آخه یکنواختی موقعی رفع میشه که ویژگی های جدید به بازی اضافه بشه ولی Stuff فقط وسایل اضافه میکنه. اونم به قول دوستان انقدر کمه که اصلا به چشم نمیاد.
فقط پکیجه که ویژگی های جدید به بازی میده.
آخه یکنواختی موقعی رفع میشه که ویژگی های جدید به بازی اضافه بشه ولی Stuff فقط وسایل اضافه میکنه. اونم به قول دوستان انقدر کمه که اصلا به چشم نمیاد.
فقط پکیجه که ویژگی های جدید به بازی میده.
سلام.
من تازه این بازی رو گرفتم . ولی وقتی بازی رو نصب کردم هیچ شخصیت پیش فرضی داخلش نیست .!! یعنی تمام شخصیت ها رو خودت باید بسازی ؟
راستی دیگه بازی story line نداره ؟
چرا توی شهر پر از شخصیت پیش فرضه. ولی معمولا همه دوست دارن خودشون شخصیتشون رو بسازن.
اون کلا یک نسخه ی دیگه از سیمز بود به نام the sims stories که خط داستانی داشت. ولی کلا سیمز اصلی رو باید خودتون داستان خلق کنید و خط داستانی خاصی نداره.
50% خوبه %50 هم بده فقط هم بخاطره اینه که خیلی مثل نسخه قبلیش سیمز 2 جذاب نیست و کارایی چندانی نداره این یکی نسخه
مثلا کارای سیمسمون توی 3ش خیلی اسون راحت شده ولی توی 2ش خیلی سخت تر بود و ادم واقعا حال میکرد حتی یک دقیقه بازی هم بیکار نبودی ولی توی 3 اینجوری نیست همش صبح بیدار میشه بهت میگه که باید سیمست بره مثلا حمام بعد از حمام هم میره سر کار تا اخر شب که سیمست از سر کار میاد بیکاری ولی توی 2ش همونجوری باید حواست به خونه باشه که یه دفعه دزدی نیاد خونت اتیش نگیره باید نگاه کنی ببینی سیمست که سره کاره وضعیتش خوبه گرسنه هست یا نه و ...
Last edited by camry; 10-09-2011 at 11:06.
اين SIMS هم داستاني واسه خودش داره ها![]()
sims 3 هم همینطوره مثلا وقتی سرکاری باید poll option هاشو تنظیم کنی تا نه زیاد خسته شه نه کم کاری کنه
بعدشم اگه میخوای بازی برات جذاب تر بشه برو expansion pack هاشو بخر چند تا رمز توپم به جز motherlode دارم اگه میخوای بگو بهت بدم
میشه ادرس دقیقه قسمت poll options رو بدی؟
اااا حالا چه رمزهایی هست ؟
سلام ببخشید من سیمز3 رو از چندین فروشگاه گرفتم ولی همه انلاین بودن آخر از دوستم گرفتم ولی گرافیک خیلی پایین و بیریختی داشت و تازه قابلیت هایی که دوستان نوشتن رو نداشت و 3 تا دی وی دی بود برای همین از سیمز قبلیم یعنی 2 با سرویس پک آپارتمان استفاده می کنم حالا واقعا گرافیک پایین تری نسبت به 2 داره یا مال من این جوری بوده؟؟؟؟؟؟؟؟
از لحاظ گرافیک که از 2 خیلی بهتره
+
سیمز 3 دو تا دی وی دی هست نه سه تا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)