
    یعنی مثلا بشه زد به تلویزیون بعد کندش و زد به رادیو قدیمی و بعد هم به کنسول بازی (منظورم اینه مهم نباشه به چه دستگاهی وصلش کنی)
    ممنون میشم راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه HusseinR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام و درود
    به نظر شما اختلاف قیمت و صدای hd800 با hd700 اونقدر توجیه پذیر هست که بشه رو خریدش تاکید کرد؟
    تصور کنید مصرف کننده بی تجربه نباشه اما تجربه اش اندک باشه.
    فرض کنیم از آمپ لامپی بین یک تا دو ملیون و دک همین حدود قیمت استفاده بشه.
    فایل های موزیک غیرفشرده است.
    سپاس بسیار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام و درود
    به نظر شما اختلاف قیمت و صدای hd800 با hd700 اونقدر توجیه پذیر هست که بشه رو خریدش تاکید کرد؟
    تصور کنید مصرف کننده بی تجربه نباشه اما تجربه اش اندک باشه.
    فرض کنیم از آمپ لامپی بین یک تا دو ملیون و دک همین حدود قیمت استفاده بشه.
    فایل های موزیک غیرفشرده است.
    سپاس بسیار
    بله اختلافش زیاده. باور کنید اون قیمت رو به راحتی توجیه میکنه.
    البته اصلا از t1 بیرداینامیک هم غافل نشید. در بعضی review ها به مراتب از hd800 بهتره. من هم صداش رو بهتر میدونم ولی با این وجود hd800 ساند استیج بهتری داری به طوریکه اجرای یک کنیرت موسیقی با کیفیت بالا دقیقا عین حضور در محله.
    دیدم که در logicaudio پیغام زده بودی من هم با اقای نجفی خودم قبلا مثل شما صحبت کرده بودم به نظرم پسر خوبی پیومد چند به شما قیمت داد؟

8. این کاربر از byasini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه HusseinR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مرسی دوست خوبم
    راستش هزینه راه اندازی و آمپ و دک HD800 خیلی بالا میفته و به آمپ هم حساسه. حتی ممکنه با یه آمپی صداش بد بشه. برا همینم تصمیم گرفتم با هزینه کمتر HD700 رو انتخاب کنم اما کامل درایوش کنم.
    قراره فردا برام قیمت بگیرن. بله ایشون واقعا خیلی گلن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مرسی دوست خوبم
    راستش هزینه راه اندازی و آمپ و دک HD800 خیلی بالا میفته و به آمپ هم حساسه. حتی ممکنه با یه آمپی صداش بد بشه. برا همینم تصمیم گرفتم با هزینه کمتر HD700 رو انتخاب کنم اما کامل درایوش کنم.
    قراره فردا برام قیمت بگیرن. بله ایشون واقعا خیلی گلن.
    انشا الله که موفق باشید. همونطور که گفتم از t1 هم غافل نشو ولی خوب قیمتش خیلی اززون نیست هم اندازه hd800 در میاد

11. این کاربر از byasini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من یکی از مدلای سری XBA سونی می خوام بگیرم ولی پیدا نمیشه هیچ جا کسی جایی دیده بگه منم برم بخرم؟
    در ضمن مدلای XBA-1 یا XBA-s65 رو می خوام چون مدل های دیگش قیمتش سر به فلک میکشه مثلا XBA-4 قیمتش 400 دلاره حالا خودتون حساب کنین.
    خونمونم مشهده ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام من بین دو مدل هندسفری بلوتوث sony sbh20 و jabra step موندم میخواستم بدونم کسی از دوستان پیشنهادی داره یا اینها را تست کرده(بیس صدا برام مهمه)
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام من بین دو مدل هندسفری بلوتوث sony sbh20 و jabra step موندم میخواستم بدونم کسی از دوستان پیشنهادی داره یا اینها را تست کرده(بیس صدا برام مهمه)
    فکر کردن نداره دوست عزیز سونی رو انتخاب کنید. جبرا با وجود اسم زیاد همبشه یک سری مشکلات با بلوتوث داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •