تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 565 از 1298 اولاول ... 654655155555615625635645655665675685695756156651065 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,641 به 5,650 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان این سرویس جدید که نوشته طرح زرین اعتباری چی هست؟
    ظاهرا هم فقط برا دو تا تا پیش شماره فعال هست
    الان که دارم این مطلب رو مینویسم رفتم یه سر زدم یه طرح دیگه به اسم طرح زرین ویژه نمایشگاه هم اضافه شده(دیشب که رفته بودم تو سایتش این نبود!)

2. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان این سرویس جدید که نوشته طرح زرین اعتباری چی هست؟
    ظاهرا هم فقط برا دو تا تا پیش شماره فعال هست
    الان که دارم این مطلب رو مینویسم رفتم یه سر زدم یه طرح دیگه به اسم طرح زرین ویژه نمایشگاه هم اضافه شده(دیشب که رفته بودم تو سایتش این نبود!)
    مرســــــــــــــــــــــ ــــی
    خبر خیلی خوبی بود
    امیدوارم زودتر شبانش را بی افته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چه طرح هایی بوده؟؟
    Last edited by vahid javani; 23-08-2013 at 09:35.

4. این کاربر از vahid javani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان من از اریا فون اینترنت درخواست کردم که بعد از استعلام معلوم شد پورت خالی ندارن. از مخابرات هم درخواست کردم که گفتن امکانات فنی ندارند. چند روز بعد یعنی امروز به مخابرات درخواست دادم که پاسخ مثبت دادند و ظاهرا پورت خالی ایجاد شده جدیدا..
    الان سوال من اینجاست که شرکت اریا فون برای استعلام مجدد کی اقدام میکنه؟
    چون در حال حاضر که به پنل اریافون مراجعه میکنم پاسخ میده که قبلا استعلام شده و پورت خالی وجود ندارد.در صورتی که پورت خالی ایجاد شده است.

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان برای استفاده از شبانه شبکیه باید یوزر و پس عوض کنیم یا بدون تغییر مثل قبل خودش کم نمی کنه اگه باید عوض کنیم چجوریه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

با سلام دوستانی که adsl مخابرات اصفهان دارن
    از این به بعد شارژ ماهیانه که خود مخابرات هر ماه میزنه اگر ظرف همون ماه مصرف نشه از بین میره و برای ماه بعد قابل استفاده نیست  
    این دیگه چه وضعشه به جای اینکه شبانه رایگان بذارن تعرفه را گرون کردن - تخفیف شبانه را برداشتن و حالا هم ترافیک باقیمونده رو سوخت میکنن  
    اینا واقعا چی فکر کردن که مردم عاشق قیافه شونن که با این شرایط با این شرکت سرویس بگیرن؟؟ 
    من خودم در اولین فرصت سرویسم را عوض میکنم  - بای بای مخابرات 

8. این کاربر از tvv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ageh mitooni hatman in karo bokon

10. 2 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

با سلام دوستانی که adsl مخابرات اصفهان دارن
    از این به بعد شارژ ماهیانه که خود مخابرات هر ماه میزنه اگر ظرف همون ماه مصرف نشه از بین میره و برای ماه بعد قابل استفاده نیست
    این دیگه چه وضعشه به جای اینکه شبانه رایگان بذارن تعرفه را گرون کردن - تخفیف شبانه را برداشتن و حالا هم ترافیک باقیمونده رو سوخت میکنن
    اینا واقعا چی فکر کردن که مردم عاشق قیافه شونن که با این شرایط با این شرکت سرویس بگیرن؟؟
    من خودم در اولین فرصت سرویسم را عوض میکنم - بای بای مخابرات
    سلام
    با عرض ادب و احترام از شما درخواست اجازه برای تصحیح سخنتان را دارم :
    در پنل دو بخش وجود دارد:

حجم باقی مانده: حجمی است که توسط خود کاربر خریداری شده و تاریخ انقضاء ندارد. ( که شما اشاره نکردید )
    ترافیک اعتباری باق مانده: حجمی است که خود سامانه ماهی یک بار شارژ کرده و تاریخ انقضاء به مدت یک ماه دارد.
    Last edited by payam178; 25-08-2013 at 16:37.

12. 2 کاربر از payam178 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

از این به بعد باقیمونده ترافیک مصرفی adsl مخابرات سوخت میشه و از بین میره
    من به جای مخابرات از یکی از شرکت های آریافون - پارس آنلاین - شاتل یا نداگشتر را انتخاب میکنم  به نظرتون کدومشون بهتره ؟؟
    Last edited by tvv; 25-08-2013 at 21:17.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

8

با سلام و عرض ادب آقای payam178
    اولا در اینکه شما از طرف مخابرات این پیام را زدید شکی نیست  
    ثانیا اینکه من خودم adsl مخابرات را به دو دلیل انتخاب کردم یکیش تعرفه ارزونش بود که گرون شد و یکی دیگه اش این بود که اگر اینترنتم را استفاده نکردم برای ماه بعدی بتونم استفاده کنم که این را هم برداشتن حالا شما بگو دیگه من دلمو به چی این مخابرات خوش کنم به شبانه رایگانش ؟؟؟؟ 

سلام
    با عرض ادب و احترام از شما درخواست اجازه برای تصحیح سخنتان را دارم :
    در پنل دو بخش وجود دارد:

حجم باقی مانده: حجمی است که توسط خود کاربر خریداری شده و تاریخ انقضاء ندارد. ( که شما اشاره نکردید )
    ترافیک اعتباری باق مانده: حجمی است که خود سامانه ماهی یک بار شارژ کرده و تاریخ انقضاء به مدت یک ماه دارد.
    اینی که شما میگی حرف خنده داریه  
    شما میگی ( ترافیک اعتباری باق مانده) که همون شارژ ماهیانه مخابرات است و در حقیقت شارژ اصلی مخابرات است بعد از هر ماه سوخت میشه اما ( حجم باقی مانده ) که شارژ اضافی توسط کاربر هست سوخت نمیشه
    خوب این به چه درد میخوره مثلا من چند ماه نمیرسم از شارژ یک گیگ که هر ماه برای من خودکار زده میشه استفاده کنم بعد از چند ماه که میام و میخوام به جای اون موقع استفاده کنم می بینم اونا از بین رفته  
    ثانیا شما غصه نخور دو روز دیگه مخابرات تصویب میکنه همون شارژ اضافه هم بعد از یک مدت سوخت میشه   

مثلا مخابرات یه قانون دیگه به نام شارژ شبانه داره ؟ حالا این چی هست بذارید تا براتون بگم : هر کی ترافیکش را تا آخر استفاده کنه قاعدتا باید اینترنتش قطع بشه تا یا دوباره شارژ بزنه یا صبر کنه تا ماه بعدی که شارژ ماهیانه زده میشه اما طی این قانون به محض اینکه اینترنت را تا آخر مصرف کنید مخابرات خودش بدون اجازه شما دوباره براتون شارژ میزنه و پولش روی قبض تلفن میاد ( اسمش را هم گذاشتن شبانه و گفتن اگر اینترنت در شب خلاص بشه این اتفاق می افته !!! اما بعدش ما دیدم توی روز هم به محض خلاص شدن اینترنت مخابرات خودکار شارژ میزنه ) 

همین ماه قبل اینترنتم نزدیک بود تموم بشه و حدود 50 مگ ترافیک داشتم تا خلاص بشه جالبش این بود که روز 31 ماه بود گفتم یک روز را صبر می کنم و توی اینترنت نمیرم تا شارژ اضافه خودکار برام زده نشه و فرداش برام شارژ ماهیانه زده بشه گذشت و فرداش دیدیم شارژ ماهیانه زده نشد روز دوم ماه هم گذشت و شارژ ماهیانه را نزدن آخر مجبور شدم خودم شارژ اضافه بزنم بعدش دیدم شارژ ماهیانه روز سوم زده شد . حالا من برای این ماه دو گیگ دارم که شارژ ماهیانه را اگر در مدت یک ماه استفاده نکنم سوخت میشه
    تمام این سیاست ها در این جهت که کاربر را مجبور به زدن شارژ اضافه کنن و پول بیشتری بگیرن و گرنه چرا چنین قانونی میذارن؟ چرا ترافیک مخابرات این قدر زود تموم میشه ؟ چرا قانونی درست کردن که هرکی اینترنتش تموم بشه خودکار دوباره براش شارژ زده بشه ؟ هر کی بخواد خودش دوباره شارژ میزنه 
    بابا مخابرات دیگه شورشو در آورده 

البته قانون سوخت شدن ترافیک را بقیه شرکت ها هم دارن اما عوضش اونا شبانه رایگان و سرعت بهتر و ... ارائه میدن که مخابرات نمیده  

15. 2 کاربر از tvv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان بریم اعتراض کنیم اینجوری که فایده نداره دفعه قبل برداشتن 2500 رو 3500 کردم هیچکی هیچی نگفت الان این کار رو میکنن
    مثلا ماهی 1 گیگ 3500 میگیرید دیگه چی هست که بسوزنید؟؟؟؟
    خیلی نامردی هست
    شرکت های خصوصی که ترافیک رو میسوزونن طی دوره میسوزونن نه اخر ماه مثلا کسی که دوره سه ماهه داری کل گیگ اون یه دوره سه ماهه رو یه جا بهت میدن و اگه تا اخرش تموم نکردی میسوزونن اینا مثلا شش ماهه (طرح نوروزی رو میگم) رو ترافیکش رو ماه به ماه میدن اینجوری که سوزوندن نداره!!!!!! شاید یکی بخواد دو ماهش جمع بشه تا مثلا باش یه چیزی رو دانلود کنه تازه دوره 6 ماهه هست نه یک ماهه همین که کل ترافیک دوره رو یه جا نمیدن کلاه برداری هست چه برسه به اینکه ترافیک رو ماهانه بسوزونن

17. 4 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •