دوست عزیز کارت گرافیک برای کار با 3dmaxو گرفتن رندر وکاربانرم افزارهای معماری میخوام.
قیمتشم تا1 باشه
دوست عزیز کارت گرافیک برای کار با 3dmaxو گرفتن رندر وکاربانرم افزارهای معماری میخوام.
قیمتشم تا1 باشه
سلام
لطفا قیمت این مانیتور هارو به من بگید ممنون
E2391VR
E2281VR
E2260V
IPS226V
ممنون
لطفا تاپیک جدا بزنین.
دوستان گرافیک 7970 الان تو سایت امازون 355 دلاره که حدود 1100 در میاد حالا من دیگه مالیاتشو نمیدونم ولی خیلی ارزون تر از قیمت هایی که تو سایت ها بفروش میرسه البته rayan saba نیست الان دیگه کسی هست که قیمت الان بازارشو بدونه ممنون میشم
بسته به نوع برند و ريفرنس بودن يا نبودن قيمتهاى متفاوتى داره ولى حدودا 1.600 هست.
با سلام به دوستان عزیز..
قیمت GTX 770 ASUS OC و GTX 770 Gigabyte WF رو میخاستم...هر دو هم ۲ گیگ هستن
یک و شیشصدو نود ASUS
گیگا بایت ایران نیومده هنوز این مدلش
سلام دوستان نازنین و با خسته نباشید به مدیران محترم فوروم
ممنون میشم اگه راهنمائی فرمائید :
برای کار با فارکس 24 ساعت مانیتورم باید روشن باشه و برای بهتر دیدن چارت ،، صفحه بزرگتر برام مهمه ،، مانیتور قبلی که یکی دو سال پیش خریده بودم aoc 24 اینچ بود لامپش صعیف شد و صفحه نمایش تاریک،، تعمیرکارها گفتند باید بندازی دور
حالا با توجه به نوع نیازی که دارم یعنی گیم و تلویزیون و اینجور مسائل برام اهمیت نداره ،، حتی بلندگو هم نداشته باشه مهم نیست ولی صفحه ساده و ریزولیشن بالا برام مهمه و عمر لامپش زیاد باشه بنظرم LED و اینکه پایه بلند نباشه ،،اگه حدود قیمت هم بفرمائید دیگه حسابی شرمنده ام کرده اید
منتظر محبت شما هستم ضمنا شیراز هم هستم،،
تاپیک جداگانه زده شود![]()
سلام قیمت asus GTX 650Ti Top DCUII چنده ممنون قیمتکف بازار تهران بعدش گیر میاد کسی میشناسید داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)