تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 565 از 577 اولاول ... 65465515555561562563564565566567568569575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,641 به 5,650 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

آقا ی سوال چرا تو اوبونتو اسکرین شات میگیرم با فرمت png وقتی تو ویندوز بازش میکنم میگه خرابه (با هر نرم افزاری) و نشون نمیده ولی تو لینوکس یا حتی تو اینترنت ک آپلود میکنم درست نشون میده
    راه حل چیست؟
    سلام
    دقت کنید که توی اسم فایل کاراکتر های غیر مجاز مثل : > < ! ; و .. نباشه. معمولا اسکرین شاتر ها تاریخ و ساعت رو توی اسم فایل ذخیره می کنن و از کاراکتر های غیر مجاز استفاده می کنن که باعث میشه که ویندوز نتونه اون هارو باز کنه

2. 2 کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان من هنوز با چیلتر شکن موشکل دارم سیسکو هم سرعتش خیلی پایینه لطفا کمک کنید پولی یا غیر پولی هر چی فقط سرعتش یه جوری باشه بشه کار کرد من ک گیج شدم

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان من هنوز با چیلتر شکن موشکل دارم سیسکو هم سرعتش خیلی پایینه لطفا کمک کنید پولی یا غیر پولی هر چی فقط سرعتش یه جوری باشه بشه کار کرد من ک گیج شدم
    همین سیسکو تو ویندوز خوبه ولی لینوکس بده؟ نمی دونم منظورتان از اینکه مشکل داره چیه.

شاید مشکل از isp تان هست

shadowsocks استفاده کنین احتمالا درست کار کنه.

من که لینوکسم و مشکلی با اینا ندارم

5. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

همین سیسکو تو ویندوز خوبه ولی لینوکس بده؟ نمی دونم منظورتان از اینکه مشکل داره چیه.

شاید مشکل از isp تان هست

shadowsocks استفاده کنین احتمالا درست کار کنه.

من که لینوکسم و مشکلی با اینا ندارم
    داداش من هم با مخابرات هم شاتل سرعتش خیلی خیلی پایین اصلا نمیشه کار کرد به دوستم هم دادم همینطور بود! مشکل فقط من نیست کلا این پروتکل هم فاتحشو خوندن هر چی بود! موندم به چی پناه ببرم! هم ویندوز هم لینوکس مشکل دارم کلا سیسکو سرعتش پایین اومده

shadowsocks از کجا بگیرم چیلتر نباشه؟؟؟ اصلا رایگانه یا باید سرور باز داشته باشم که وصل بشم چجوریه ؟

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

داداش من هم با مخابرات هم شاتل سرعتش خیلی خیلی پایین اصلا نمیشه کار کرد به دوستم هم دادم همینطور بود! مشکل فقط من نیست کلا این پروتکل هم فاتحشو خوندن هر چی بود! موندم به چی پناه ببرم! هم ویندوز هم لینوکس مشکل دارم کلا سیسکو سرعتش پایین اومده

shadowsocks از کجا بگیرم چیلتر نباشه؟؟؟ اصلا رایگانه یا باید سرور باز داشته باشم که وصل بشم چجوریه ؟
    تو اوبونتو که با pip می تونید نصب کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رایگان نیست باید سرور داشته باشه

یا اکانتش رو بخرین(نمی دونم می فروشن یا نه) یا از سرور های رایگان استفاده کنین یا اینکه یک سرور شخصی تهیه کنین(ماهی ۱۵تومان اینا بشه شاید) و خودتان نصب کنین

بعد از نصبش به کمک راهنمای لینک زیر بازش کنین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تنظیمات سرور رایگان که از گوگل دیدم یکیش اینه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از اینکه استارت زدید یعنی شما soc ks رو تو پورتی که تو کانفیق گفته این فعال کرد اید.(مثلا پورت 1080 لوکال تان) حالا با هر برنامه به این پورت وصل بشین حله

واسه اینکه مثلا ff یا chrome بتونه وصل بشه addon foxyproxy رو نصب کنین و سپس ip 127.0.0.1 پورت مثلا 1080 و پروتکل soc ks v5 رو بهش بدین و تمام.

کمی دنگ و فنگ داره ولی تو ویندوزم تقریبا اینطوریه

8. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان من هر کار میکنم ی چیزیو نمیفهمم
    من الان یه فایل دارم به اسم Cisco-AnyConnect-64bit.gz تو پوشه x
    حالا تو ترمینال مینویسم
    cd /x
    sudo tar -xzf /x/Cisco-AnyConnect-64bit.gz
    بعد این دو تا دستور یه پوشه تو همین فولدر x باز میشه به اسم anyconnect-3.0.11042
    حالا من موندم از اینجا به بعد جحوری ./configure بنویسم گیر نده؟؟؟هر کار میکنم میگه مسیر وجود نداره فلان گیج شدم اساسی الان من موندم این فایل .make چرا تو home میره قضیش چیه؟ پس این فولدره anyconnect-3.0.11042 چی هست باز ؟؟
    ممنون میشم یه توضیحی tip کوچیکی چیزی بدین

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان من هر کار میکنم ی چیزیو نمیفهمم
    من الان یه فایل دارم به اسم Cisco-AnyConnect-64bit.gz تو پوشه x
    حالا تو ترمینال مینویسم
    cd /x
    sudo tar -xzf /x/Cisco-AnyConnect-64bit.gz
    بعد این دو تا دستور یه پوشه تو همین فولدر x باز میشه به اسم anyconnect-3.0.11042
    حالا من موندم از اینجا به بعد جحوری ./configure بنویسم گیر نده؟؟؟هر کار میکنم میگه مسیر وجود نداره فلان گیج شدم اساسی الان من موندم این فایل .make چرا تو home میره قضیش چیه؟ پس این فولدره anyconnect-3.0.11042 چی هست باز ؟؟
    ممنون میشم یه توضیحی tip کوچیکی چیزی بدین
    داخل فولدر برید و configure رو بزنید

سپس make
    make install (پرمیشن روت میخواد)

کلا واسه کامپایل همه برنامه ها مخصوصا برنامه های رسمی تو فایل تکست readme یا install اینا دنبال راهنمای نصب بگردین احتمال ۹۰درصد راهنمای نصب داخل فولدر هم هست.(چون همیشه قرار نیست configure بزنین شاید برنامه ای کامند دیگه ای بخواد)

11. 2 کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بچه ها من اوبونتوم ی طوری شده دکمه shutdown میزنم بعدش کامپیوتر رو همون صفحه قفل میشه ن پیغام میاد ن موس میتونم تکون بدم با ریستارت مشکلی ندارم فک کنم!! کلا اینو از کجا میتونم ریشه یابی و حل کنم؟ اوبونتو 15.04 جدیدترین اپدیت هست ببخشید زیاد میپرسم
    پ.ن: چرا این همه مشکل پیدا میکنم اون از وایرلس اینم اضافه شد
    با تغییر توزیع حل میشه این گیر ها؟ بخدا ن دستکاری میکنم ن چیزی چند ماهه اوبونتو دارم گیر زیاد داره :(

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
    Last edited by ArashMiniStar; 07-06-2015 at 23:53.

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچه ها من اوبونتوم ی طوری شده دکمه shutdown میزنم بعدش کامپیوتر رو همون صفحه قفل میشه ن پیغام میاد ن موس میتونم تکون بدم با ریستارت مشکلی ندارم فک کنم!! کلا اینو از کجا میتونم ریشه یابی و حل کنم؟ اوبونتو 15.04 جدیدترین اپدیت هست ببخشید زیاد میپرسم
    پ.ن: چرا این همه مشکل پیدا میکنم اون از وایرلس اینم اضافه شد
    با تغییر توزیع حل میشه این گیر ها؟ بخدا ن دستکاری میکنم ن چیزی چند ماهه اوبونتو دارم گیر زیاد داره :(

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
    عجب.

shutdown از داخل اوبونتو بدون مشکل هست؟

راستش نمی دونم مشکل چیه اگر دوست داشتین توزیع رو تغییر بدین به linux mint یجورایی میشه گفت توزیع برتر لینوکس واسه دسکتاپ الان لینوکس مینت هست(اوبونتو دوم شده)

خوش دسته.

14. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

عجب.

shutdown از داخل اوبونتو بدون مشکل هست؟

راستش نمی دونم مشکل چیه اگر دوست داشتین توزیع رو تغییر بدین به linux mint یجورایی میشه گفت توزیع برتر لینوکس واسه دسکتاپ الان لینوکس مینت هست(اوبونتو دوم شده)

خوش دسته.
    از هم داخل اوبونتو مشکل داره حالا دقیق تر برسی میکنم میگم کلا ن موس حرکت میکنه ن صفحه تغییر داد میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •