ولی خوب باید ببینیم بقیه چیکار کردن من الان از هرکی اینجا می پرسم میگه دو تا ریدینگ زبان رو نرسیدم
ولی خوب باید ببینیم بقیه چیکار کردن من الان از هرکی اینجا می پرسم میگه دو تا ریدینگ زبان رو نرسیدم
آقا برای بار دوم میذارم : لطفا رتبه منطقه 1 رو بگین :
دبیات : 68
دینی : 84 ( نمیدونم چرا بالا شده ) به نظر من همون 3 روز قبل کنکور بخونین دینی رو جواب میده برای من که جواب داد !
عربی : 35 - 45 یادم نبود چی زدم !
زبان : 75
ریاضی : 45
فیزیک : 65
شیمی : 43
حالا ازاد کجایی ؟؟
سلام دوستان عزیز
یه تخمینی برای رتبه ی من میزنین
ادبیات 74
عربی 78
دینی 78
زبان 46
ریاضی 43
فیزیک 76
شیمی 40
معدل کتبی : 19.10
جزو منطقه 1 هستم
راستی با توجه به بومی گزینی و اینکه ساکن تهرانم به نظرتون احتمال داره یه رشته خوب قبول شم
خواهشا جواب بدین ممنون
امسال یکی از سالهاییه که حدس زدن رتبه سختهآقا برای بار دوم میذارم : لطفا رتبه منطقه 1 رو بگین :
دبیات : 68
دینی : 84 ( نمیدونم چرا بالا شده ) به نظر من همون 3 روز قبل کنکور بخونین دینی رو جواب میده برای من که جواب داد !
عربی : 35 - 45 یادم نبود چی زدم !
زبان : 75
ریاضی : 45
فیزیک : 65
شیمی : 43
دینی و عربیت تقریبا خنثی عمل میکنن تا همه درصداتو حدود 50 و خورده ای تصور کنیم که اینجوری تقریبا میشه 2000 منطقه 1
موفق باشی
من مجدد این پستم رو تکرار می کنم تا نظر تعداد بیشتری از دوستان رو بپرسم.
1- اگر تغییر سیاسی بشه اولین کار اینه که دانشگاه های آزاد رو بردارند اینا اگه خیر مارو می خواستن 4 تا دانشگاه مثل دانشگاه تهران می ساختن ( دولتی )
2- ماشاا... استاد های دانشگاه های آزاد دیگه زبان زد عام و خاص شده ، شما که اصفهانی هستی یه سر برو دانشگاه خمینی شهر ( بهترین آزاد برای مهندسی ) نمی تونی استاد رو از نظر سنی از دانشجو تفکیک کنی
3- همون جواب 2
4-همون جواب 2 - در مورد دانشگاه شهرضا می دونستی تا حالا 700 نفر توی راه اصفهان ، شهرضا مردن
یا حتماَ اطلاع داری دانشگاه خوراسگان یه ساختمان بیشتر نیست !!!!!( مدرس ما بزرگتر از اونه )
5و6- دانشگاه محل تحصیله نه خوش گذرونی البته همه جا تقریباَ علافیه .. درضمن این دو مورد به شدت با مورد 8 در تناقضه بالاخره باید دانشگاه سخت بگیره تا آدم آموزش ببینه و مهارت یاد بگیره
7- نظری ندارم
9- مثل اینکه شما فکر کردی تا درست تموم شده میگن بفرما بیا بشین پشت میز ریاست . موقع کار پیدا کردن انقدر وقت آدم تلف میشه که 6 سال پشت کنکور بودن ارزش یه رشته خوب رو دارهبعدش هم سر کار پیدا کردن هم یه کار درست و حسابی پیدا می کنی هم در عمر جوانیت صرفه جویی می کنی
10 - به نظرت اون نوه هه نمیاد بپرسه بابا بزرگ شغلت چی بود ؟؟؟؟
توی این مملکت تنها راه موفقیت دانشگاهه اونم از نوع دولتی همین و بس![]()
Last edited by hermione; 27-06-2009 at 10:54.
فکر کنم چون تازه وارد هستم کسی حال نمیکنه به من جواب بده
حالا شهریه ازاد چقدر هست ؟
به دولتی شبانه خوابگاه میدن ؟
به نظر من میتونی روی مهندسی های شیمی، مواد ،شهرسازی، آی تی و کامپیوتر حساب ویژه ای باز کنیادبیات 74
عربی 78
دینی 78
زبان 46
ریاضی 43
فیزیک 76
شیمی 40
معدل کتبی : 19.10
جزو منطقه 1 هستم
راستی با توجه به بومی گزینی و اینکه ساکن تهرانم به نظرتون احتمال داره یه رشته خوب قبول شم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)