يعني هيچ كس اينجا نيست كه استفاده كرده باشه يا حتي اسمشو شنيده باشه![]()
يعني هيچ كس اينجا نيست كه استفاده كرده باشه يا حتي اسمشو شنيده باشه![]()
سلام.
دو تا سوال داشتم.
نخست اينکه من ميخوام از بين شاتل و صبانت يکي رو انتخاب کنم ولي هيچکدوم پورت آزاد ندارن. ميخواستم ببينم معمولا چقدر بايد منتظر موند تا يه پورت، آزاد بشه؟
و دوم هم اينکه از بين شاتل و صبانت، کدوم رو انتخاب کنم؟
با سپاس فراوان.![]()
سلام.
دو تا سوال داشتم.
نخست اينکه من ميخوام از بين شاتل و صبانت يکي رو انتخاب کنم ولي هيچکدوم پورت آزاد ندارن. ميخواستم ببينم معمولا چقدر بايد منتظر موند تا يه پورت، آزاد بشه؟
و دوم هم اينکه از بين شاتل و صبانت، کدوم رو انتخاب کنم؟
با سپاس فراوان.![]()
عزیزم جواب سئوال اولت به نظر من فکر میکنم شاید همین امروز شاید هم فردا و شاید هم تا آخر ماه دیگه خبری نشه من سه ماه پیش برای شاتل بستم و عطایش را به لقایش بخشیدم چون هنوز زنگ نزدن و منم توی نوبت هستم
بین صبا و شاتل هیچ کدوم تا وقتی که اینترنت از یه جا به دسترسی همگان میرسه از این سرویس گرفتن و یا اون معنی نخواهد داشت باید ببینید بودجه شما چقدره؟
من دیدم که بعضا میگن از صبانت یک مگ سه ماه خریدیم صبانت اصلا سرویس دیگه ای نداره همه سرویسهاش حجمیه و همه دوستان میگند که حتی سرویسهای 128 هم که بایتی قانونا با سرعت 16 کیلو دانلود کنن همگی بالای 200 کیلو میزنن (( ماشالله )
از یه طرف هم یه سری طرفدار شاتل هستن که میگن افت سرعت نداره و خیلی راحته از اونطرف هم نگاه میکنی قیمت هر گیگ اضافی ده هزارتومن هست حالا اگه گیگت تموم شد واویلا باید بری ده تومن بریزی حساب که پول اساسی رو اونجا از چنگت در میارن
بهترین راه حل !!! سبک برو سبک بیا ،،،،، برو و یه سرویس کوچیک 128 نامحدود بگیر
ببین مخابرات میده یا نه
من بی دردسرترین راه رو بهتون گفتم امیدوارم با درایت بیشتر بتونید به هدفتون برسید![]()
سلام،
راستش در مورده پورت آزاد نداشتن نميدونم. منم اول ميخواستم صبانت بگيرم نداشت.
و الان يک ساله که اکو 128 شاتل دارم. که الان چند ماهه تبديل شده به 512 يک ماهه با ترافيک 3 گيگ 13900 تومن.
فقط در مورد نظر دوستمون که گفتن 128 نا محدود بهتره، بستگي به مصرفتون داره، ولي اگه بخواين دانلود کنيد به نظر من برعکس 512 محدود خيلي بهتره. چرا؟
چون:
براي سرعت 128 و 24 ساعت شبانه روز:
128Kbps / 8 = 16KBps * 3600 (for 1 Hour) * 24 (1 Day) = 1,382,400 KB = 1,350 MB
128 تقسيم بر 8 ميشه 16 که تقريباً سرعت دانلوده. ضربدر 3600 ثانيه که بشه دانلود در يک ساعت و ضربدر 24 ساعت شبانه روز ميشه 1350 مگ که بايد 24 ساعته کامپيوتر روشن و در حال دانلود باشه. و از اينترنت استفادهي ديگهاي نکنيد.
=========================براي سرعت 512 و 6 ساعت شبانه رايگان شاتل:
512Kbps / 8 = 64KBps * 3600 (for 1 Hour) * 6(1 Night) = 1,382,400 KB = 1,350 MB
يعني همون اندازه دانلود ولي در 6 ساعت شبانه. (به شرط مشکل نداشتن لينکها) و اون 3 گيگ محدوديت هم براي اينترنت گردي.
=========================
البته قبول دارم که اگه مصرف يه کم بره بالا حجم کم مياد ولي بايد خودتون مراقب باشين که مصرف هر روز از حدود 100 مگ به طور ميانگين بيشتر نشه.
يا فيلم ديدن و اينطور کارا رو بذارين تو ساعات شبانه.
يه موضوع ديگه اينکه سرعتا بستگي به ISP و ... داره و اون اعداد بالا تا حدودي تغيير ميکنه.
مثلاً سرعت دانلود آرت 128 شاتل حدود 20-22 هست و دوستم که سپنتا داره ميگه 128 اون با 12-13 دانلود ميکنه.
فقط در مورد 512 که نوشتم با تقريب 95% با وضعيت خودم (اکو 128 با سرعت 512) مطابقت ميکنه. اون 5% هم به خاطر قطعي مخابرات يا مشکلات ديگه...
به سؤال شما شايد خيلي ربط نداشته باشه، ولي براي انتخاب سرويس از هر ISP اي ممکنه به دردتون بخوره.
Last edited by Hossein 12; 12-12-2009 at 11:25.
من نامه از دانشگاه + کارت دانشجوئی بردم واسه صبانت .... یه نگاه کرد گفت نه آقا نمیشه ... میگن باید دانشجوی مجازی باشی یعنی با اینترنت بری سر کلاس !!!!!![]()
نامه از دفتر با مهر + کپی روزنامه رسمی بردم میگه نه نمیشه باید حتما خط دفتر باشه![]()
به نظرتون چیکار کنم بتونم 1 مگ و از صبانت بگیرم ؟ مثلا که چی نمیدن ؟
سلام
راستش حرفات درسته و متین ولی نه برای کاربرای ایرانی همه حجم کم میارن و هر روز استرس دارند که آخ تموم نشه آخ تموم نشه
لذت استاده از اینترنت پرسرعت رو برای خودشون حروم میکنن
میگه کم بخور همیشه بخور اگه استفاده طولانی و یا دانلود باشه که به نظرم بعله 128 کمه ولی اگه طرف میخواد وبگردی کنه و یه دانلودی هم داشته باشه به نظرم همون 128 عالیه وگرنه آدم پیر میشه تا شب بخواد یه دونه آلبوم موسیقی بگیره
اصلا حجمی به درد نمیخوره
اینو بعد از کنسل کردن قراردادم میگم من سه ماهه با عصر داده بستم 512 هم گرفتم ولی اصلا حال نکردم سر ماه گفتم دوماهی که جلوجلو پولشو دادم پیشکشت نمیخوام
تعطیل کردم از یه جا دیگه گرفتم چون واقعا شب بیدار شدن و سیستم تنظیم کردن مصیبته
فقط کافیه برق یه لحظه بره که تمام دانلودهات توی هوا بمونه
ولی وقتی نامحدود باشه بشین بزن تو رگ حالشو ببر
از ما گفتن بود
ایشالا هرکی هرچی میگیره راضی باشه![]()
راه حل نبود ؟ !!!
بعد از ظهر با یه شرکت دیگه ( نمایندگی صبانت ) زنگ زدم گفت سرعت دانلود سرویس 128 ما به جای اینکه 16 کیلو باشه 180 کیلوبایته !!!!!!
مگه همچین چیزی میشه ؟
خرید حجمی سرعت بالا پول دور ریختنه
همه شرکتهایی که حجمی با دانلود شبانه میدن عمدا سرعتها رو دستکاری میکنن که طرف پاشو بزاره رو گاز هی دانلود کنه و سر هفته هم بره دو گیگ شارژ کنه قیمت هر گیگ هم برای شاتل دزده گیگی ده تومن در میادبرای صبانت دو تومن
پس میبینین که خرید حجمی با سرعت های بالا به صرفه نیست مخصوصا این که شبانه صبانت مفتی هم هست بچه ها شبی یک و نیم گیگ دانلود میکنن بزنم به تخته فعلا که اوضاع روی مفتیه
ولی برای نامحدود که پول خوبی میگیرن بی انصافها سرعت رو کم میکنن
مثلا
128=12~13 کیلو دانلود میکنه
256= 28
512=50
1مگ = 80
روش کارشون هم اینه که ماهیانه به مخابرات اجاره میدند ولی در عمل همون چیزی رو که خریدن بسته بندی میکنن و به نام ترافیک به خورد ملت میدند
هزار بار هم بچه های فروم اصرار کردند که بیایم اعتراض نامه بنویسیم به این وضع گرونی هیچ کی گوش نکرد همه هم رفتن پولشون رو ریختن توی جیب صبانت
درحالی که اگه اعتراض میکردن و قیمتهای اینترنت رو پایین میاوردن الان همین بچه هایی که واسه صبانت جون میدن رحت میتونستن از سرویسهای شبیه اروپا استفاده کنن هر ساعت یک گیگ بزنن
با این طرح هدفمندی هم که پول برق میره رو هوا پس نتیجه میگیرم اگه سرعت رو بیشتر کنن توی یه ساعت بیشتر سیستم رو روشن نمیزاریم
مصرف برق پایینتر میاد که برای محیط ریست و نفت که سرمایه ملی هستش خیلی مهمه
از اونور هم قطعات سیستم به خاطر روشن بودن زیاد و مداوم دچار استهلاک نمیشه
کارها سیعتر انجام یمشه ولی خوب متاسفانه نمیکنن و همه رو هم عذاب میدن واقعا متاسفم
البته نمیدونم تهران چطوریاست اما من که الان 128ماهی 30تومن(میگن بازم می یاد پایین)میدم نامحدود با سرعت 30-32دانلود میکنم هر 100مگ تو 1ساعت تموم میشه اما خوب کمی گرونه البته هر از گاهی یه جوری به 100هم میرسونم که خوب نادره وشاید 2روز اینطور بمونه......منظورم اینه که بستگی به ISPــش داره...
اینهمه اعتراض شده اثری نداره مثل یه کاغذِ که میره سطل اشغال...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)