شما که شهریه ثابت رو ریخیتد به حساب. مشکلی نیست.
خوب برید تعین و تکلیف کنید تا مشکل بر نخورید .که برای معافیت تحصیلی مشکلی پیش نیاد.
شما که شهریه ثابت رو ریخیتد به حساب. مشکلی نیست.
خوب برید تعین و تکلیف کنید تا مشکل بر نخورید .که برای معافیت تحصیلی مشکلی پیش نیاد.
حالا اگه دانشگاه نرم مشکلی پیش بیاد؟ چون دانشگاهم خیلی دوره![]()
بله عزیز
شما باید یک سر زحمت بکشی بری دانشگاه و تعین تکلیف کنی
باید معافیت تحصیلی رد بشه نمیشه همین طور ول کرد.
راستی یه چیزی الان که رفتم دانشگاه نگن دیگه دیر شده شما خودتون الان مراجعه کردید مشکلی پیش نیومد؟![]()
ما انصراف رو چند روز قبل از ثبت نام دادیم
و ترم دوم رو ثبت نام کرده بودیم . و وضعیت معلوم بود که دانشجو هستیم
اما شما ترم دوم رو ول کردید به امان خدا
باید بروید تعین تکلیف کنید که معافیت تحصیلی رد بشه .
سلام دوستان
من دانشجوی ترم 1 دانشگاه آزاد بودم و از رشتم رضایت نداشتم و ترم بعد انتخاب واحد نکردم و انصراف هم ندادم!
تو سایت هم زده 350 تومان بدهکارم! نمیدونم مرخصی اجباری دادن یا ...!!!!
من هم کنکور آزاد و هم سراسری شرکت کردم! و متولد نیمه دوم 70 هستم
از لحاظ خدمت مشکلی پیش نمیاد؟ خدمتم میافته تا بعد از کنکور؟
خیلی استرس دارم که یه وقت نشه کارت کنکور صادر نکنن این همه درس میخونم!!!
اگر این کارو کنن خیلی نامرده و نشنیدم واسه کسی از این کارا کنن!!! خوب فوقش خدمتم رو تمدید میکنم نه؟
استرس دارم به هر حال ممنون میشم کمکم کنید![]()
سلام دوست عزیز
اولا که خیالت راحت باشه شما نباید الان انصراف میدادی چون دانشجو بعد از انصراف حداکثر 4 ماه وقت داره خودشو به نظام وظیفه معرفی کنه و شما اگه انصراف داده بودی اون وقت به مشکل بر میخوردی
اون 350000 تومان هم شهریه ی ثابت ترم 2 هست دیگه،ان شالله شهریور که نتایج اومد اگه شما قبول شده بودی موقع انصراف و تسویه حساب ازت می گیرن
الانم باید بری دانشگاه و درخواست مرخصی رو برای ترم 2 بدی.
سلام من تو اسفند تو آزمون دانشگاه آزاد ثبت نام کردم
ولی بعدا فهمدیم انتخابام درست نبوده
مثلا اولین انتخابم ترازش 5500 هستش دومی 6000
من تو این فرصتی که دادن میتونم دوباره ثیت نام کنم با انتخابای جدید ؟
ممنونز
کسی نیست جواب بده ؟
مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي اعلام كرد كه آن دسته از داوطلباني كه در اسفندماه گذشته موفق به ثبت نام در آزمون سراسري اين دانشگاه نشده اند مي توانند از امروز شنبه سوم ارديبهشت ماه 1390 نسبت به ثبت نام خود اقدام كنند.
به گزارش آنا، آن دسته از داوطلبان آزمون هاي غيرپزشكي و علوم پزشكي سال 90 كه به دليل نداشتن سابقه تحصيلي، موفق به ثبت نام در اين آزمون نشده اند؛ مي توانند از ساعت 10 صبح روز شنبه، سوم ارديبهشت ماه، با مراجعه به پايگاه اينترنتي مركز آزمون به نشانيمراحل ثبت نام خود را به انجام برسانند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فروش اينترنتي كارت اعتباري ثبت نام براي داوطلباني كه در اسفندماه موفق به تهيه كارت اعتباري نشده اند نيز از طريق همين پايگاه اينترنتي صورت مي گيرد و دفترچه راهنماي آزمون نيز در طول مدت ثبت نام بر روي اين پايگاه اطلاع رساني قابل مشاهده و دريافت است.
مهلت ثبت نام مجدد در آزمون سراسري رشته هاي غيرپزشكي و علوم پزشكي دانشگاه آزاد تا پايان روز پنج شنبه، هشتم ارديبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
ثبت نام داوطلبان آزمون سراسري سال 1390 دانشگاه آزاد اسلامي در اسفندماه 1389 انجام گرفت كه به دليل تقاضاي داوطلبان و وجود مشكلاتي همچون در اختيار نداشتن سوابق تحصيلي برخي از آنها، مهلت دوباره اي براي ثبت نام متقاضيان درنظر گرفته شده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)