تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 565 از 691 اولاول ... 65465515555561562563564565566567568569575615665 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,641 به 5,650 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

stuff ها قیمتشون (اوریجینال البته) پایین تره دلیل عرضه اش هم اینه که بین دو نسخه EP که میخواد عرضه بشه بازیباز یه تنوعی داشته باشه احساس یکنواختی رو تا حدودی تا امدن EP بعدی رفع کنه.
    آخه یکنواختی موقعی رفع میشه که ویژگی های جدید به بازی اضافه بشه ولی Stuff فقط وسایل اضافه میکنه. اونم به قول دوستان انقدر کمه که اصلا به چشم نمیاد.

فقط پکیجه که ویژگی های جدید به بازی میده.

پروفشنال moderntalk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام.
    من تازه این بازی رو گرفتم . ولی وقتی بازی رو نصب کردم هیچ شخصیت پیش فرضی داخلش نیست .!! یعنی تمام شخصیت ها رو خودت باید بسازی ؟
    راستی دیگه بازی story line نداره ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام.
    من تازه این بازی رو گرفتم . ولی وقتی بازی رو نصب کردم هیچ شخصیت پیش فرضی داخلش نیست .!! یعنی تمام شخصیت ها رو خودت باید بسازی ؟
    راستی دیگه بازی story line نداره ؟
    چرا توی شهر پر از شخصیت پیش فرضه. ولی معمولا همه دوست دارن خودشون شخصیتشون رو بسازن.

اون کلا یک نسخه ی دیگه از سیمز بود به نام the sims stories که خط داستانی داشت. ولی کلا سیمز اصلی رو باید خودتون داستان خلق کنید و خط داستانی خاصی نداره.

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

مثل اينكه اين نسخش خيلي چرته؟

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مثل اينكه اين نسخش خيلي چرته؟
    50% خوبه %50 هم بده فقط هم بخاطره اینه که خیلی مثل نسخه قبلیش سیمز 2 جذاب نیست و کارایی چندانی نداره این یکی نسخه
    مثلا کارای سیمسمون توی 3ش خیلی اسون راحت شده ولی توی 2ش خیلی سخت تر بود و ادم واقعا حال میکرد حتی یک دقیقه بازی هم بیکار نبودی ولی توی 3 اینجوری نیست همش صبح بیدار میشه بهت میگه که باید سیمست بره مثلا حمام بعد از حمام هم میره سر کار تا اخر شب که سیمست از سر کار میاد بیکاری ولی توی 2ش همونجوری باید حواست به خونه باشه که یه دفعه دزدی نیاد خونت اتیش نگیره باید نگاه کنی ببینی سیمست که سره کاره وضعیتش خوبه گرسنه هست یا نه و ...
    Last edited by camry; 10-09-2011 at 11:06.

6. 2 کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

50% خوبه %50 هم بده فقط هم بخاطره اینه که خیلی مثل نسخه قبلیش سیمز 2 جذاب نیست و کارایی چندانی نداره این یکی نسخه
    مثلا کارای سیمسمون توی 3ش خیلی اسون راحت شده ولی توی 2ش خیلی سخت تر بود و ادم واقعا حال میکرد حتی یک دقیقه بازی هم بیکار نبودی ولی توی 3 اینجوری نیست همش صبح بیدار میشه بهت میگه که باید سیمست بره مثلا حمام بعد از حمام هم میره سر کار تا اخر شب که سیمست از سر کار میاد بیکاری ولی توی 2ش همونجوری باید حواست به خونه باشه که یه دفعه دزدی نیاد خونت اتیش نگیره باید نگاه کنی ببینی سیمست که سره کاره وعضیتش خوبه گرسنه هست یا نه و ...
    اين SIMS هم داستاني واسه خودش داره ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashk1377's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

sims 3 هم همینطوره مثلا وقتی سرکاری باید poll option هاشو تنظیم کنی تا نه زیاد خسته شه نه کم کاری کنه
    بعدشم اگه میخوای بازی برات جذاب تر بشه برو expansion pack هاشو بخر چند تا رمز توپم به جز motherlode دارم اگه میخوای بگو بهت بدم

9. این کاربر از ashk1377 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

میشه ادرس دقیقه قسمت poll options رو بدی؟
    اااا حالا چه رمزهایی هست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ببخشید من سیمز3 رو از چندین فروشگاه گرفتم ولی همه انلاین بودن آخر از دوستم گرفتم ولی گرافیک خیلی پایین و بیریختی داشت و تازه قابلیت هایی که دوستان نوشتن رو نداشت و 3 تا دی وی دی بود برای همین از سیمز قبلیم یعنی 2 با سرویس پک آپارتمان استفاده می کنم حالا واقعا گرافیک پایین تری نسبت به 2 داره یا مال من این جوری بوده؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام ببخشید من سیمز3 رو از چندین فروشگاه گرفتم ولی همه انلاین بودن آخر از دوستم گرفتم ولی گرافیک خیلی پایین و بیریختی داشت و تازه قابلیت هایی که دوستان نوشتن رو نداشت و 3 تا دی وی دی بود برای همین از سیمز قبلیم یعنی 2 با سرویس پک آپارتمان استفاده می کنم حالا واقعا گرافیک پایین تری نسبت به 2 داره یا مال من این جوری بوده؟؟؟؟؟؟؟؟
    از لحاظ گرافیک که از 2 خیلی بهتره
    +
    سیمز 3 دو تا دی وی دی هست نه سه تا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •