فقط منتظر بودی نوبت ما بشهاز خیلی وقت پیش قصد همچین کاری رو داشتم
ما که شانس نداریم
من یه پیشنهاد میدم شما فقط امروز و فردا را تحمل کن پس فردا عوض می کنیم
دوستان بابک عزیز گفت که مشکل از پرچم پاره هست من این عکس را ویرایش می کنم تا مساله حل بشه
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
فقط منتظر بودی نوبت ما بشهاز خیلی وقت پیش قصد همچین کاری رو داشتم
ما که شانس نداریم
من یه پیشنهاد میدم شما فقط امروز و فردا را تحمل کن پس فردا عوض می کنیم
دوستان بابک عزیز گفت که مشکل از پرچم پاره هست من این عکس را ویرایش می کنم تا مساله حل بشه
در گفت و گو با فارس
قطبي: نتيجه بازي ايران و عربستان قابل پيشبيني نيست
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به دليل نزديكي فوتبال آسيا، نتيجه بازي ايران و عربستان را نميتوان پيشبيني كرد.
افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: همانطور كه بارها گفتم، علي كريمي به دليل كيفيت بالاي فوتبال خود و حضور مثبت در عرصه بينالمللي، ميتواند به پرسپوليس كمك كرده و دل هواداران را شاد كند.
وي افزود: پرسپوليس علاوه بر كريمي به يك مهاجم طراز اول و يك دروازهبان كه كمبود آن به نظرم در بازيهاي بعدي حس ميشود، نياز دارد.
قطبي در خصوص اظهاراتش در مورد اضافه وزن و مسائل حاشيهاي كريمي، گفت: هرگز در خصوص مسائل فني و وزني او نظري ندادهام. براي چندمين بار مي گويم كه به دنبال دليلي براي نبودن او در پرسپوليس نيستم، چون افتخار اين تيم و ايران است. اميدوارم به دليل اينكه هنوز با او ديدار نداشتهام، بعضي به دنبال حاشيهسازي نباشند تا رابطه ما خراب شود.
وي افزود: بازيكنان بزرگي مثل باقري، نيكبخت و نوري در پرسپوليس هستند كه بعد از شناخت در سال اول، به راحتي با آنها ارتباط برقرار كردم. كريمي هم مي تواند يكي از آنها باشد، چون خودش مسائل را در فوتبال بينالمللي اروپا حس كرده و نيازي به حاشيه رفتن ندارد.
قطبي در خصوص اعتراض علوي نسبت به نيمكت نشينياش، عنوان كرد: بازيكنان ايران و پرسپوليس، فوتبال بينالمللي بازي ميكنند و بايد تفكراتشان مثل پول گرفتن، حرفهاي باشد. در يك تيم، تمام تصميمات را كادر فني ميگيرد و بهترينها وارد زمين ميشوند.
قطبي در خصوص ديدار روز شنبه تيم ملي در برابر عربستان، گفت: به دليل نزديكي فوتبال آسيا در چند مدت اخير به يكديگر، نميتوان نتيجه را پيشبيني كرد، چون تمام تيمهايي كه به مرحله دوم گام گذاشتهاند، از بهترينها و با كيفيتترينها هستند.
وي افزود: خيلي ها ايران و كره جنوبي را شانس اول صعود از گروه ميدانند؛ اما در اين مورد نظري نميدهم چون كرهايها هم دچار مشكلاتي هستند كه با وجود برنامهريزي مناسب، با احتياط به اين مسابقات پا ميگذارند.
قطبي عنوان كرد: سرمايهگذاري عربها و توجه به فوتبال، باعث شد كه فاصلههاي تيمهاي بزرگ مثل ايران، كره جنوبي، ژاپن و حتي استراليا در آسيا با ساير تيمها كمتر شود. نتايج از قبل قابل پيشبيني و حتي حدس نيست.
وي ادامه داد: براي تيم ملي ايران آرزوي موفقيت دارم؛ ولي بايد بدانيم ديگر مثل سالها قبل نميتوانيم حتي مقابل تيم كوچكي مثل مالديو 17 بر صفر پيروز شويم. هر بازي برنامهريزي خاص خودش را ميخواهد؛ مخصوصا برابر عربستاني كه با اردويي 3 ماهه و تداركات عالي، آماد شدهاند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص بازي دوستانه مقابل نفت تهران گفت: قصد داشتيم تا بازيكنان تيم ما دوباره كنار هم قرار گيرند و براي ديدار برابر مس به وحدت تاكتيكي برسيم. از تمام بازيكنان استفاده كرديم و از نتيجه به عنوان يك ديدار دوستانه راضي هستم؛ اما به دنبال اهداف ديگري كه بسيار مهم است، بودم.
وي در خصوص اظهارات مايلي كهن، خاطر نشان ساخت: يك بار حرفم را زدم. دوست ندارم حاشيهسازي كنم. به همين علت، فقط سكوت مي كنم و حرفي نميزنم تا تمركزم براي خدمت به پرسپوليس از بين نرود؛ اما بهتر است بداند زماني كه شاگردانش در تيم ملي 6 گل به كره جنوبي زدند، من سمتي در فوتبال اين كشور شرقي نداشته و در امريكا مشغول فعاليت بودم
احتمال تمديد قرارداد با زمين شركت واحد
مذاكرات پرسپوليس با مسئولان راه آهن ادامه نيافت
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه پرسپوليس با وجود توافق اوليه با باشگاه راه آهن براي اجاره زمين اكباتان، از ادامه مذاكره براي نهايي شدن قرارداد خودداري كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان پرسپوليس با وجودي كه با محمد حسن انصاري فر براي اجاره زمين اكباتان به توافق اوليه رسيده بودند، براي ادامه مذاكرات تمايلي از خود نشان ندادند.
آنها كه با نظر مساعدت افشين قطبي قصد اجاره اكباتان براي برگزاري تمرينات اين تيم را داشتند با درخواست مدير عامل باشگاه راه آهن مبني بر پرداخت قسط اول اين قرارداد موافقت نكرده و مذاكرات را ادامه ندادند.
به نظر مي رسد باشگاه پرسپوليس قصد دارد با زمين شركت واحد قرارداد خود را تمديد كند.
مصطفوي در گفت و گو با فارس:
مبلغ قرارداد پرسپوليس با كريمي غيرقابل تصور است
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: مبلغ قرارداد ما با علي كريمي بسيار كمتر از رقمهاي اعلام شده، بر اساس چارچوب باشگاه و غيرقابل تصور است.
داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: پس از بررسيهاي لازم و مشورت اعضاي هيئت مديره پرسپوليس و تاييد رئيس مجمع، به نتيجه رسيديم كه هدايتي ميتواند رياست هيئت مديره را برعهده بگيرد.
وي افزود: تمامي اعضا از او حمايت خواهيم كرد تا بتوانيم باشگاهي را بسازيم كه مورد رضايت مردم باشد.
مصطفوي در خصوص بحث قرارداد مخفيانه با علي كريمي به ارزش 5/1 ميليون دلار گفت: چنين كاري را نمي توانيم انجام دهيم چون بودجه لازم را نداريم. تمام قراردادهاي ما در چارچوب باشگاه است و با توجه به ميل شديد كريمي مبني بر حضور مجدد در خانه خودش قرارداد او طبق چارچوب باشگاه منعقد شد و شايد براي خيليها غيرقابل تصور باشد.
وي افزود: سعي مي كنيم در هفته آينده هرچه سريعتر مبلغي را بابت صدور رضايتنامهاش به باشگاه قطري پرداخت كنيم تا هرچه سريعتر بتواند به پرسپوليس خدمت كند.
مصطفوي ادامه داد: در صورتي كه كريمي صبح شنبه وارد ايران شود پس از يك نشست صميمانه با حضور كادر فني در صورتي كه مشكلي براي تمرين نداشته باشد، از بعدازظهر با ساير بازيكنان تمرين خواهد كرد.
مديرعامل پرسپوليس در خصوص غيبتهاي غيرموجه ابراهيم توره و عليرضا نيكبخت واحدي در تمرينات گفت: قبل از بازي با مس كرمان با اين 2 بازيكن نشستي خواهيم داشت تا در خصوص مسائل پيشآمده كه باعث ناراحتي قطبي نيز شد، به گفت و گو بپردازيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص ناراحتي برخي از پيشكسوتان پرسپوليس از سرمربي تيم تصريح كرد: همه بايد تلاش كنيم تا در سه جبهه موفق باشيم. اين حرف ها و كدورتها فقط به پرسپوليس لطمه ميزند.
وي با تاييد مذاكرات براي حضور پله در دربي تهران گفت: تلاش هايي در اين زمينه انجام داده ايم؛ اما هنوز هيچ چيز قطعي نشده است. اميدواريم به زودي اين تلاش ها نتيجه دهد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در پايان در خصوص حامي مالي باشگاه خاطرنشان كرد: هنوز با هيچ شركتي به توافق نرسيدهايم؛ اما اميدواريم قبل از بازي با مس كرمان، با گزينه اي خوب قرارداد منعقد كنيم.
نشست کمیته فنی باشگاه پرسپولیس/ مربیان تیم های پایه مشخص شدند
کمیته فنی باشگاه پرسپولیس بر مشخص شدن سریع مربیان تیم های فوتبال این باشگاه و آغاز تمرینات تاکید کرد.به گزارش خبرگزاری مهر، کمیته فنی باشگاه پرسپولیس روز گذشته با حضور داریوش مصطفوی، حمید جاسمیان، همایون بهزادی، فریدون معینی، حسین کلانی و حمید درخشان در محل این باشگاه تشکیل شد.
در این نشست، مربیان پایه باشگاه پرسپولیس تعیین شدند و مقرر شد مذاکرات نهایی در خصوص جذب مربیان منتخب صورت گیرد. مربیان جدید کار خود را پس از تصویب در کمیته فنی و نظر مدیر عامل باشگاه، زیر نظر فریدون معینی آغاز خواهند کرد.
قرارداد کریمی فردا امضا می شود / در انتظار ITC بازی
علی کریمی هافبک فصل پیش تیم فوتبال القطر که صبح امروز وارد تهران شد، فردا قراردادش را با تیم فوتبال پرسپولیس به امضا خواهد رساند.به گزارش خبرنگار مهر، پس از انجام مذاکرات لازم و توافق نهایی بین مسئولان باشگاه پرسپولیس و علی کریمی، قرار است ساعت 30/10 دقیقه فردا قرار داد نهایی این بازیکن با حضور داریوش مصطفوی در محل باشگاه پرسپولیس به امضا برسد.
در صورتیکه این قرارداد به امضای طرفین برسد، علی کریمی از عصر فردا در تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس شرکت خواهد کرد.
کریمی در صورتی می تواند در نخستین دیدار تیم فوتبال پرسپولیس در رقابتهای لیگ برتر به میدان برود که ITC او از سوی کمیته المپیک قطر صادر شود. قرار است هدایتی رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس مبلغ مورد نظر قطریها را پرداخت کند تا آنها نیز نسبت به صدور کارت بازی این بازیکن اقدامات لازم را انجام دهند
[IMG][/IMG]
از دوستان می خوام این عکس را بزارید تو امضاتون تا شاید مشکل حل بشه
فکر کنم اقای بابک خان کوتاه اومدن
این عکس را که گذاشتید دوشنبه امضاتون را عوض کنید
Last edited by Ice Star; 05-09-2008 at 22:04.
به خاطر روی گل بابک خان بچه ها امضاتون را تا دوشنبه این لینکی که میزارم بزارید
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست طراح این امضا درد نکنه... زندگیه...!
Last edited by Nabakhshoode; 06-09-2008 at 00:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)