راستش بخش پشتیبانی باهام رفیق شدن از بس زنگ زدم! جواب همه سوالاتم: والا نمیدونیم! یا اینجا مشکلی نداریم!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
راستش بخش پشتیبانی باهام رفیق شدن از بس زنگ زدم! جواب همه سوالاتم: والا نمیدونیم! یا اینجا مشکلی نداریم!
منم چند زنگ زدم.قبلا بار یه خانم برمیداشت و هر چی میپرسیدم کامل جواب میداد ولی الان یه آقا هست که من شک دارم خاموش/روشن کردن کامپیوتر رو بدونه و فقط بلده وقتی اینترنت قطع هست گوشی رو برداره و بگه "سلام.اینترنت فعلا قطعه.اشکال هم از مرکز تهرانه.معلوم هم نیست کی درست میشه."![]()
ماشاالا به اون خانومه
من هم قبلنا هر وقت زنگ میزدم یه اقا برمیداشت همیشه میگفت برو تو command prompt بزن ping 4.2.2.4
در اخر هم خودم مشکلو پیدا کردم![]()
چی بود مشکل؟ بگو شاید ماله ماهم این باشه!در اخر هم خودم مشکلو پیدا کردم![]()
البته من میدونم مشکل ما بخاطر سرور بندر عباس هست!
چرا سرعت دانلو ددر هنگام دانلود با IDm در فایروال NOD32 مشاهده میشه که نوسان داره؟ چرا رو خط ثابتی حرکت نمی کنه؟ مثلا از 80 تا 105 دائما نوسان می کنه یا یوهو میاد 60 و این حرفا؟
درضمن دوستانی که تو تبریز 512 هماراسیتسم یا شرکتهای دیگه رو دارند میتونن بهم بگن موقع دانلود با IDm در حالت 8 خطی سرعت دانلودشون رو چند نوشن میده تو IDM?
سوال دیگه هماراسیستم رو ترجیح می دید یا مکس نت رو؟
منم آخر اومدم ماکس این قدر تبلیغ کردین ولی یه نکتش جالبه IPمجازی داره ولی torent مشکلی نداره!! هر وقت دیس می شم ip مجازی ثابته ولی ip واقعی عوض میشه!
منظورت از IP مجازی چیه؟دو نوع آی پی داریم ولید و اینولید که قبلا ماکس نت ولید اشتراکی میداد ولی الان برای هر نفر یه آی پی میده.یک مود دیگه هم استاتیک یا داینامیک بودن آی پی هست که استاتیک یعنی همیشه ثابت و داینامیک یعنی با هر بار قطع و وصل تغییر میکنه.
دوستان تا سایت رو ندیده بودم خبر نداشتم سرعت افت کرده چون یکی دو هفته ای نمی رفتن وب الان چند وقت این جوری من الان با 6 کیلو می دانم قبلا 110 الی 120 بود
اینجا هم که اصلا کار نمیکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)