سلام
هاردم بد سکتور داره میخوام low level format کنم
توی ویندوز که نمیشه این کار رو کرد
لطفا یه برنامه bootable بدین که از طریق داس فرمت کنم
روشش هم بگین
ممنون
سلام
هاردم بد سکتور داره میخوام low level format کنم
توی ویندوز که نمیشه این کار رو کرد
لطفا یه برنامه bootable بدین که از طریق داس فرمت کنم
روشش هم بگین
ممنون
از نرم افزار hdd regenerator چرا استفاده نمیکنید؟ تست کردین ؟
آره دیشب از یه ورژن قدیمیش فک کنم 1.7 استفاده کردم چیزی پیدا نکرد
میخوام low level format کنم ببینم درست میشه
من تنها نرم افزاری که میشناسم نرم افزار hdd low level format tools است که باید هارد رو به یک سیستم دیگه بزنید و از ویندوز فرمت کنید
سلام به همه دوستان گرام
من چند مدت پیش اومدم اینجا چون هاردم بد سکتور داشت.دوستان راهنمایی کردن گفتن hddregnerator بزن ببین درست میشه یا نه. راستش این کار رو انجام دادم ولی اتفاقی که افتاده اینه که هر از چند گاهی سیستم هارد رو نمیشناسه.یعنی یه دفعه رستارت میشه و پیغام no bootable device میده.جالب اینه که تو همون حالت وقتی میزارم hdd regnerator هارد رو بررسی کنه دو تا بدسکتور رو پیدا و ریکاوری میکنه و دوباره سیستم صحیح و سالم بالا میاد!(بجز امروز که رستارت شد و وقتی بالا اومد هرچی تو دسکتاپ داشتم پاک شده بود!)حالا من موندم و یه هارد عجیب که نمیدونم چه مرگشه! سوالی که دارم اینه که اصلا هارد قابل درست شدن هست؟یا کلا باید بیخیالش بشم! عکس نرم افزار hdtune رو هم پایین گذاشتم
پیشاپیش ممنون از راهنمایی دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی یک دفعه ریست میشه و وقتی داخل بایوس برین هارد در بایوس نیست ؟
فریم ویر هارد رو آپدیت کردین ؟
low level format انجام دادین ؟
ممنون از جوابتون! بله یه دفه سیستم قفل میکنه ریستارت میشه و بعد از استارت اپ ویندوز بالا نمیاد و اون پیغام رو میده
راستش بایوس رو اپدیت نکردم و low level format هم نکردم.اطلاعات توش زیاد دارم حیفم میاد فرمتش کنم !
میشه راهنمایی کنید چطور بایوس رو اپدیت کنم؟
low level format اطلاعات رو از بین میبره دیگه درسته؟
ممنون از راهنماییتون
این مشکلی که میگین یک دفعه هنگ میکنه و ریست میشه و وقتی بالا میاد هارد دیتکت نمیشه چند علت داره یکی میتونه از پاور و اتصالات هارد باشه یکی میتونه از موتور هارد باشه یکی هم از بدسکتور و فریم ویر
باید برین تو سایت هاردتون و فریم ویرشو دانلود کنید و نصب کنید قبل آپدیت فریم ویر باید از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید
بله low level format همه چیز رو پاک میکنه
من وقتی میخوام کامپوترو روشن کنم تا سیستم بالا بیاد و حتی 1کی 2دقیقه ای بعد اون سیستم یه صداهایی میده که فک میکنم از هارد باشه،حتی یه لرزشم ایجاد میکنه
واسه چیه این مشکل؟
صداهاش به چه شکل است ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)