سلام
دقت کنید که توی اسم فایل کاراکتر های غیر مجاز مثل : > < ! ; و .. نباشه. معمولا اسکرین شاتر ها تاریخ و ساعت رو توی اسم فایل ذخیره می کنن و از کاراکتر های غیر مجاز استفاده می کنن که باعث میشه که ویندوز نتونه اون هارو باز کنه
سلام
دقت کنید که توی اسم فایل کاراکتر های غیر مجاز مثل : > < ! ; و .. نباشه. معمولا اسکرین شاتر ها تاریخ و ساعت رو توی اسم فایل ذخیره می کنن و از کاراکتر های غیر مجاز استفاده می کنن که باعث میشه که ویندوز نتونه اون هارو باز کنه
دوستان من هنوز با چیلتر شکن موشکل دارم سیسکو هم سرعتش خیلی پایینه لطفا کمک کنید پولی یا غیر پولی هر چی فقط سرعتش یه جوری باشه بشه کار کرد من ک گیج شدم![]()
همین سیسکو تو ویندوز خوبه ولی لینوکس بده؟ نمی دونم منظورتان از اینکه مشکل داره چیه.
شاید مشکل از isp تان هست
shadowsocks استفاده کنین احتمالا درست کار کنه.
من که لینوکسم و مشکلی با اینا ندارم
داداش من هم با مخابرات هم شاتل سرعتش خیلی خیلی پایین اصلا نمیشه کار کرد به دوستم هم دادم همینطور بود! مشکل فقط من نیست کلا این پروتکل هم فاتحشو خوندن هر چی بود! موندم به چی پناه ببرم!هم ویندوز هم لینوکس مشکل دارم کلا سیسکو سرعتش پایین اومده
shadowsocks از کجا بگیرم چیلتر نباشه؟؟؟ اصلا رایگانه یا باید سرور باز داشته باشم که وصل بشم چجوریه ؟
تو اوبونتو که با pip می تونید نصب کنید
رایگان نیست باید سرور داشته باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا اکانتش رو بخرین(نمی دونم می فروشن یا نه) یا از سرور های رایگان استفاده کنین یا اینکه یک سرور شخصی تهیه کنین(ماهی ۱۵تومان اینا بشه شاید) و خودتان نصب کنین
بعد از نصبش به کمک راهنمای لینک زیر بازش کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات سرور رایگان که از گوگل دیدم یکیش اینه
بعد از اینکه استارت زدید یعنی شما soc ks رو تو پورتی که تو کانفیق گفته این فعال کرد اید.(مثلا پورت 1080 لوکال تان) حالا با هر برنامه به این پورت وصل بشین حلهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه اینکه مثلا ff یا chrome بتونه وصل بشه addon foxyproxy رو نصب کنین و سپس ip 127.0.0.1 پورت مثلا 1080 و پروتکل soc ks v5 رو بهش بدین و تمام.
کمی دنگ و فنگ داره ولی تو ویندوزم تقریبا اینطوریه
دوستان من هر کار میکنم ی چیزیو نمیفهمم
من الان یه فایل دارم به اسم Cisco-AnyConnect-64bit.gz تو پوشه x
حالا تو ترمینال مینویسم
cd /x
sudo tar -xzf /x/Cisco-AnyConnect-64bit.gz
بعد این دو تا دستور یه پوشه تو همین فولدر x باز میشه به اسم anyconnect-3.0.11042
حالا من موندم از اینجا به بعد جحوری ./configure بنویسم گیر نده؟؟؟هر کار میکنم میگه مسیر وجود نداره فلان گیج شدم اساسیالان من موندم این فایل .make چرا تو home میره قضیش چیه؟ پس این فولدره anyconnect-3.0.11042 چی هست باز ؟؟
ممنون میشم یه توضیحی tip کوچیکی چیزی بدین![]()
داخل فولدر برید و configure رو بزنید
سپس make
make install (پرمیشن روت میخواد)
کلا واسه کامپایل همه برنامه ها مخصوصا برنامه های رسمی تو فایل تکست readme یا install اینا دنبال راهنمای نصب بگردین احتمال ۹۰درصد راهنمای نصب داخل فولدر هم هست.(چون همیشه قرار نیست configure بزنین شاید برنامه ای کامند دیگه ای بخواد)
بچه ها من اوبونتوم ی طوری شده دکمه shutdown میزنم بعدش کامپیوتر رو همون صفحه قفل میشه ن پیغام میاد ن موس میتونم تکون بدم با ریستارت مشکلی ندارم فک کنم!! کلا اینو از کجا میتونم ریشه یابی و حل کنم؟ اوبونتو 15.04 جدیدترین اپدیت هست ببخشید زیاد میپرسم
پ.ن: چرا این همه مشکل پیدا میکنم اون از وایرلس اینم اضافه شد
با تغییر توزیع حل میشه این گیر ها؟ بخدا ن دستکاری میکنم ن چیزی چند ماهه اوبونتو دارم گیر زیاد داره :(
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
Last edited by ArashMiniStar; 07-06-2015 at 23:53.
عجب.
shutdown از داخل اوبونتو بدون مشکل هست؟
راستش نمی دونم مشکل چیه اگر دوست داشتین توزیع رو تغییر بدین به linux mintیجورایی میشه گفت توزیع برتر لینوکس واسه دسکتاپ الان لینوکس مینت هست(اوبونتو دوم شده)
خوش دسته.
از هم داخل اوبونتو مشکل داره حالا دقیق تر برسی میکنم میگمکلا ن موس حرکت میکنه ن صفحه تغییر داد میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)