حد اکثر زمان بازی 30 min هست.
حد اکثر زمان بازی 30 min هست.
چه کار کرده این pes 2010
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 55 (48 کاربران و 7 مهمان)
CATALONIA, 4039+, 779, @liRez@, alex-sina, arash rashno, arash1614, ArminxXx, atheistboy, bahador2009, balloon, behnammazi, Capello, cescjoon, donya_pes, Дttractive ζ, esmaidorazahi, Google Spider, H&H, hadik1985, hesamat87, JUSTIN11, karnavaleroos, kouhsar j0n, krauser+, L.A.MESSI, Locker, mamadosein, mj198, mojtaba007, nasrGod, pedramakaay, pouyaabiboy, P_666, Rahim_F_72, ramin-v, seday baron, shahabprince, soheil_6666, swamp, Talar2009, troy200489, UP-SNAKE, vahi20, vistaix, اصولگرا, بردیا
خيلي عاليه
من همون اول كاري 200 ميليون واسه فرناندو تورس پيشنهاد ميدم :دي
خب بريم بخوابيم كم كم
سفارش كه داديم
اميدوارم هر چه زودتر دستم برسه
پنج شنبه دستم برسه عالي ميشه
مرسی حسین جان.در ضمن هزارمین پستت رو بهت تبریک میگم.
بهادر جان به عنوان آخرین خواسته ازت میخوام بری تو قسمت ادیت پلیر تیم مارسی فرانسه یه عکس تمام قد از NIANG و BRANDAO بذاری.
خیلی خیلی ممنون میشم.
با گرافیک gt 8400 میشه بازی رو
رو high بازی کرد یا نه
من فکر میکنم اضافه شدن انیمیشنهای تکمیلی در جریان یک حرکت ( مثلا چرخش - قبلا صحبت این انیمیشن ها بود) سبب شده شما تصور کنین سرعت بازی بالاتر رفته .
بهادر جان آخرین باری که دمو رو بازی کردی کی بود شاید گیم پلی دمو کمی از خاطرت رفته باشه ؟
فکر کنم توی ایران از همه شبیه تر خسرو حیدر باشه.
احتمالا سازنده های بازی استقلالی بودن.
اینم یه عکس از تمرین:
![]()
من تو تهران فردا کجا برم 100 درصد آورده باشه ؟ آدرس دقیق لطفا .... پ خ ممنون میشم ...
حسین جان منم همین رو میگم شاید بخاطر افزایش انیمیشن های عکس العمل دچار اشتباه شدم.
![]()
ممکنه نسخه اصلی نسبت به این از نظر گرافیک و گیم پلی فرق داشته باشه؟ یا فقط تو ترنسفر فرق دارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)