نه خیالت راحت میشه خوند. کاری هم به مطب و بینارستان و داروخانه نداره.
شما فقط ارتش نمیتونی بخونی که اونم تو خود دفترچه نوشته کسانی که معافیت پزشکی دارن نمیتونم در دانشگاه علوم پزشکی ارتش درس بخونن.
نه خیالت راحت میشه خوند. کاری هم به مطب و بینارستان و داروخانه نداره.
شما فقط ارتش نمیتونی بخونی که اونم تو خود دفترچه نوشته کسانی که معافیت پزشکی دارن نمیتونم در دانشگاه علوم پزشکی ارتش درس بخونن.
سلام. من از چند تا دانشجو درباره رشته مهندسی شیمی دانشگاه اصفهان سوال کردم میگن که تقریبا در سطح دانشگاه صنعتی اصفهانه .نظر شما چیه؟ممنون
سلام
زیاد گیر نده اصلا خوب نیست فردا که وارد بازار کار شدی وقتی به این روزات فکر کنی خنده ات میگره
حالا حسن کچل یا کچل حسن چه فرقی میکنه![]()
من 2ماه پیش هم اطمینان دادم به شما که هیچ مشکلی نیست الان هم اطمینان میدم اگه خدایی نکرده 2ماه دیگه هم به شک افتادین اون موقع هم اطمینان میدم به شما![]()
سلام بچه ها
من امروز رفتم شیراز واسه ثبت نام و الان برگشتم خونه...
محل ثبت نام که خیابون ساحلی بود...
ساعت 2 مملو از بچه هایی که برای ورود اومدن... وضعیت انتظامات افتضح بود...یه در باز میشد ملت مثل گله گوسفند همدیگه رو حل میدادن... باورم نمی شد اینا قراره دانشجو های دانشگاه شیراز بشن...(من دیروز رفته بودم با یکی ثبت نام آزاد بوشهر جمعیت 3 برابر بود اما همه مثل آدم های با فرهنگ رفتار می کردن)... واقعا اون صحنه ها نظرم رو عوض کرد حالم بهم خورد... اما خب چه باید کرد!!!
خلاصه با هزار مدل مکافات بلاخره کارت دانشجوییم رو گرفتم... تمام کارهای ثبت نام اینترنتی هم باز انجام دادم...آخر نفهمیدم این ثبتنام اینترنتیه چه صیغه ای بوده![]()
واسه خوابگاه هم 83 تومن گرفتن و یه کارت صادر کردن که توش زده خوابگاه مفتح اتاق 607(جام لو رفت از هفته دیگه بچه های پی سی میان پیشم) راسته میگن اتاق های شماره فرد ویو بهتری داره
؟؟؟
5 تومن هم بابت ثبت نام داوطلبانه اجباریدر تعاونی دانشگاه شیراز گرفتن
در آخر هم با چند نفر جدید آشنا شدم که ارشد شهرسازی می خوندن و خیلی ازش تعریف میدادن و گفتن شک نکن که بهترین رشتست...
یه کارت نوبت تشکیل پرونده سلامت روان دادن که باید تو 20 مهر به آدرسی که دادن برم
یه اردو ویژه برادران هم تو 15 مهر گذاشتن که ننوشته به کجا!؟!؟!؟کسی نمی دونه؟
یه کتاب هم دادن که قوانین و ... دانشگاه شیراز توشه...
مثلا یکی از قوانین خوابگاه ها:دانشجویان موظف اند که لباس های زیر خود را به دور از انظار عمومی نگهداری و خشک کنند
راستی گفتن خوابگاه رو باید تا سوم تحویل بگیرید وگرنه واگذار میشه...
من شنیدم که از طبقه 8 به بالا وایرلس داره خوابگاه مفتح..راسته؟؟؟من طبقه چندمم؟؟!؟!!؟!
سلام
شما کدوم شهر هستین؟
در مورد خوابگاه شما تو دفترچه چی نوشته بود؟
وقتی برای خوابگاه ثبت نام کردم به من گفتن بعدا بهتون زنگ میزنیم ولی از ترم بالایی ها سوال کردم گفتن میدن حالا چطور به شما همون روز اول گفتن تحویل میدن؟(البته دانشگاهمون فرق میکنه.)
دوستان این کپی برابر اصل برای چیه ؟ یعنی من میتونم کپی گواهی موقت قبولی پیش دانشگاهی و دیپلم رو برابر اصل کنم و به دانشگاه ارائه بدم ماجراش چیه ؟
دانشگاه ما که توی هر فرآیند ثبت نام با یه مهر خودش مدارک رو کپی برابر اصل میکرد!
کپی کارت ملی و شناسنامه و مدارک تحصیلی رو که تحویل میدادیم همونجا خودش برابر اصل میکرد!
ولی اصل مدرک پیش و ریز نمرات پیش رو هم گرفت و گذاشت رو پرونده!
من خبر نداشتم دانشگاه این کارو میکنه خودم کپی برابر اصل کرده بودم از دفاتر اسناد رسمی!
بچه ها منم امروز رفتم ثبت نام کردم فقط جایی که رفتم برای ثبت نام یکم شهرش برته اینترنت برسرعت که برای اجاره ای ها نمی دن وایرلس هم فقط دانشگاه داره ولی من یه چیزه دیگه به ذهنم رسید گفتم بگم بچه ها هم بدونن که البته از منم بهتر می دونین!
اینترنت gprs ایرانسل تنها راه شماست که اگه بسته هاشو بگیرید 2 گیگ برای یه ماه 10 تومن میشه که وافعا خوبه.کسی خواست بره سایت ایرانسل نوشته.خدا خیرشون بده به یاد ما دانشجوها هم هستن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)