دوستان فشنگی روغن خوب چه مارکی توی بازار هست؟؟
دوستان فشنگی روغن خوب چه مارکی توی بازار هست؟؟
سلام
تک فیش یا 2 فیش؟
ماشین من تک فیش بود اصفهان رو زیر و رو کردم اصلی گیرم نیومد.
ولی 2 فیش اصلی ای سی میگفتن داریم.
من تک فیش تایوانی گرفتم قوطی زرد و سفید رنگ داشت راضی هستم.
یک سوال داشتم.
من از این پرون صندوق های کادیلاک خریدم! متاسفانه با بد بختی نصب کردم!
دفعه پیش ( کاری نداریم که چی شد ) فیوز برق اصلی دزدگیر سوخت! سر همین پرون!
یک رله بوق پراید که 4 سیم هست دارم.
میخواستم بدون چی جوری باید نصب کنم! با توجه به این که این پرون هم از جنس پمپ های در به صورت مگنی عمل میکنه و برای قطب منفی از اتصال بدنه استفاده میشه و همین طور فرمان برق دزدگیر هم یک عدد سیم بیشتر نیست!!!
پایه های روی این رله بدین صورته
30-87
85-86
پایه 87 رنگش فرق داره
فقط برق مثبت باید باید دیگه!
یکی راهنمایی ام کرد گفت برق اصلی باید به رله بدی بعد اون برق دزدگیر تحریک کننده میشه و جریان رو وصل میکنه! متوجه نشدم...!
ممنون
چند ماه قبل با تصوير و دقيق روش نصب اينجور آفتماتها رو در همين تاپيك توضيح دادم،اما الان متاسفانه نميدونم كدام صفحه بود؟؟!!بصورت مختصر توضيح ميدم:پايه 85 منفي است كه بايد از بدنه ماشين به اون يه منفي بدينپايه 86 مثبت هست كه بايد از برق مثبت ماشين ( سر باطري يا سر اتومات استارت يا مغزي سوئيچ استارت، هركدوم كه نياز بود) بگيريد و به يه كليد قطع و وصل متصل و از اون كليد به اين پايه وصل كنينپايه 30 مثبت هست كه اونهم از سرباطري يا اتومات ميگيرينپايه 87 كه خروجي مثبت هست و براي مصرف كننده است( مثل فن يا چراغ يا بوق و يا همين پمپ باز كننده درب)در بعضي از آفتماتها 5 پايه وجود داره كه پايه پنجم كه معمولا وسط قرار داره به شماره87aنشان داده شده كه در اين وضعيت براي مصارف خاص بكار ميره ( اگر نياز بود توضيح ميدم)
جدیدا یه مطلبی در مورد رنگ کردن داشبرد و ... میخوندم و همه این مشکل رو داشتند که رنگ با هر کیفیتی بعد از یه مدت پوسته میشد و از قبل بدتر میشد و اونجا بود که یه نفر روش جدید و ابتکاریی پیدا کرده بود که ظاهرا از یه ماده ای که در صنعت چاپ مصرف داره (به نام ریتارد یا ریتاردو) استفاده کرده بود و اون رو با رنگ پلاستیک (رنگی که برای چاپ روی پلاستیک کاربرد داره)مخلوط کرده و روی سطح داشبورد و رودری پاشیده بود به گونه ای که رنگ به کمک اون حلال که عرض کردم به خورد پلاستیک داشبرد و رودریهای بلیزر رفته بود و طوری که گفته بود دیگه اصلا پاک بشو نبود.حالا ایا از شما عزیزان از جزییات دقیق اینکار خبر داره ؟اگه بشه اینکارو کرد خیلی عالی میشه.
راستی امروز یکی از دورگلگیرهای عقبم رو که ضربه خورده و پوسیده بود با فرز بریدم و یه دور گلگیر نو روش جوش دادم کارش که کامل شد عکس میزارم.
در مورد اين نوع رنگ كردن داشبرد چيزي نشنيدم، اما توي داشبرد سازي، بارها روش كار اونها رو ديدم كه وقتي رنگ رو روي فايبرگلاس ميپاشن، كاملا پوشش درست كرده و ماندگار ميشه.البته اگر داشبرد فقط مشكل رنگ داشته باشه، ديگه نيازي به فايبر زدن نيست، اما بشخصه تا حالا نديدم كه يه داشبرد صرفا رنگش بريزه و خراب بشه( مگر اينكه مواد شيميايي قوي مثل اسيد روي اون ريخته شده باشه) و اكثرا بخاطر ترك و شكستگي تعمير و رنگ شدن.
امروز سري به تعميرگاه دوستم زدم.اين نوا اونجا بود، مدل 65 كه توسط يكي از مشتريها بتازگي از تهران خريداري شده و بار كاميون به اينجا آورده بود تا بازسازي كنه.بدنه پوسيدگي و بتونه زيادي داشت،داشبرد و داخلش تا حدي مناسب بود.از نظر فني بايد بازسازي و اورهال كامل ميشد و الان موتور در حال تعمير هست. و احتمالا بعد از اون نوبت گيربكس اتومات ميرسه.لاستيكها هم بد نبودن،پلاك هنوز تعويض نشده و به نام صاحب قبلي مونده.با اين خصوصيات به نظر شما چقدر خريداري شده؟![]()
سلام.
عکسها کاملآ واضح نیست ولی با این حساب که موتور و گیربکس تعمیر میخواد من فکر کنم 3.5 نهایت 4 فی بخوره البته با بیمه.
راستی الان به نام میزنن؟اخه چند وقت پیش میگفتن دیگه به نام نمیزنن.
همین کارا که فرمودید با وضعیت افتضاح قیمتها کلی خرجش میشه .ولی فکر کنم با این حال بازار که پراید شده 14 تومان حدود 4 یا 5 بیرزه.اگه جدیدا قیمتها رو دیده باشید جدیدا کاپریسهایی که قبلا 10 یا 11 قیمت میزدن شدن 18-20
یا مثلا بیوکهایی که نهایتا با 6 یا 7 تومان میشد خرید اگهی میکنن 12-15 میلیون تومان!!!!!!
تيون چلنجر 880 اسب بخار در نيويورك
راي آمريكايي ها بي شك مدل چلنجر دوج يكي از محبوب ترين و پر هوادار ترين خودرو هاست. مدلي كه بي شك نامش با تاريخ خودرو سازي آمريكا گره خورده و نمي تواند مجموعه خودرو هاي ماسل مشهور و تاريخي را بدون نام مدل هاي گوناگون دوج چلنجر تصور نمود. همين اهميت تاريخي براي اين كه تيونر هاي مشهور آمريكا را به فكر هر چه قوي تر نمودن اين مدل بياندازد كفايت مي كند. تا پيش از اين نام هاي بزرگي كه همي سردمدار آن هاست براي هر چه بيشتر قوي نمودن اين خودور تلاش هايي را انجام نمودند كه آخرين محصول تيونينگ ان ها نيز دوج چلنجر تنظيم شده توسط خود همي است كه 6400 سي سي حجم موتور را با 470 اسب بخار قدرت در هم آميخته بود تا هيچ جاده اي توان مقاومت در برابر چرخ هاي اين چلنجر را نداشته باشد. اين 470 اسب بخار هم گويي براي خواباندن عطش علاقه مندان به اين خودور كافي نبود و باعث شد تا چندي پيش يك تيونر نيو يوركي دست به كار شود و براي هر چه قوي تر كردن خودروي محبوب نيمي از آمريكايي ها دست به كار شود.
bpr نيو يورك به اين ترتيب اولين قدم را با تراشيدن موتوري 7 ليتري آغاز كرد تا اين گونه 880 اسب بخار را از وجود چلنجر بيرون بكشد. براي مهار اين همه توحش bpr سر سيلندر جديدي را نيز براي هيولاي دست ساز خود تراشيد كه نشانه آن را مي توان روي اينتيك بزرگ در نظر گرفته شده براي درپوش كاپوت اين خودرو يافت.bpr سيستم اگزوز جديدي را نيز براي اين خودرو تدارك ديده تا اين گونه بازدم چارجر وحشي با مشكل روبرو نباشد . توان توليد شده از سوي موتور 7 ليتري توسط گيربكس توليد شده توسط كمپاني هات راد جنوبي به كمك فنر هاي مسابقه اي ايباخ در كنار رينگ هاي 20 اينچي جلو و 22 اينچي به چرخ ها مي رسد تا اين گونه اسفالت جاده ها ميزبان اين همه قدرت و توان باشند.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)