سلام حمید بابا .چطولی ؟منم نرم 1 داشتم.زیاد سخت نبود.مخصوصا تستیهاش که خیلی آسون بودخط مبنا و سئوال 2 و 4 و 5 هم که مفت اسون بود
سلام حمید بابا .چطولی ؟منم نرم 1 داشتم.زیاد سخت نبود.مخصوصا تستیهاش که خیلی آسون بودخط مبنا و سئوال 2 و 4 و 5 هم که مفت اسون بود
هنوز هم نمره تشریحی ها رو نزدن .... سرویس شدیم ... نمره تستی فیزیک اومد.... 6 فصل اول رو نخونده بودم چون کلا مباحث دینامیک و سینماتیک رو بلد بودم همیشه. 7 و 8 هم که سر کلاس یه چیزی یاد گرفتم . 9 و 10 رو درس نداد اصلا استاد . این 2 فصل آخر رو فقط خوندم ... در کمال ناباوری و تعجب دیدم 14 تا صحیح / 4 تا غلط / 2 تا نزده ..... من همه رو زده بودم
.... چه دستگاهی دارن اینا آخه
4.90 ... میان ترم هم 6 ... حالا اون ور هم تشریحی که دیگه تمومه یا علی قبول![]()
سلامسلام حمید بابا .چطولی ؟منم نرم 1 داشتم.زیاد سخت نبود.مخصوصا تستیهاش که خیلی آسون بودخط مبنا و سئوال 2 و 4 و 5 هم که مفت اسون بود
آسون نبود نسبت به قبل! من 7 تا تستشو اصلا هيچ جوابي نداشتم واسش :|
تشريحي ها هم هميشه از مدل هاي فصل 2 و ريسك سوال ميومد اينجا سوال نبود! تشريحياش سوال 1 و 2 و 4 اش براي اولين بار بود كه مياد اونم از جاهايي اومده بود كه اصلا فكرشم نميكردي ممكنه ازش سوال بياد!
خدا این طراح های سوال رو لعنت کنه که این قدر دانشجوها رو ناامید میکنن امروز سر جلسه پوستم کنده شد ! فردا هم که فیزیک دو الکتریسیته دارم و فقط بخش مدارهای الکتریکی رو خوب بلدمالان داشتم سوالات ترم های قبلی رو نگاه میکردم برای امتحان فردا ناامید بودم ناامید تر شدم
خدا کنه از بخش مدارهای الکتریکی سوال تشریحی طرح بشه
![]()
من که امروز حسابداری صنعتی 1 داشتم . . . با توجه به مقداری که خونده بودم خوب نوشتم ( کامل تشریحی بود ) 7 تا سوال 120 دقیقه . . . پدر کمر و صاب کمر دراومده بود2ساعت فیکس سر جلسه بودم
![]()
این که چیزی نیست . . . امروز رفتم تو سایت نمره اقتصاد کلان دوستمو ببینم . . . از 40 تا تست " 19 تا درست 8 تا اشتباه " پس بقیش کو ؟جلوش رو نیگاه کردم دیدم زده 13 تا تست عدم پاسخ
دستگاه تصحیح سوالات تستی این ترم ریده
![]()
سلام اصول 2 حسابداری که منو غافل گیر کرد همش تشریحی بود
من میان ترمشو ندادم نمرم از چند حساب میشه (چند بگیرم از 14 قبولم 7 یا 10 )؟
نمره های تشریحیو نمیدونم چرا نزاشتن تستیارو 3 روز بعد میزارن رو سایت اما تشریحی رو الان یه هفتست هنوز نزاشتن
آقا من یه سوالم تستی نزده نمیذارم
چرا اینا برای هر درسی زدن چند تا نزدم من :-(
چه میشه کرد ؟ اعتراضی چیزی نیس ؟
آره برای منم دو تا امتحان تستی این طوری شدهبه قول خودت منم تو ورقه سوالی رو بی جواب نمیزارم بمونه حتی چند بار سوالات رو نگاه میکنم تا یکی هم از دستم در نره
حیفه
![]()
کلا مشکل دارن فردا میرم با مسول آزمون صحبت میکنم ببینم چی میگه ولی کلا برای سوالات تستی اعتراضی نیست باید با مسئول آزمون صحبت کنیم . مسئول آزمون دانشگاه ما یه فرد خیلی خیلی بد اخلاقهآدم میترسه بره جلو باهاش حرف بزنه
![]()
بريد يقه مسئول امتحاناتتونو بگيريد ديگه!ین که چیزی نیست . . . امروز رفتم تو سایت نمره اقتصاد کلان دوستمو ببینم . . . از 40 تا تست " 19 تا درست 8 تا اشتباه " پس بقیش کو ؟جلوش رو نیگاه کردم دیدم زده 13 تا تست عدم پاسخ
آقا من یه سوالم تستی نزده نمیذارم
چرا اینا برای هر درسی زدن چند تا نزدم من :-(
چه میشه کرد ؟ اعتراضی چیزی نیس ؟
خودخوان باشي با 6.75 قبولي چون سيستم 9.5 رو 10 ميده :دي(چند بگیرم از 14 قبولم 7 یا 10 )؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)