الان قیمت این گوشی چقدر شده ؟
الان قیمت این گوشی چقدر شده ؟
من که 455 سفید و مشکی قیمت گرفتم 2 روز پیش!
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
دوستان خرید این گوشی به صرفه هست هنوز؟ با توجه به اینکه گوشی 2 سال پیش هست برای کسی که میخواد تازه بخره؟؟
تو این رنج بهترینه هنوز
و این که ساپورت دولاپر ها ازش خیلی خوبه
همین الانش ICs رو براش کوک کردن (هرچند داغونه)
تشکر دوست عزیز
من یک کم هول هولی اینجا پست دادم
الان دیدم که نسخه ی گوشی رو زده :
نسخه ثابت نرم افزار 2.3.3
نسخه باند پایه I9000jxhv6
نسخه اصلی 2.6.35.7 - I9000jv6
شماره ساخت GINGERBREAD.JPJV6
ولی یکی از دوستان گفتند که نسخه ی اولیه گوشی 2.3.2 است
الان به نظر شما این نسخه خوبه یا اینکه به نسخه ی 2.3.5 ارتقاش بدم ؟ هرچند میگن فارسی رو خوب ساپورت نمیکنه
کمی گیج شدم . منتظر یک راهمایی خوب از طرف شمام که ادامه بدم یا همین خوبه و دیگه برای چمه و از این حرف ها![]()
JVR و JVT یکم سرعتشون بیشتره ولی در کل هیچ فرقی ندارن این رام که شما داری کاملا فارسی هست یعنی منو ها هم فارسی ان ولی اونا ورژن اروپاست و باید فارسی شون کرد التبه منو ها فارسی نمیشه ولی مشکلی واسه وب و اس ام اس ندارننوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد من اینه که شما فعلا با همین رام کار کنید مطمئن باشید چیزی رو از دست نمیدید
موفق باشید
عزیز فرق محسوسی ندارن اصلا....همین که شما الان داری خوبه...فعلا همینو کار کن یه چند ماه...بعد اگه خواستی رام cyanogen یا miui رو امتحان کن...نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال منظور از ساپورت نکردن کامل فارسی در 2.3.5 چیه؟ یعنی اس ام اس و وب بدون برنامه و دستکاری روت نشون میده؟
یعنی باید فارسی ساز بریزی تا مسیج و وب فارسی رو داشته باشی...منو ها هم فارسی نمیشه خوشبختانه!! واقعا منوی فارسی خیلی ضایعه!![]()
سلام
من اخرش رفتم وگوشی گلکسی اس خریدم
اما الان یه مشکل بزرگ دارم
گوشی قبلی من نوکیا سری ان بود و با نرم افزارPCSuiteیاNokia Ovi Suite
راحت به کامپوتر وصل میکردم و توسط نرم افزاز با کامپوتر پیامک میدادم یا هر کار دیگه ای کلا گوشی رو توسط کامپوتر کنترل میکردم اما الان با گوشی گلکسی سامسونگ نمیشه نرم افزاز مخصوص نداره و من هنوز با نوکیاکارمیکنم
حالا از اهالی با تجربه اگه کسی نرم افزاری سراغ داره بمن معرفی کنه
بلاخره منم سفارش دادم گوشیو!! تا برسه به دستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)