تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 565 از 773 اولاول ... 65465515555561562563564565566567568569575615665 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,641 به 5,650 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه hatamir66's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    معلومه تو خونمون

پيش فرض

آقا من یی ال سی دی سامسونگ مدل D550 از بانه خریدم، 40 اینچه، پشتش زده made in malaysia ! مگه سامسونگ کره ای نیست؟ بعد فروشنده میگفت D550 بانه ای معادل C585 با گارانتی هستش! یعنی چی؟ 770 تومن خریدم
    مبارک باشه
    نه کره ای نیستن و tv های سامسونگ اکثرا مالزی هستند و نگران چیزی نباشید
    سام سرویس اسم مدل ها رو تغییر میده مثلا 55d8000 رو به اسم 55d8880 میفروشه که اینم خودش جای سواله که واقعا چه نیازی به این کاراست

2. این کاربر از hatamir66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

1

سلام دوستان عزیز

پیشکسوتا و دوستان اهل فن

می خوام تا دو هفته دیگه یه تلویزیون بخرم،با این مشخصات که مینویسم چی رو پیشنهاد میدید....

FULL LED برا مصرف پایین تر 3 بعدی هم نباشه(البته با این پول 3 بعدی هم نمیشه خرید)

FULL HD

سایز 40 یا بیشتر

ترجیحا دارای آنتن دریافت شبکه دیجیتال داخل خود تلویزیون(البته کیفیت رو فدای اون آنتن 70 تومنی نمیکنم)

کیفیت خیلی برام مهمه نمی خوام دو روز دیگه که سیستم تلویزیون ایران کامل دیجیتال شد تصاویر با کیفیت پایین پخش بشه...

امکان ضبط برنامه های تلویزیون هم به روی فلش از هر طریقی که میشه میسر باشه...

قیمت زیر یک و پانصد چون میخوام یه سینما خانگی توپ هم براش بخرم

یه جا دیدم نوشته بود سامسونگ FULL LED نداره با این اوصاف احتمالا سونی و پاناسونیک هم که با جیب ما هم خونی نداره از طرفی به شارپ هم علاقه ندارم پس ظاهرا باید ال جی بخرم...

در کل باز هم اگر دوستان مدل مناسبی رو سراغ دارن چه lg و چه هر مارک دیگه ای بهترین رو با این قیمت معرفی کنن...

در ضمن قیمت هم اگه 100 تومن بیشتر بود اشکال نداره ولی در نمایندگی تلویزیون ها در ایران موجود باشه...

باتشکر

از شما هم die my darling عزیز ممنونم که در مورد مصرف برق راهنمایی کردید...

حالا اگر مصرف برق برام مهم نباشه و بامشخصات بالا و قیمت زیر 1500 چه led هایی رو به ترتیب پیشنهاد میدید...

کیفیت 2D هم از 3D برام مهم تره....

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام و منون از راهنمایی عزیزان،
    با مطالعه تاپیکهای مختلف به این جمع بندی رسیدم که مدلهای 40 اینچ sony ex710 و Panasonic TH-L42D25 با توجه به قیمتشون، اکثرا از کیفیت اونها تعریف میکردند. بین این دو تا کدوم بهتره؟ پناسونیک ژاپنیه، این براش مزیت محسوب میشه یا نه؟ از لحاظ امکانات و کیفیت چه تفاوتی با هم دارند، تو سایت بانیان اطلاعات زیادی درج نشده.
    باز هم ممنون
    کسی از دوستان نظری نداشت؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این چیزی که دارن می گن اشتباه محضه! این تی وی کاملا برای بازی کردن مناسبه و اینکه مثلا کنسولها توش قشنگ نیستن( که کاملا باز حرف غلطیه) ربطی به تی وی نداره بلکه به رزولوشن پایین کنسول ها مربوطه
    شما وقتی پلاسما هم بگیری دقیقا همین مشکل رو داری و پلاسما برات معجزه نمی کنه. اصلا به همین خاطر هست که می گن PC گرافیک بهتری نسبت به کنسول داره چون فول اچ دی هست و مثل کنسولا 720 نیست

تنها برتری پلاسما توی زمان پاسخگوییش هست که شبیه تی وی های CRT می مونه و پایین هست و البته رنگ های واقعی داره ولی یه گیمر نیاز به رنگ های واقعی نداره چون براش اهمیتی نداره و به جاش روی LED رنگ های زیبا تر با کنتراست بالاتر داریم
    اصلا شما برو از جلو پلاسما ببین. کنار LED زار میزنه! مصرف بالا وزن زیاد

من همین 6960 رو دارم و یه گیمری هستم که تقریبا تمام کنسول های این نسل و نسل پیش رو دارم و وقت های خالیم رو بعد از کار فقط بازی می کنم
    این تی وی با صفحه براقی که داره بازی ها رو چند برابر زیبا تر می کنه. روش الان دارم درت 3 می رم با PC و تصویرش با لبای آدم بازی می کنه!
    حتی انچارتد 2 که 720 هست بازم روی این تی وی میری زیبای خاص خودش رو داره
    به نظر من اگه پولت کمه که 6260 هم گرفتی ضرر نکردی چون تفاوت آنچنانه ای با 6960 نداره. البته به نظر من قید سینما رو بزن و یه 3 بعدی بگیری بهتره چون آنچارتد 3 داره میاد و واقعا 3 بعدی رفتن این بازی یه دنیای دیگه ای داره واسه خودش
    در کل نظر من رو میخوای توی خرید LED سامسونگ شک نکن
    در کل باید بگویم که با نظر شما موافق نیستم من قبل از خرید 6960 یک پلاسمای pv80 داشتم وقتی با 6960 گیم بازی کردم واقعا از خرید خود پشیمان شدم از شما هم دعوت میکنم اگر تهران هستید تشریف بیاورید منزل ما تا از نزدیک این مسئله را با پوست و استخوان خودتان لمس کنید تصویر پلاسما در مکانهای خیلی روشن زیاد جالب نیست ولی در منزل که نور محیط کنترل شده هست به راحتی برتری خود را به رخ میکشد بی دلیل نیست سالیان سال هست که این تکنولوژی به عنوان بهترین تکنولوژی تصویری از سوی منتقدان انتخاب میشود.

6. این کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض pls

خسته شدم از بس تو اينترنت سرچ كردم راهنمايي كنيد

از بانه ميخوام بگيرم

دنبال يه TV ميگردم LED باشه ... FULL HD باشه ....سايزش 42" يا 46" ...قيمت

ميخوام فلش مموري بزنم بهش فيلم هاي mkv 1080 رو نشون بده زيرنويس هم ترجيها فارسي ساپورت كنه

برند فقط : سوني - سامونگ - ال جي

.............. قيمت نهايتا تو بانه 1.400 باشه

راستي : به نظرتون lcd با اين قيمت بهتره و كيفيت بالاتره يا led ????????
    Last edited by n.a.b.a.t; 13-07-2011 at 19:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    بعد از کلی اینور اونور کردن آخر تصمیم گرفتم از همین تهران خراب شده tv بگیرم و به دلایل بسیار, قید ریسک کردن و خرید از بانه رو بزنم و پی هزینه به مراتب بیشتر با گارانتی(حالا مگه این گارانتی اینجا چه پخی هست) به تنم بمالم
    انتخابم "sony nx720 40 بود که متاسفانه اینجا هنوز وارد نشده و از هر فروشگاه مرکزی سونی هم که سوال کردم هر کی یه جواب میداد یکی میگفت این مدل اصلا برا این منطقه خاورمیانه نیست! یکی میگفت اصلا در کاتالوگ 2011 ما نیست! یکی میگفت 10 رو دیگه میاریم! یکی دیگه میگفت...تو رو سر کار گذاشتیم!!!

خلاصه نتیجه این شد که بین sony nx710 که اینجا هست و samsung D7000 که 40 اینچش تا چند روز دیگه وارد بازار میشه(یارو این یکی رو جون مادرشو قسم خورد که میاد!) یکیش رو انتخاب نهایی قرار بدم,
    چیزی که برا من خیلی اهمیت داره motion flow هست که تو nx710 سونی 100 هرتز هست و البته ایرادی که من تو این مدل میبینم اینه که همچنان از موتور پردازش bravia engine 3 استفاده میکنه

ولیmotion flow در D7000 سامسونگ نمیتونم رو پیدا کنم .دوستان کسی اطلاع داره؟ واینکه بین این دو مدل کدوم رو انتخاب بهتر میدونن در مجموع؟(قیمت رو در نظر گرفته نشه)

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این چیزی که دارن می گن اشتباه محضه! این تی وی کاملا برای بازی کردن مناسبه و اینکه مثلا کنسولها توش قشنگ نیستن( که کاملا باز حرف غلطیه) ربطی به تی وی نداره بلکه به رزولوشن پایین کنسول ها مربوطه
    شما وقتی پلاسما هم بگیری دقیقا همین مشکل رو داری و پلاسما برات معجزه نمی کنه. اصلا به همین خاطر هست که می گن PC گرافیک بهتری نسبت به کنسول داره چون فول اچ دی هست و مثل کنسولا 720 نیست

تنها برتری پلاسما توی زمان پاسخگوییش هست که شبیه تی وی های CRT می مونه و پایین هست و البته رنگ های واقعی داره ولی یه گیمر نیاز به رنگ های واقعی نداره چون براش اهمیتی نداره و به جاش روی LED رنگ های زیبا تر با کنتراست بالاتر داریم
    اصلا شما برو از جلو پلاسما ببین. کنار LED زار میزنه! مصرف بالا وزن زیاد

من همین 6960 رو دارم و یه گیمری هستم که تقریبا تمام کنسول های این نسل و نسل پیش رو دارم و وقت های خالیم رو بعد از کار فقط بازی می کنم
    این تی وی با صفحه براقی که داره بازی ها رو چند برابر زیبا تر می کنه. روش الان دارم درت 3 می رم با PC و تصویرش با لبای آدم بازی می کنه!
    حتی انچارتد 2 که 720 هست بازم روی این تی وی میری زیبای خاص خودش رو داره
    به نظر من اگه پولت کمه که 6260 هم گرفتی ضرر نکردی چون تفاوت آنچنانه ای با 6960 نداره. البته به نظر من قید سینما رو بزن و یه 3 بعدی بگیری بهتره چون آنچارتد 3 داره میاد و واقعا 3 بعدی رفتن این بازی یه دنیای دیگه ای داره واسه خودش
    در کل نظر من رو میخوای توی خرید LED سامسونگ شک نکن
    سلام.
    تمام ال اي دي بازا هم رو اين مسئله اتفاق نظر دارن كه پلاسما خوراك گيم و اسپرت و اكشنه ( ديگه چي كه نيست )
    خودتم كه در مورد برتری پلاسما توی زمان پاسخگوییش و رنگاي طبيعي و 100 ابته كنتراست 1:6.000.000 پلاسما هم گفتي ، ميمونه در مورد برايتنسش كه اونم مشكلش تو NEO PDP ها حل شده.
    در مورد رزولوشن دستگاه هم كه UPscaler كنسول Xbox يكي از بهتريناس ، تو هر جفتشونم يه جور كار ميكنه ولي تو پلاسما بهتر جواب ميده .
    عزيز من ضرري نداره كه يه سري به جمهوري بزني يا يه گيم نت بري و از نزديك ببيني . مشكلت اينجاس كه تا حالا رو به روي يه پلاسماي ننه بابادار ننشستي .

10. این کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    من یک ex710 led خریدم.
    کسی از دوستان هست که این مدل رو داشته باشه و مزایا و معایبش رو بگه؟
    ممنون میشم چون وقت دارم که ببرم و تعویضش کنم ....
    سلام
    دوست عزیز شما که ex710 خریدی، لطف کن بعد از استفاده مزایا و معایبش رو بازگو کن. چون من هم بین سونی ex710 و پاناسونیک 42D25 موندم.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان

یه سوالی پرسیدم دیدم هیچکی جواب نداد از طرفی چون عجله داشتم و تا دوهفته دیگه می خوام تلویزیون بخرم مجبور شدم حدودا بیش از 50 صفحه رو یه جا بخونم...

حالا تلویزیونی میخواستم

1-بالای 40 اینچ
    2-غیر 3بعدی
    3-FULLHDا
    4-کیفیت بسیار بالا
    5-FULL LED درصورت امکان
    6-گیرنده دیجیتال در صورت امکان
    7-قیمت 1200 تا 1600

نهایتا این مدل ها رو تو نوشته ها دیدم که تعریف بیشتری شده بود...

Sony NX710
    Sony NX720
    Sony HX800

Panasonic D25

Samsung C6900
    Samsung C6960
    Samsung C650

Samsung D6920

LG 42LD650

تقاضا میکنم از دوستان که به ترتیب بگن کدوم تلویزیون ها برترند
    اگر تلویزیون دیگه ای مد نظرتون هست هم بگید

ممنون میشم که راهنمایی کنید جای خالی دوستان ناظر و پرفشونال و ... واقعا احساس میشه...

داره خودمونی میشه hero2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

به ترتیب

1640:NX720
    1200:HX800
    1440:NX710
    14306920
    C6960:1549: یا همونC6900
    D25:1725
    C650و D25 و C6900 (بی گارانتی) دیگه نیستن
    Last edited by hero2011; 13-07-2011 at 17:40.

14. این کاربر از hero2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •