کسی جواب منو نمیده![]()
کسی جواب منو نمیده![]()
در مورد حذف ای دی شما از لیست دیگران باید از نرم افزاری که در همین پست پیوست میکنم استفاده کنید
با اجرای این نرم برنامه آنتی ویروس و یا نرم افزارهای امنیتی روی سیستم شما اون رو به عنوان ویروس و ترجان شناسایی میکنه ولی مشکلی نیست اول آنتی ویروس خود رو غیر فعال کنید و با خیال راحت ازش استفاده کنید
درسته 8 توی ویستا مشکلی نداره و من هم نگفتم که 8 توی ویستا مشکل داره ولی ورژن 9 توی ویستا خوب جواب میده و هنگ نمیکنه و به خاطر ابزارهای جدیدی که بهش اضافه شده خیلی جالب تر از نسخه 8 هست ولی اگه نسخه 9 رو روی Xp نصب کنی گه گاه هنگ میکنه و دچار مشکلاتی میشه
سلام دوستان من ورژن 9.0.0.2160 یاهو مسجر را نصب کردم. فقط برای بار اول که وارد روم شدم ویس روم کار میکرد . اما بعد از آن از کار اقتاد. کلا تمامی ورژن ها ار امتحان کردم اما همه در ویستا با ویس مشکل دارند. راحی برای حل این مشکل وجود دارد؟
تا اونجایی که من شنیدم یاهو برای ویستا مسنجری نمیسازه فعلا. نسخه ای ناکامل(آزمایشی) فقط الآن موجوده که توسط یاهو پشتیبانی نمیشه. حتی سایت رسمی یاهو، مسنجرش رو برای دانلود نذاشته! فعلا پروژه ی این مسنجر متوقف شده مثل اینکه... منم الآن توی ویستا از مسنجر 8 استفاده میکنم که گاهی اوقات رفتار عجیبی ازش سر میزنه... البته این مسئله ی ویس ممکنه ربطی به موضوعی که گفتم نداشته باشه.
Last edited by amintnt; 19-07-2009 at 16:38.
ببخشید دوستان چرا با یاهو دیگه نمیشه چت صوتی کرد؟؟
واسه من که نمی شه
ایران بسته فک کنم
من چجوری می تونم پروفایلم رو دوباره تغییر بدم؟
سلام
شما تو یاهو مسنجر از منوی messenger بعد my porofiles بعد تو پنجره ای که میاد نوشته پایین سمت چپ create /edite my profiles اونو انتخاب کن با اون میتونی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)