تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 565 از 4105 اولاول ... 6546551555556156256356456556656756856957561566510651565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,641 به 5,650 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه sunray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    آقا من یه سال الکی درسمو کش دادم تا سال دیگه بابام پنجاه و نه سالش تموم شه من معاف شم، حالا بعد از این همه سال، زدن قانونشو برداشتن. اگه اینطوری بشه همه برنامه هام به هم می ریزه.

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام
    زنگ زدم یگان خدمتی میگم کارت من حاضر نشد؟!میگه باید از طریق نیرو انتظامی شهرتون پیگیری کنی؟!
    نداجا چه ربطی به نیرو انتظامی داره؟!الان به نظر شما چی کار کنم؟کجا برم؟
    شما خدمتت تموم شد بهت کارت ندادن؟ شاید بخاطر اینکه نیروی دریایی هستی وگرنه
    توی ارتش قبل از اینکه خدمتت تموم شه تقریبا 2 ماه قبل از پایان خدمت کارتت میاد یگان تا هم فرمانده گردان امضا کنه و بهتم نشون میدن که ببینی غلط املایی مشکلی چیزی داره یا نه بعد برمی گردونن به ستاد لشگر بعد دقیقا همون روزی که تموم شدی کارت رو بهت میدن من فقط سپاه رو میدونستم که 2 3 ماه بعد ترخیص کارت می فرستن

3. این کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    زنگ زدم یگان خدمتی میگم کارت من حاضر نشد؟!میگه باید از طریق نیرو انتظامی شهرتون پیگیری کنی؟!
    ارتش چه ربطی به نیروی انتظامی داره؟ از کی پرسیدی؟
    زنگ بزن جای دیگه از کسی دیگه ای هم بپرس ببین دقیقا باید چیکار کنی. تو وقتی اعزام شدی به یه استان دیگه مال اون استان میشی و دیگه استان خودت مسئولیتی نداره.

5. این کاربر از Ra1den بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

زنگ بزن جای دیگه از کسی دیگه ای هم بپرس ببین دقیقا باید چیکار کنی. تو وقتی اعزام شدی به یه استان دیگه مال اون استان میشی و دیگه استان خودت مسئولیتی نداره.
    دوست عزیز ارتش ربطی به نیرو انتظامی نداره اما امور خدمت وظیفه مربوط به نیرو انتظامی هست

7. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید برگه سفید که میاد توش فقط محل اموزش نوشته شده یا محل خدمت هم ذکر شده ؟ من واسه پذیرش شهرستان اقدام کردم زنگ میزنم سپاه میگه انشا الله درست میشه !!! اول دی هم اعزاممه ... توی برگ سفید میزنند که پذیرش شدم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

1

سلام
    ارتش و سپاه قبلا 6 ماه مونده به پایان خدمت باید تکمیل پرونده میکردی و بعد مدارکت رو میفرستادن و اکثر اوقات قبل از اینکه خدمتت تموم بشه کارتت هم میگرفتی.

جدیدا دیگه کارت رو مثل قدیماش پست میکنن درب خونه ها.

البته کارتهای جدید به علت اینکه میخوان کارت هوشمند صادر کنن یه کم تاخییر رو دارن.

کارت من تقریبا 6 ماه طول کشید بعد از خدمت تا بیاد ازین کارتهای هوشمنده.
    اتفاق میخوام بپرسم این کارتهای هوشمند چه طوریه دقیقا! فقط با وارد شدن تو دستگاهش اطلاعات رو میفرسته یا RFID هم هست؟ و چه اطلاعاتی روش ذخیره شده؟

من برای پیگیری کارتم زنگ زدم و رفتم حتی تو یگان مسئولش نگاه کرد به لیست مرجوعی ها گفت کارتت رو فرستادن درب خونه یا تو راهه. بعد خواست برای پیگیری تلفنی هم بکنه که دیگه خط نداد! گفت برو نظام وظیفه و پیگیری کن .. رفتم نظام وظیفه زد تو سیستمش دید هیچی از من ثبت نشده به غیر از اسم و فامیل و یه عکس غیر نظامی!! در صورتی که من همه چیز رو تکمیل کرده بودم. بعد هم اخمو شد گفت به ما ربطی نداره و ما نمیتونیم پیگیری کنیم و باید بری پلیس +10 و اگه کارت حل نشد باید بری مرکز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اعصابم به هم ریخت ولی نه تنها چیزی بهش نگفتم و در مورد وظیفش نپرسیدم ، تشکر هم کردم ازش رفتم پلیس+10 اونجا یه خانومی بود گفت امکانات ما از نظام وظیفه خیلی کمتره و فقط میتونم بهت برگ سبز اعزام اولیه رو چاپ کنم بدم!! که اونم نداد!!! دوباره رفتم زنگ زدم یگان با یکی دیگه صحبت کردم اون گفت به خاطر کارتهای جدیده و چند هفته دیگه پیگیری کنم که دیگه اصلا دنبالش نرفتم تا بالاخره مامور پست خودش کارت رو آورد بهم داد. از کارتهای قبلی کوچیکتر اما قشنگتره و اطلاعات زیادی هم روش نیست.
    این همه هم به ما گفتن عکس با لباس بدون چروک و درجه مشخص و زاویه اینطوری بگیرین و هی رد کردن حالا فقط کله سرباز رو به صورت سیاه و سفید چاپ کردن تو عکس!

خدا رو شکر بالاخره کارت رو گرفتم! خدمت ضرورت آسونتر از اونی بود که فکرشو میکردم! شایدم من سختی هاشو رو فراموش کردم!!!

پشتش نوشته :
    "استقلال آزادی جمهوری اسلامی
    ماده یک قانون خدمت وظیفه عمومی :
    دفاع از استقلال و تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی ایران و جان و مال و ناموس مردم وظیفه دینی و ملی هر فرد ایرانی است."

البته خدمت ضرورت و کلا خدمت فیزیکی و معنوی با هم بیشتر مال پسرهاست تا بقیه!

برید خدمت سعی کنید خوش بگذره نه اینکه از همین الان به خاطر حرف مردم ازش بترسید. آسونتر از 30 سال پیش شده.

10. 4 کاربر از 900913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

شما خدمتت تموم شد بهت کارت ندادن؟ شاید بخاطر اینکه نیروی دریایی هستی وگرنه
    توی ارتش قبل از اینکه خدمتت تموم شه تقریبا 2 ماه قبل از پایان خدمت کارتت میاد یگان تا هم فرمانده گردان امضا کنه و بهتم نشون میدن که ببینی غلط املایی مشکلی چیزی داره یا نه بعد برمی گردونن به ستاد لشگر بعد دقیقا همون روزی که تموم شدی کارت رو بهت میدن من فقط سپاه رو میدونستم که 2 3 ماه بعد ترخیص کارت می فرستن
    والا تو جایی که من بودم همچین چیزی نبود...چون اصلا فرمانده گردانی وجود نداشت که بخواد امضا کنه!!همه کارهامون رو نیرو انسانی انجام میداد.
    دوست عزیز ارتش ربطی به نیرو انتظامی نداره اما امور خدمت وظیفه مربوط به نیرو انتظامی هست
    من هم فکر میکنم چون ما از طریق نیرو انتظامی اعزام شدیم پس کارتمون هم باید از همون جا پیگیری کنیم.
    ارتش و سپاه قبلا 6 ماه مونده به پایان خدمت باید تکمیل پرونده میکردی و بعد مدارکت رو میفرستادن و اکثر اوقات قبل از اینکه خدمتت تموم بشه کارتت هم میگرفتی.

جدیدا دیگه کارت رو مثل قدیماش پست میکنن درب خونه ها.

البته کارتهای جدید به علت اینکه میخوان کارت هوشمند صادر کنن یه کم تاخییر رو دارن.

کارت من تقریبا 6 ماه طول کشید بعد از خدمت تا بیاد ازین کارتهای هوشمنده.
    اتفاق میخوام بپرسم این کارتهای هوشمند چه طوریه دقیقا! فقط با وارد شدن تو دستگاهش اطلاعات رو میفرسته یا RFID هم هست؟ و چه اطلاعاتی روش ذخیره شده؟

من برای پیگیری کارتم زنگ زدم و رفتم حتی تو یگان مسئولش نگاه کرد به لیست مرجوعی ها گفت کارتت رو فرستادن درب خونه یا تو راهه. بعد خواست برای پیگیری تلفنی هم بکنه که دیگه خط نداد! گفت برو نظام وظیفه و پیگیری کن .. رفتم نظام وظیفه زد تو سیستمش دید هیچی از من ثبت نشده به غیر از اسم و فامیل و یه عکس غیر نظامی!! در صورتی که من همه چیز رو تکمیل کرده بودم. بعد هم اخمو شد گفت به ما ربطی نداره و ما نمیتونیم پیگیری کنیم و باید بری پلیس +10 و اگه کارت حل نشد باید بری مرکز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اعصابم به هم ریخت ولی نه تنها چیزی بهش نگفتم و در مورد وظیفش نپرسیدم ، تشکر هم کردم ازش رفتم پلیس+10 اونجا یه خانومی بود گفت امکانات ما از نظام وظیفه خیلی کمتره و فقط میتونم بهت برگ سبز اعزام اولیه رو چاپ کنم بدم!! که اونم نداد!!! دوباره رفتم زنگ زدم یگان با یکی دیگه صحبت کردم اون گفت به خاطر کارتهای جدیده و چند هفته دیگه پیگیری کنم که دیگه اصلا دنبالش نرفتم تا بالاخره مامور پست خودش کارت رو آورد بهم داد. از کارتهای قبلی کوچیکتر اما قشنگتره و اطلاعات زیادی هم روش نیست.
    این همه هم به ما گفتن عکس با لباس بدون چروک و درجه مشخص و زاویه اینطوری بگیرین و هی رد کردن حالا فقط کله سرباز رو به صورت سیاه و سفید چاپ کردن تو عکس!

خدا رو شکر بالاخره کارت رو گرفتم! خدمت ضرورت آسونتر از اونی بود که فکرشو میکردم! شایدم من سختی هاشو رو فراموش کردم!!!

پشتش نوشته :
    "استقلال آزادی جمهوری اسلامی
    ماده یک قانون خدمت وظیفه عمومی :
    دفاع از استقلال و تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی ایران و جان و مال و ناموس مردم وظیفه دینی و ملی هر فرد ایرانی است."

البته خدمت ضرورت و کلا خدمت فیزیکی و معنوی با هم بیشتر مال پسرهاست تا بقیه!

برید خدمت سعی کنید خوش بگذره نه اینکه از همین الان به خاطر حرف مردم ازش بترسید. آسونتر از 30 سال پیش شده.
    من حدودا 4 ماه قبل از پایان خدمت مدارکم رو دادم...ولی به نظرم به خاطر همین هوشمند شدن کارت ها همین اواخر دوباره برام درخواست کارت دادن که در این صورت باز هم رسیدن کارت بهم عقب میافته...شما کدوم قسمت از سازمان وظیفه رفتی؟میخوام برم از اونجا پیگیری کنم...خود یگان هیچ جواب درست و حسابی نمیدن!

ممنون از همگی

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این قانون جدید حذف معافیت کفالت الان اجرایی شده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

14 سابقه بسیج و کاربردها!!

با تشکر از دوستانی که جواب سوال قبلیمو دادن.
    من چند تا سوال دیگه واسه یکی از دوستانم دارم. ممنون میشم کمک کنید.
    این دوستم سابقه بسیج داره، فکر میکنم فعال هم باشه. البته از یه پایگاه جداس و مربوط به دانشگاهشون نیست.
    حالا این سوالارو دارم.
    1- کلا این سابقه بسیج به چه دردش میخوره؟
    2- واسه اینکه سپاه بیافته خدمتش این سابقه بهش کمک میکنه؟ باید چه کارهایی رو انجام بده و از پایگاه چجور مدرکی لازمه بگیره؟ واسه نظام وظیفه چیو لازمه بفرسته؟
    2- واسه کسری خدمت چطور؟ چکارهایی باید انجام بده؟ کجا باید بره و چه فرمهایی رو لازمه بگیره؟
    3- آیا حداقلی هم واسه مدت عضویت در بسیج هم مطرحه؟
    4- اینکارا رو میتونه بعد از اینکه دفترچرو پست کرد انجام بده یا حتما باید قبلش باشه؟ مثلا صبر کنه و توی یگان پیگیرش باشه.
    5- اگه نکته دیگه ای هم داره ممنون میشم راهنمایی کنید.
    ------------
    یه سوالم در ادامه سوال قبلیم!:
    من توی مدارکم یه برگه دیدم که گویا یه گواهی برای اعزام به خدمت از سمت دبیرستانم صادر شده و رئیس آموزش و پرورش منطقه هم مهر و امضاش کرده، منتها تاریخش واسه چندسال قبله، همونو بفرستم مشکلی پیش نمیاد؟
    کپی گواهی دیپلم و پیش دانشگاهیمو هم دارم البته. کافیه؟

با تشکر

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام دوستان.
    - آیا هیچ راهی برای معافیت سرباز متاهل دانشجو و تک فرزند وجود نداره ؟! اصلی فرقی داره ؟!!
    - این جریان حذف کفالت پدر بالای 59 سال از کی اجرا میشه ؟!
    - قانون جدید در مورد سربازان متاهل و حقوق سربازان چیه ؟!

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •