مبارک باشه
نه کره ای نیستن و tv های سامسونگ اکثرا مالزی هستند و نگران چیزی نباشید
سام سرویس اسم مدل ها رو تغییر میده مثلا 55d8000 رو به اسم 55d8880 میفروشه که اینم خودش جای سواله که واقعا چه نیازی به این کاراست
مبارک باشه
نه کره ای نیستن و tv های سامسونگ اکثرا مالزی هستند و نگران چیزی نباشید
سام سرویس اسم مدل ها رو تغییر میده مثلا 55d8000 رو به اسم 55d8880 میفروشه که اینم خودش جای سواله که واقعا چه نیازی به این کاراست
از شما هم die my darling عزیز ممنونم که در مورد مصرف برق راهنمایی کردید...
حالا اگر مصرف برق برام مهم نباشه و بامشخصات بالا و قیمت زیر 1500 چه led هایی رو به ترتیب پیشنهاد میدید...
کیفیت 2D هم از 3D برام مهم تره....
کسی از دوستان نظری نداشت؟؟
در کل باید بگویم که با نظر شما موافق نیستم من قبل از خرید 6960 یک پلاسمای pv80 داشتم وقتی با 6960 گیم بازی کردم واقعا از خرید خود پشیمان شدم از شما هم دعوت میکنم اگر تهران هستید تشریف بیاورید منزل ما تا از نزدیک این مسئله را با پوست و استخوان خودتان لمس کنید تصویر پلاسما در مکانهای خیلی روشن زیاد جالب نیست ولی در منزل که نور محیط کنترل شده هست به راحتی برتری خود را به رخ میکشد بی دلیل نیست سالیان سال هست که این تکنولوژی به عنوان بهترین تکنولوژی تصویری از سوی منتقدان انتخاب میشود.
خسته شدم از بس تو اينترنت سرچ كردم راهنمايي كنيد
از بانه ميخوام بگيرم
دنبال يه TV ميگردم LED باشه ... FULL HD باشه ....سايزش 42" يا 46" ...قيمت
ميخوام فلش مموري بزنم بهش فيلم هاي mkv 1080 رو نشون بده زيرنويس هم ترجيها فارسي ساپورت كنه
برند فقط : سوني - سامونگ - ال جي
.............. قيمت نهايتا تو بانه 1.400 باشه
راستي : به نظرتون lcd با اين قيمت بهتره و كيفيت بالاتره يا led ????????
Last edited by n.a.b.a.t; 13-07-2011 at 19:10.
سلام
بعد از کلی اینور اونور کردن آخر تصمیم گرفتم از همین تهران خراب شده tv بگیرم و به دلایل بسیار, قید ریسک کردن و خرید از بانه رو بزنم و پی هزینه به مراتب بیشتر با گارانتی(حالا مگه این گارانتی اینجا چه پخی هست) به تنم بمالم
انتخابم "sony nx720 40 بود که متاسفانه اینجا هنوز وارد نشده و از هر فروشگاه مرکزی سونی هم که سوال کردم هر کی یه جواب میداد یکی میگفت این مدل اصلا برا این منطقه خاورمیانه نیست! یکی میگفت اصلا در کاتالوگ 2011 ما نیست! یکی میگفت 10 رو دیگه میاریم! یکی دیگه میگفت...تو رو سر کار گذاشتیم!!!
خلاصه نتیجه این شد که بین sony nx710 که اینجا هست و samsung D7000 که 40 اینچش تا چند روز دیگه وارد بازار میشه(یارو این یکی رو جون مادرشو قسم خورد که میاد!) یکیش رو انتخاب نهایی قرار بدم,
چیزی که برا من خیلی اهمیت داره motion flow هست که تو nx710 سونی 100 هرتز هست و البته ایرادی که من تو این مدل میبینم اینه که همچنان از موتور پردازش bravia engine 3 استفاده میکنه
ولیmotion flow در D7000 سامسونگ نمیتونم رو پیدا کنم .دوستان کسی اطلاع داره؟ واینکه بین این دو مدل کدوم رو انتخاب بهتر میدونن در مجموع؟(قیمت رو در نظر گرفته نشه)
سلام.
تمام ال اي دي بازا هم رو اين مسئله اتفاق نظر دارن كه پلاسما خوراك گيم و اسپرت و اكشنه ( ديگه چي كه نيست)
خودتم كه در مورد برتری پلاسما توی زمان پاسخگوییش و رنگاي طبيعي و 100 ابته كنتراست 1:6.000.000 پلاسما هم گفتي ، ميمونه در مورد برايتنسش كه اونم مشكلش تو NEO PDP ها حل شده.
در مورد رزولوشن دستگاه هم كه UPscaler كنسول Xbox يكي از بهتريناس ، تو هر جفتشونم يه جور كار ميكنه ولي تو پلاسما بهتر جواب ميده .
عزيز من ضرري نداره كه يه سري به جمهوري بزني يا يه گيم نت بري و از نزديك ببيني . مشكلت اينجاس كه تا حالا رو به روي يه پلاسماي ننه بابادار ننشستي .
سلام
دوست عزیز شما که ex710 خریدی، لطف کن بعد از استفاده مزایا و معایبش رو بازگو کن. چون من هم بین سونی ex710 و پاناسونیک 42D25 موندم.
با تشکر
سلام دوستان
یه سوالی پرسیدم دیدم هیچکی جواب نداد از طرفی چون عجله داشتم و تا دوهفته دیگه می خوام تلویزیون بخرم مجبور شدم حدودا بیش از 50 صفحه رو یه جا بخونم...
حالا تلویزیونی میخواستم
1-بالای 40 اینچ
2-غیر 3بعدی
3-FULLHDا
4-کیفیت بسیار بالا
5-FULL LED درصورت امکان
6-گیرنده دیجیتال در صورت امکان
7-قیمت 1200 تا 1600
نهایتا این مدل ها رو تو نوشته ها دیدم که تعریف بیشتری شده بود...
Sony NX710
Sony NX720
Sony HX800
Panasonic D25
Samsung C6900
Samsung C6960
Samsung C650
Samsung D6920
LG 42LD650
تقاضا میکنم از دوستان که به ترتیب بگن کدوم تلویزیون ها برترند
اگر تلویزیون دیگه ای مد نظرتون هست هم بگید
ممنون میشم که راهنمایی کنید جای خالی دوستان ناظر و پرفشونال و ... واقعا احساس میشه...
به ترتیب
1640:NX720
1200:HX800
1440:NX710
14306920
C6960:1549: یا همونC6900
D25:1725
C650و D25 و C6900 (بی گارانتی) دیگه نیستن
Last edited by hero2011; 13-07-2011 at 17:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)