بازه هنوز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رای هم دادم هویژوری برای امتحان
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
بازه هنوز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رای هم دادم هویژوری برای امتحان
این نظرسنجی بسشتر به پر کاربرترین شرکت شباهت داره تا برترین...!!!! وگرنه کلی شرکتای بهتر از شاتل توو شیراز هست...
با دروود
من به سبب وسوسه شدنب رای دریافت سرعت 2 مگابیت با بهای سرویس های 128 ارمنت،از این شرکت خریداری کردم که سرنجام سرعت 512 به من داده شده و بیشترین سرعتی که از زکان آ؛از به کار با این سرویس تا کنون داشته هم 68کیلوبایت بر ثانیه بوده است.
در حالیکه پینگ گه گاهی قطعی دارد ...اما سرویس دهنده پیشن من از این نظر ها عالی بود.
ارم نت امروز افتضاح.... تایم اوت شدید... اسپید کلافه کنندس...
جالب اینکه هرزمان هم با پشتیبانی تماس میگیرم مادام مگیند که از سمت مخابرات مشکل پیش آومده و در حال رفع اون هستیم!!
من به آقای ریاضی رایانامه زدم و رونوشتی هم به آسایتک ارسال کردم شاید بلکه بشه!
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=378ms TTL=47
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=451ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=388ms TTL=47
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 378ms, Maximum = 451ms, Average = 405ms
سایت آسیاتک با آی پی ایران (خود ارم نت)باز نمیشه اما با آی پی خارج از ایران باز شد.
الان 5 روزه که منتظرم خطم از رانژه در بیاد (شاتل) هنوز خبری نشده به نظرتون تاثیری داره پاشم برم مخابرات دستغیب؟
پشتیبانی شاتل هم دقیقا همینو میگفت هر دفعه. توی 3 سالی که شاتل داشتم 1 بار هم نمیشد زنگ بزنم بگن مشکل از ماست پیگیری میکنم.جالب اینکه هرزمان هم با پشتیبانی تماس میگیرم مادام مگیند که از سمت مخابرات مشکل پیش آومده و در حال رفع اون هستیم!!
من به آقای ریاضی رایانامه زدم و رونوشتی هم به آسایتک ارسال کردم شاید بلکه بشه!
همیشه مخابرات مشکل سراسری داشت))))
Last edited by aghamajid1369; 03-06-2012 at 15:10.
قبلا تاثیر داشت ولی الان نه... قبلا یه خانم خوشکله بود خودش قطع رانژه میکرد ولی دیگه شرکتا شکایت کردن این کارو نمیکنن....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)