کی گفته پایانش مسخرست ؟ شاید از نظر شما مسخره باشه . اما به نظر من کاملا منطقی . کسی که خیانت میکنه چطوری نیاد رومنو بکشه ؟ البته میشه جلوگیری کرد ازش ...
کی گفته پایانش مسخرست ؟ شاید از نظر شما مسخره باشه . اما به نظر من کاملا منطقی . کسی که خیانت میکنه چطوری نیاد رومنو بکشه ؟ البته میشه جلوگیری کرد ازش ...
عزیز داستان بازی رو که نمیگم !
من از هر 2 طرف بازی رو تموم کردم .
آخر هر 2 تا وقتی سوار هلیکوپتر میشم ، وقتی میچرخم زاویه دوربین نمیچرخه !
اصلا نمیتونم اون هلیکوپتر رو دنبال کنم .
ولی حالت عالی اینطوری نیست .
نمیدونم چرا اینطوریه .
ولی به هرحال پاک شد !
راهی هست که بشه win xp 64 بیتی sp2 رو به win xp 64 بیتی sp3 تبدیل کرد ؟ چون من ویندوزم win xp 64 بیتی sp2 و میگن بازی روش اجرا نمیشه.
با سلام.سيو مرحله weekend at florians رو اگر كسي بزاره ممنون ميشم.ويندوز xp-sp3.
سلام . دو سوال دارم :
1 - هلکوپتر کجا میتونم گیر بیارم ؟
2 - چجوری میتونم موبایل جدید بخرم ؟ تو اینترنت گشتم نبود . فق زنگ موبایل جدید میداد .
1-تو مراحل بعد خودتون گیر میارین.
2-اینم توی یک مرحله باز میشه که موبایلتون عوض میشه و قابلیت عکس گرفتن و تغییر زنگ و تم به وجود میاد.
موفق باشید.
بله در یک مرحله p.l.a.y.b.o.y x بهتون یه موبایل جدید میده .
با سلام.سيو مرحله weekend at florians رو اگر كسي بزاره ممنون ميشم.ويندوز xp-sp3.
اگر 2-3 مرحله قبل هم بود بزاريد.عجرتون به امام حسين.
مشکل من حل شد. برای رد کردن اون قسمت space را با tab عوض کردم.تند تند فشار دادن tab راحت تر از space بود و با این کار از هلیکوپتر بالا کشید.
کلا بازی خوبی بود. از نظر گرافیک و پیاده سازی شهر و ... عالی بود ولی از خیلی از جهات دیگه(مثل داستان بازی) می تونست بهتر باشه.
سلام بچه ها من یه چند تایی مشکل با این بازی دارم :
1 ــ چه جوری میشه از توی اینترنت دوست پیدا کرد چون من رفتم توی love-meet.net نتونستم با کسی ارتباط بر قرار کنم
2ــ من یک لباس فروشی بیشتر نتونستم پیدا کنم لطفا ن بگید باید کجا برم .
3 ــ او زن هایی که گوشه خیابان وایستادند من که سوارشون میکنم با آنها میتوان چه کار کرد ؟؟
4 ــ آیا منم میتونم این ماشین های دیگه چراغ راهنما روشن کنم ؟
5 ــ چه جوری میشه فهمید که بازی به جند درصد رسیده؟؟؟
با تشکر از همه ی دوستان .
Last edited by Mohammad King; 11-01-2009 at 14:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)